Obsah fóra Shadow Owners Club Portal
 FAQ  •  English  •  FaceBook FaceBook  •  Kronika  •  MotoAkce  •  Registrace  •  Nastavení  •  Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
Petr.VF



Věk: 40
Založen: 11. 10. 2010
Příspěvky: 324
Bydliště: Luštěnice

Motorka: Shadow VT 600 C
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 21 únor, 2012 17:10  Předmět:  2010 Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

8.12.2010 - Zimní posezeni SHOC Bohemia

Nálada výborná a i přes nepřízeň počasí dorazilo slušných 17 lidiček. Pilo se, bavilo se a nemělo to chybu.
Prezenční listina: Míra s Monikou, Lála s Monikou, Jast, Adamte s přítelkyní, Fanda s Janou, Gorky, Peters s Maruškou, Thana, Jerry, Makinka, Bad a Jirka.

Image

4.2.2010 - HLASOVÁNÍ o vyloučení

4.2. bylo ukončeno anonymní hlasování o vyloučení člena klubu Pepína.
Členská základna rozhodla s velkou převahou s verdiktem ANO.

5.2.2010 - Zimní posezeni SHOC Bohemia

Tak máme další posezení za sebou a opět to nemělo chybu. Pilo se, jedlo se a hlavně všichni se bavili a sešlo se celkem 16 příznivců SHOC-Bohemia.
Prezenžní listina: Sup, Jast, Fanda s Janou, Adamte, Jerry, Thana, Lála s Monikou, Gorky, Míra s Monikou, Johny Deer, Makinka a Simox s přítelkyní.

Image

5.3.2010 - Zimní posezeni SHOC Bohemia

Tak nám skončilo další posezení a opět super. Adamte nám zatančil na stole a tvrdé jádro pokračovalo ještě u Moniky M.
Sešli jsme se opět v hojném počtu a to 18 zapálených motorkářů: Rudy a Evík, Lála s Monikou L. a Pavlem, Jerry, Thana, Fanda s Janou, Adamte, Jast, Sup s Lenkou, Simox, Jirka R, Pepe, John Deer a Dave.
Toto setkání bylo pro tuto zimu poslední. Je to škoda a zároveň taky dobře. Příští měsíc již budou Poděbrady, taky všichni doufáme, že již bude možné brousit silnice na našich miláčcích a budeme se potkávat na cestách.

Image

13.3.2010 - Motosalon 2010

Myslím, že akcička se povedla. Sešlo se nás v autobuse 19 a nálada byla výborná. Do Brna jsme sice přijeli až ve dvanáct, ale to bylo zapříčiněno žízní, tělesnými potřebami a potřebou Fandy hovořit s každým uniformovaným človíčkem v Brně.
Na výstavišti jsme se potkali s Baronem, Slavomírem, Honzou C a Grizzlym. Po ukončení prohlídky jsme se přesunuli do restaurace Montana a musím Grizzlyho pochválit, bylo to tam super.
Co se týče výstavy, přišlo mi to krapánek lepší než v Praze, ale zlepšení oproti minulým ročníkům Motocyklu jsem nezaznamenal. Opět hlava na hlavě a stánky blízko sebe.
Ještě prezenčka: Jerry, Thana, Libor600 se známou, Sup s Lenkou a synem, Fanda s Janou, Míra s Monikou, Gorky, Peters, Adamte s Adámkem, Jirka R, Makinka a Pepe se známou.

Image

3.4.2010 - Jízda do Poděbrad

Tradiční zahájení sezóny, na kterém nemůže SHOC chybět

Image


24.4.2010 - Na svatého Jiří vylézají hadi a štíři

Bylo to super, jelo s námi celkem 24 motocyklů a všechno bylo v pohodě. Jména sem dávat nebudu, protože bych určitě v tak dlouhém seznamu na někoho zapoměl.

