Obsah fóra Shadow Owners Club Portal
 FAQ  •  English  •  FaceBook FaceBook  •  Kronika  •  MotoAkce  •  Registrace  •  Nastavení  •  Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
Petr.VF



Věk: 40
Založen: 11. 10. 2010
Příspěvky: 324
Bydliště: Luštěnice

Motorka: Shadow VT 600 C
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 21 únor, 2012 16:48  Předmět:  2008 Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

3.1.2008 - Zimní posezení u Houmra

Takže první čtvrtek v měsíci a zároveň první v novém roce se sešlo pár "střeďáků" k příjemnému posezení a poklábosení.
Škoda že nikdo nový nezavítal.

11.1.2008 - Sever HRAJE BOWLING

18.1.2008 - STŘED HRAJE BOWLING

Opět jsme se sešli zahrát si Bowling. Účast byla hojná, skvěle jsme se pobavili a nikdo se snad nezranil...
Image

19.1.2008 - Bikers Párty

Simox, Mako, Jerry, Thana
Image

1.2.2008 - Bowling sever

Takže Sever zkusil znovu zaútočit pod vedením: Navi,Silva,Marťas,Míša,Johny,Milča,Dudulínek,Míra,Fido a nesmím zapomenout na milou a vzácnou návštěvu v podobě Wikiho s manželkou.
Akce se samozřejmě opět vydařila,takže všem účastníků děkuji! Kuželky padaly, pod náporem našich hodů, jedna za druhou a totéž se dá říci i o alkoholu v podobě piva, a aby bylo veselo,tak i v podobě panáků. Konečně jsme Dudulínka naučili,jak se má správně pít zelená se šlehačkou

Image

3.2.2008 - Vyjížďka

Image

9.2.2008 - Vyjížďka Severu

Tak jsme si udělali Krásnou vyjížďku po okolí Mostecka, Ústí, Litoměřic.
NX- Petr s Lenkou, Týša a Já. Krásné sluníčko dobrých 10 stupňů nad nulou. Jelo se skvěle.

Image

5. - 9.3.2008- výstava Motocykl

Výstavu zajišťoval střed. V přípravném výboru byli : Simox, Monkey, Hanka+Jerry, Míra+Monča, Lála, Jarin+baťůžek).
Pro výstavu poskytli motorky Petr Admin a také Jarin.
Honda přivezla na výstavu simulátor jízdy na motocyklu, aby se nedočkavci mohli svézt, čehož všichni využili :-). Mírovi a Jerrymu to nestačilo a tak se, i přes velkou zimu, dostavili na výstaviště na motorkách.

Image

5.4.2008 - Zahájení sezony Praha - Poděbrady / Poděbrady

Každoroční zahájení sezóny jízdou z Prahy do Poděbrad

Image

13.4.2008 - Vikend na Severu

Hejtmanská vyjížďka byla super. Organizace na výbornou, motorek spousta, počasí zpočátku na prd, ale během dne super.

Image

24.4.2008 - Vyjížďka která se povedla

Neplánované akce většinou dopadnou perfektně a to i ta naše. NX-Petr zavolal a jelo se. Bylo krásně a tak cesta Liroměřice, Most CHomutov, Kadaň, Žatec a zpět, byla skvělá skrátka


27.4.2008 - Vyjížďka do Lomů

Takže "tour de lom" spočívá v kombinovaném dvojboji : Jízda, což je bezva a Chůze, což už taková zábava není, ale kdo chce vidět něco neobvyklého "musí i přes plot skočit" a to doslova ...

Image


10.5.2008 - Probouzení netopýrů 2008

Letošní Probouzení netopýrů je za námi. Duch hamižnosti bohužel ovládá už i motoakce a pak se není co divit, že nikdo nechce dát 300,- peněz (moto, Já a baťůžek á100,-) za vjezd do areálu Pekelných dolů, i přes to, že nezůstávám na program, jdu si dát kafe a něco k jídlu. Vlastně svou účastí na jejich akcích podporuji Pekelné doly v rozepřích s okolními sousedy. Kde nastala chyba nevím, kluci pořadatelé (motorkáři) jsou v pohodě. Pokud bude pokračovat tento přístup, tak se nemůžeme divit, že jsou obsazené všechny hospody po okolí a odjede spoustu nas......... motorkářů.
Jinak: počasí super, cesta dobrá a zakončení v restauraci U Lexů v obci Kámen.

Image

23-25.5.2008 - Freedom party 2008

Freedom byl jako vždy na úrovni a Tublatanka hrála skvěle, ještě teď nemůžeme pořádně mluvit, jak jsme si zabékali.
účast: FOXXX, Henry50, Amorek, Leo. Každopádně jsem poznal 3 nové shadowáky a plánujeme skupinový výjezd na SHOC sraz

6-8.6.2008 - III.oficiální sraz SHOC Bohemia Vnorovice u Dačic
Na sraz přijelo hodně kamarádů ze slovenska a byli tak snaživí, že vyhráli v soutěžích snad všechny ceny. Kromě jiného proběhla soutěž Miss mokré třičko a k velké potěše přítomných dam i Missák mokré trenky :-)
O motorky bylo postaráno opravdu královsky - byly ustájeny ve stodole na seně :-)
Image


Link


4.7.2008 - kapitán STŘEDu

Po delších třenicích odstupuje z postu kapitána středu Petr a na jeho místo je zvolen Jerry.


