Obsah fóra Shadow Owners Club Portal
 FAQ  •  English  •  FaceBook FaceBook  •  Kronika  •  MotoAkce  •  Registrace  •  Nastavení  •  Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
Petr.VF



Věk: 40
Založen: 11. 10. 2010
Příspěvky: 324
Bydliště: Luštěnice

Motorka: Shadow VT 600 C
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 21 únor, 2012 17:24  Předmět:  2011 Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

8.1.2011 – Zimní posezení střed

Dostavilo se dvacet lidiček a dokonce se na nás přijeli podívat zástupci západu i jihu. Ostudy bylo přiměřeně a všichni se skvěle pobavili
Prezenčka: Rudy s Evíkem, NX Petr s Lenkou, Jerry s Thanou, Adamte se Salámkem, Bosabomnin, Lála s Monikou, Jast, Míla Pohl, Fanda s Janičkou, Monika Mírova, Klárka s Mírou, Márty s Zuzkou.

Image

Fotky

4.2.2011 - Zimní posezení střed

Přišlo báječných 32 lidiček. Všichni jsme se skvěle pobavili a stálo to fakt za to. Poprvé se objevuju já (nyní kronikář).
Prezenčka: Rewulf s Janičkou a s Jirkou, NX Petr s Lenkou, Dendrobates, František s Lucií, Eddie, Míra s Monikou, Jerry, Thana, Lála s Monikou, Bosabomnin, Gorky, Peters s Maruškou, Fanda s Janičkou, Adamte, Sup s Lenkou, Libor600, čekatel Márty se Zuzkou, Makinka, Petr VF, Míra s Klárkou, John Deer.

Image

Fotky

5.2.2011 - Pivní radovánky severu

Aneb nabitý víkend. Po pátečním posezení středu následuje akce severu. Večer byl plný zábavy, kterou završily "hrátky na dětském hřišti"...

26.2.2011 – Praso Párty


Ke konci února se konala již tradiční PrasoPárty pořádaná spřáteleným klubem MAXXL. Účast byla hojná a všichni si, zábavu nad jitrnicemi a tlačenkou, náležitě užili.

Image

Fotky1 a Fotky2

4.3.2011 - Zimní posezení střed


Poslední "jarní" posezení středu. Příště se zde sejdeme zase až v zimě. Opět byla prima zábava a sešli jsme se v hojném počtu

Image

Fotky snad napoví víc : Fotky1 a Fotky 2

2.4.2011 - Zahájení sezóny - Poděbrady



Tak jako každoročně se první dubnovou sobotu konalo zahájení sezóny jízdou do Poděbrad. Sraz byl na Benzině v Horních Počernicích - sešlo se nás opravdu hodně, střízlivý odhad je 50 motorek. Odtud jsme v 11 v koloně vyráželi směr Poděbrady. Vzali jsme to po okrskách kolem Straré Boleslavi do Benátek, kde jsme pozdravili marodného Presidenta, který se bohužel nemohl zúčastnit. Odtud pak přes Milovice a Krchleby až do Poděbrad. V Poděbradech nám trvalo dobrou půlhodinu, než jsme se prokousali kolonou do Bikerské hospody na nábřeží, všude policajti, kteří zajišťovali „plynulost“ dopravy a hlavně všude mraky motorek. V bikerské hospodě jsme zaparkovali ve dvoře a dali si oběd. Bohužel obsluha nějak nestíhala, takže čekací doba na mňamku byla skoro hodina. Odtud se ještě přes Sadskou jelo k Jerrymu

Image

Fotky 1 a Fotky 2 a Fotky 3

16.4.2011- RUM TOUR 2011



Akce Jihu, při které, jak už název napovídá, se jede pro Rum :-) Sešlo se celkem 17 motorek a vyjížďce přálo i dobré počasí.

Fotky 1 a Fotky 2

19-22.5 Free Ride - EUROBIKEFEST


2. ročník pánské jízdy majitelů strojů Chopper a Cruiser.
Prezenčka : Pepe, Marty64, Libor s Hankou, Rudy s Evíkem, Davidooo, Čuňas, Jospa a Makinka.

Fotky 1 a Fotky 2 a Fotky 3


27-29.5.2011 - 7.MAXXLování


O víkendu se pořádal motosraz pořádaný klubem Maxxl v Mírovicích u Prahy (Veleň).
Počasí srazu moc nepřálo, ale na zábavu to nemělo vliv. Někteří z SHOC dorazili již v pátek, ostatní pak alespoň v sobotu na vyjížďku.
Všichni byli nadšeni ze stánku s nášivkama. Jinak samozřejmě dobrá zábava a docela prima jídlo.