Image

Fotky 1 a Fotky 2

1.5.2010 - Vyjížďka Moto Pell Mell Plzeň

Bylo to super. Nebe ráno na nás dělalo bubáky ale pak se nám vyčasilo. V Plzni slunce a nával jako hrom. Organizace na vyjíždce trochu vázla, tak jsme se tak trochu ztratili, ale jinak super. Reprezentace SHOC splněna.

Image

1.5.2010 - Projížďka noční Prahou

Myslím, že se vyjížďka, i přes vytrvalý mírný déšť, povedla. Sešlo se osm motorek, projeli jsme vše v pohodě a zastavili na Staroměstském náměstí. Jen Mírovi vypěnil zničeho nic sprej na lepení gum a Michal ulomil v prudkém kopci stupačku.
Vyjížďky se zůčastnili: Míra, Jerry, Peters s Maruškou, Michal Novotný s Martinou, Míra a Klárka Seidlovi, Jirka R a Jirka.

Image

21. - 23.5.2010 - 6.Maxxlování

Již šestý ročník tohoto srazu, na kterém nemůžou zástupci SHOC chybět.

Image

26.5 - 8.6.2010 - Na Panáka do Afriky

Libor prohlásil že jede a to dokonce přes Gibraltar do Ceuty.
Ujeto po Mikulov 6408km. Průměrná sproteba 4.4l. Průměrná rychlost 82km . Naklady 1250e . Projeto 5 zemi. 2kontinenty. Nejdelší etapa S. Tropez-Mikulov 1408km za 24hod. Ve Španělsku ceny srovnatelné s našema. Mají moc hezké moře a je vidět tropická vegetace. Francie je dost drahá ve všech směrech. Zde jsem platil největší položku 110e za hotel (Moto jim nevadí stát můžete téměř všude. Tolerují to V Itálii pozor -při placení platit akorát . . nechtějí vracet zejména při tankování . Největší strach v Algecirazu a v Ceute hlavně o moto a věci. Jsou tu národnosti celého světa jak zastavíte jsou okolo vás. dožadují se cigaret a baksise. Proto je nutné mít vse neustále pod kontrolou. V Algecirazu a Ceute velmi přísně celní kontroly.
Podrobný chronologický popis celé akce, včetně fotek najdete Zde

Image

11. - 13.6.2010 - VII.oficiální sraz SHOC Bohemia - Seč

Jako vždy perfektní, tentokráte okořeněný ještě o svatbu Moniky s Lálou. Vše se povedlo - vzali se :-)
A ke srazu - když se sejde parta skvělých lidí, tak to vždy dopadne skvěle...

Image

Fotky 1 a Fotky 2 a Fotky 3



17. - 20.6.2010 - SHADOW GUINNESS 2010

Akce se, jak už napsal Míra, až na zpáteční cestu vydařila. Italům včetně prezidenta chutnal jak Fernet, tak český RUM. Z Klubů jsme tam byli jen my a Italové. Jako výprava jsme každopádně vedli, vždyť tam bylo od nás dvanáct lidiček na deseti šedivkách. Také jsme pozvali Italy k nám na sraz a ti přislíbili účast.
Tato akce byla součástí vekého srazu, takže jsme si užili i dost zábavy. Protože tam neměli žádnou vyjížďku, tak jsme si udělali výlet k moři a pár jedinců se nádavkem ještě projelo k Terstu a podél moře do Slovinska.
Zpáteční cesta tvrdě propršela, ale každý den není svátek a i to k tomu patří.
Nějaké fotky dodá určitě Adamte.