10. - 13.7 SLOVENSKO

Tak dovolena na Slovensku je za nami a lze jenom kostatovat,ze byla naprosto perfektni.Ve ctvrtek vyrazel z Pardubic konvoj 7 masin a prvnim cilem byl Slovensky Senec.Po ceste jsme se stacili zastavit na morave u josefova dolu a pote jsme pohodovym tempem presli slovenskou hranici a kolem 8h dorazili do Sence, kde se nam po 2h podarilo sehnat ubytovani v jednom hotylku a vecer hura na veceri a na pivko po absolvovani trasy 350km.Druhy den jsme si vybrali za cil okoli Dunaje se zastavkou na megalomanske stavbe v podobe Gabcikova a pote pres Komarno do Hurbanova,kde jsme se ubytovali a pote vyrazli v doprovodu slovenskeho pruvodce Petra na breh reky Vah.Vzhledem k tomu,ze bylo kolem 33C, tak koupani v rece bylo naprosto super.Po navratu se vecer opet rozjimalo u pivka spradali se plany na dalsi den na Slovesku, kdy jsme si naplanovali vylet do Madarska.Takze hned po ranu v doprovodu Petra jsme vyrazili pres nove Zamky do Sturova,kde jsme prekrocili jiz v poradi druhe statni hranice a to Madarske.Tady jsme mrkli na historickou cast mesta a vyrazili zpatky s kratkou zastavkou na koupani ve Vahu a potom pres Malacky zpatky do Cech.Sobotni vecer jsme zakoncili kousek od Vestonic v jednom penzionku a bylo to tak tak,pac se pak strhl privalovy lijak.Nicmene v teple hospudky s prijemnou obsluhou jsme v poho preckali a dnes po ranu jsme vyrazli zpatky k domovum.
To je jenom kratky popis,ale proste muzu jenom rict,ze to byla naprosto perfektni dovolena,jak trasa,silnice,tak i to pocasi nam vyslo,ale taky hlavne bezva parta.Takze vsem moc dik za supr 4dny v sedle masiny,jmenovite: Dudulinek,Mira,Robert,Vasek,Gorky,Lookino.

Image

19.7.2008 - Na Tý louce zelený

Projednání podrobností ohledně IV.srazu SHOC v St.Lysé

4.9.2008 - Vyjížďka

Nakonec nas vyrazilo 10 stroju a myslim,ze i diky pocasi a trase, to dnes nemelo chybu.

Image

6.9.2008 - Valná hromada - Trhovky 2008
- Diskuse a hlasování o účasti klubu na výstavě Motocykl 2009
- Hlasování o podzimním srazu SHOC pořádaném krajem Západ
Prezident: Beech, kapitáni: Lazil, Jerry, Grizzly, Navi a Slávek Lazil

12-14.9.2008 - IV.oficiální sraz SHOC Bohemia Stará Lysá

Lidi organizace i prostředí kde se sraz konal byli prima.
Jedinou vadou tak byla ta zima, ráno dokonce naše stroje pokryla ledovatka. Jinak sraz proběhl v klidu. Náladu spestřil neojodvážnější kousek - běh přes hospodu nahý s nahou partnerkou v náručí zakončený skokem z okna - co by jeden neudělal pro výhru presovače :-) Když se sejde super parta tak to nemá chybu.

Image

27.9.2008 - Ještěd Tour 2008

Image

12.10.2008 - Nedělní vyjížďka po Krušných horach

I když dopoledne bylo nevlídné, zataženo a mžilo, ale nás to neodradilo. Vyrazili jsme na kopečky, kde nás překvapilo krásné teplo a sluníčko. Projeli jsme Klíny, zastavili se na Flájské přehradě,pokračovali přes Mníšek, kde jsme, se v místní restauraci, posilnili a pokračovali dál na Nová Ves,Hora sv.Kateřiny, Boleboř a dolu do Jirkova u Chomutova a domu. Opravdu se výkend vydařil. A kdo se zůčastnil? No přeci ti skalní co nic neodradí: Kapitán, NX Petr s Lenkou, Týša, Eddie a kamarád Martin. A ti co nejeli můžou jen litovat.

Image

29.10.2008 - Setkání na Černém Mostě

Akce proběhla v klidu, pohodě. Proběhla příprava na turnaj v šipkách. Výsledky nebyly v průměru nijak oslnivé, přesto by se u nás našlo pár reprezentantů schopných náš kraj velmi kvalitně zastupovat. Dostavivší se členové odsouhlasili danou lokalitu k našemu pravidelnému zimnímu setkávání.
Prezenční listina: Honza, Jerry, Lála, Míra, Monkey, Makinka, Mako, Thana, Monika.


3.12.2008 - Zimní posezení středu

Mikulášská akce 3.12.2008 se velmi vydařila a všichni se tvářili, že se jim to líbilo. Hráli se šipky, kulečník, pilo se pivo (i čaj ) a zábava běžela v plném proudu. Jen první cenu se mi nepodařilo dovézt v pořádku (čokoládového Mikuláše) a tak jsme ji pro jistotu snědli kolektivně.
Zůčastnilo se celkem 16 lidí a to: Simox, Michal, Jerry, Radovan, Monkey, Gorky, Petr Hodač, Honza, Mako, Qerty, Thana, Makinka, John Deer, Pepe, Jarda, a jako nezávislá pozorovatelka až z Velvar, Jana.


Blíženci Pohlaví:Muž Prase OfflineOsobní galerie uživatele Petr.VFZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
admin kontakt
Petr