Image

Fotky 1 a Fotky 2

10. - 11.7.2010 - 3. ročník moto Klůček 2010

Tradice se začala po svatbě Médibédy, kdy přijelo k nám na chalupu pár motorkářů a prožili jsme skvělou zábavu. Akce se všem líbila, proto jsme akci za rok zopakovali, už jako druhý ročník párty Klůček 2009. Přijelo 20 motorkářů. Tentokrát už byla vyjížďka, sice krátká, ale v krásném prostředí Džbánska.
Letošní sraz by naše chalupa kapacitně nezvládla ani my, tak jsme se dohodli se starostou obce a hospodským, že nám zapůjčí koupaliště. Starosta nám zajistil postavení velkého stanu, pro případ nouze. Tímto mu děkujeme za pomoc a spolupráci.
Počasí vyšlo na jedničku, přijeli kamarádi z Shadow klubu, ale i místní motorkáři, kdy nejmladšímu byly necelé čtyři roky. Přivítali jsme i motorkáře s Krušnohorského spolku jedné stopy a žatecké kluky. Vítání přijíždějících zpestřilo naše oblečení, jako správní chalupníci – v pyžamech! Dokonalý byl Týša v růžové košilce! Uspokojení pro nás pořádající je fakt, že přijelo 45 motorek a z toho několik čtyřkolek.
A naplánovaná vyjížďka byla ve vedru úmorná, ale myslím si, že se všem líbila. Někteří se bavili až do rána, pak u Lazilovců při odjezdu česnečka bodla. Vytrvalí jedinci dokonce měli ještě v neděli hody u místních obyvatel (Šaman, Kropáčkovi a Lazilovci), a divte se, Kropáčkovi jeli dál až v pondělí!
My Lazilovci Vám všem děkujeme za hojnou účast a těšíme se na příští IV. ročník 2011 zase tady v Klůčku.

Image

Fotky 1 a Fotky 2

17.7.2010 - Tisíc Kokořínských zatáček

Již tradiční akce ...

Image

Fotky 1 a Fotky 2


Dovolené našich členů : 19. - 22.8.2010 Maďarsko
Cestopis i s mnoha fotkami

Dovolené našich členů : 21. - 25.7.2010 CZ-SK-HU a zpět
Cestopis i s fotkami

4.9.2010 - Valná hromada SHOC Bohemia

Kapitánem místo Naviho Martin_S a místo Jerryho Míra, Jerry střídá ve funkci presidenta Beeche
Dne 4.9.2010 jsme měli sraz v 10:00 u bistra před Žďákovským mostem. Střed se sešel již v 8:00 na Strakonické u benzínky ÖMW, kam dorazili: Boža, Gorky, Jast, Jerry, Lála, Libor600, Míra, Peters a my – Fanda s Janičkou autem, jelikož se nám nepodařilo ráno nastartovat. Musím poznamenat, že Libor600 dorazil na nové krasavici – 750 ( nechá se nyní přejmenovat a nebo bude pořád 600??).
Po kávičce jsme vyrazili. Všichni mimo Jasta a nás jeli podél Vltavy. My jsme to střihli po Strakonické dálnici a poté přímo k bistru u Žďákovského mostu. Po cca půl hodině dorazil Honza P. a postupně přijížděli Střed vedený Jerrym, Rudy s Baronem (také autíčkem!!), Beech, Lemmy, Lazil s baťůžkem Samannem, Týša a Dendrobates. A poté se kolona 14 motocyklů a 2 aut vydala na cestu do Trhovek.
V Trhovkách nás přivítali Navi, MartinS a Hammer s Terezkou. Po zavěšení vlajky a zakoupení občerstvení, zvláště tekutin, začalo jednání.
Průběh VH viz Zpráva z Valné hromady.
Po jednání a rozloučení jsme se dohodli se Středem, že se zastavíme na oběd na Rozmarné ve Štěchovicích, ale bohužel měli zavřeno a my jsme pokračovali k domovu.

6.9.2010 - Klubový párty stan - zakoupen pártystan, první majetek klubu
Náš klub SHOC Bohemia zakoupil klubový párty stan. Párty stan je velký 5x10m a výška 2,78m, jeho celková váha je pouhých 110kg. Konstrukce je z 40mm silných trubek z galvanizované oceli. Je vodě odolný, střecha 220g/m2. Má přelepené švy, přední a zadní strana lze otevřít, zapínání má na suchý zip.

10. - 12.9.2010 - VIII.oficiální sraz SHOC Bohemia - Zvůle u Kunžaku

Ve dnech 10.-12.9.2010 SHOC – kraj JIH pořádal VIII. Sraz SHOC BOHEMIA – tentokrát ve Zvůli u Kunžaku.
V pátek přijížděly skupinky ze všech krajů, dle časových možností. Řádně jsme se přivítali.
V sobotu dopoledne se vyjelo na vyjížďku a dle hesla:
„Rum pil Hašek, rum pil Švejk,
rum má sílu jako bejk,
najdeš-li doma korunu,
ihned ji vraž do rumu.“
jsme zastavili u benzínové pumpy v Jindřichově Hradci, kde mimo Naturalu a Dieslu čepovali také RUM. Další zastávka byla na nádvoří státního hradu a zámku v Jindřichově Hradci, kde byla pauza na oběd a jiná občerstvení. Po shromáždění na nádvoří byla pořízena společná fotografie u zámecké studny.
Po návratu do kempu a po chvilce na občerstvení začali soutěže. Večer po vyhlášení vítězů soutěží následovala bohatá tombola.
Po nedělní snídani jsme se rozloučili a vydali k domovu.
Při cestě domů jsme navštívili v Humpolci klub „Motorkářské doupě“, kde jsme se naobědvali..

Image

Fotky 1 a Fotky 2 a Fotky 3 a Fotky 4


23.10.2010 - Vyjížďka pro rum - zakládá se tradice Rumových jízd

Márty komentuje : "Velká chyba, že jste se nikdo nepřipojil Udělal jsem nádherných 433 km. Počasí vyšlo až neskutečně, jen u Písku při návratu mírně mrholilo, ale ani to nenamočilo silnici. No prostě, jak již napsal klasik, jedna z "čistých radostí mého života"
Díky za účast Jospovi a Majorovi. A Majorovi ještě zvláštní poděkování za super projížďku po jižních Čechách. Tudy, co mě vedl bych asi jen tak nejel."

Image

28.10.2010 - Ještěd Tour 2010
Tentokrát jsme toto "ukončení sezóny" spojili s Akcí pro Páťu

Image

5.11.2010 - Zimní posezeni SHOC Bohemia

Tak myslím a doufám,že i ostatní účastníci zimního posezení Středu jsou se mnou zajedno,že se setkání vydařilo a zábava a účast byla více než slušná.
Prezentace:Míra&Monča,Fanda&Jana,Márty&Zuzka,Michal Novotný&Martina,Klárka &Míra,Sup&Lenka,Makinka,Mako,Bosabomninn,Jast,John Deer,Jerry a Lála.Snad jsem na nikoho nezapomněl

Image

Fotky 1 a Fotky 2

3.12.2010 - Mikulášské koulení SHOC Bohemia

Tak opět povedená akcička,ti kteří nedorazili mohou pouze litovat.Přesto byla účast docela hojná,celkem se nás sešlo 19 kousků .Jmenovitě Já s Monikou,Fanda s Janou,Márty a Zuzka,Sup se Supicí,Jerry s Thanou,Adamte se Salámkem,Jast,Gorky,Libor,Peters,John Deer,Bosabomnim a Makinka.Doufám,že všichni dorazili v pohodě domů,tímto taky díky Jerrymu za odvoz k metru.No a po Novém roce 7.1.2011 pokračujeme.

Image

Fotky

28.12.2010 - Povánoční posezení Západu

Zdravím všechny co byli na posezení, doufám že se všichni bavili dobře a ti co se z jakýchkoliv důvodů nemohli dostavit můžou jen litovat popili jsme za všechny.


Blíženci Pohlaví:Muž Prase OfflineOsobní galerie uživatele Petr.VFZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
admin kontakt
Petr