Image

Fotky

4.6.2011 - Někteří z klubu se účastnili natáčení videoklipu k songu MotoŠANCE



Link


17-19.6.2011 - IX. oficiální sraz SHOC Bohemia Plešivec

O víkendu se konal sraz SHOC pořádaný středem. Bylo to v kempu Plešivec u Berouna. Počasí nám moc nepřálo, přeháňky se na podmračeném nebi střídaly jedna za druhou. Doráží k nám i dost lidí z Vulcan Klubu. Zábava se rozjíždí, vztahy se utužují, pivo teče. Večer zahraje Vilík na kytaru a zpívá se, zkrátka pohoda. No spát se jde k ránu. Postupně se všichni probouzejí z pivního opojení a schyluje se k vyjížďce. O té toho moc nenapíšu, jelikož jsem se musel vrátit, bo mi upadla značka :-)
Zástupce Hondy nám sem přivezl ukzát Hondu Fury - nádherný stroj. Dokoknce ji půjčoval na projetí. Následuje zajímavý program, plný soutěží a dobré zábavy. No a jelikož jméno Plešivec je od slova "Plešatý" tak ti co jsou zkrátka bez vlasů - cca 15 lidí - dostávají k nášivce ještě stylový nápis "Na Plešivci plešatej". Večer nám zahrála skvělá kapela "Anapheles" snad jsem to napsal dobře. V noci proběhlo vyhlášení vítězů soutěží a překvapení v podobě striptýzu. Ráno snídaně a jak už to tak bývá tak balení cajků a příprava k odjezdu. Díky Mártymu za skvělé moderování celého sobotního večera. A všem za skvělou organizaci.
Na srazu byl zvolen nový kapitán středu. Míru vystřídá Fanda

Image

Fotky 1 a Fotky 2 a Fotky 3


Link


2.7 Vyjížďka a volba Západu :

Západ obhlíží místo srazu X.jubilejní sraz SHOC - přičemž odstupuje jako kapitán Lazil. Novým kapitánem západu je volen Honza_C - Nový kapitán západu.


9.7-10.7.2011 - 4. ROČNÍK MOTO KLUČEK 2011.


Akce Lazillovců. Soukromý menší motosrázek. Sešlo se zde hodně lidí od SHOC a od Vulcánů.
Zhruba ve 3/4 na jednu jsme vyrazili na vyjížďku, nejdříve na oběd do nádherného komplexu ve vesnici Nesuchyně. Nádherné středisko, vše nově postavené, zrovna se tu konala svatba. Dali jsme si oběd. Po obědě jsme vyrazili do nedalekých Krušovic. Zde nám ukázali pivovar a absolovovali jsme i ochutnávku. Nebýt toho, že jsme na motorkách asi bysme neodešli po svých

Image

Fotky

14-17.7.2011 - 10th Anniversary - Shadow Owners Club DK


Část klubu se vydává na strastiplnou cestu do Dánska. Plnou deště a špatného počasí. Cestou tam neustále prší, tam skoro pořád prší a cestou zpět opět déšť. No zvládli to a mají za to náš obdiv.

Image

Cestopis od Jerryho najdete zhruba uprostřed stránky, fotky jsou ve vlákně


Link


6.8.2011 - Tisíc Kokořínských zatáček

Někteří z nás se vydali na již tradiční akci 1000 kokořínských zatáček. Vyjížďku si náležitě užili.

Image

20.8 Poděkování komparsu, soudek a Premiéra klipu Šance

Poděkování všem, kteří se podílely na natáčení klipu (viz výše).

Fotky a Fotky 2

8. - 11.9.2011 X. JUBILEJNÍ SRAZ SHOC ve Sluneční zátoce

O víkendu se konal další, tentokrát jubilejní desátý sraz v Ledči nad Sázavou.
Do sluneční zátoky, kde se sraz koná je to z Ledče asi 4km, ale ta sinice - hodila by se spíš pro endura, na chopperu je to fakt utrpení. Motorky parkujeme pod ochozem, to je fajn, aspoň nezmoknou kdyby náhodou. Mají zde pivo Rebel a není vůbec špatné. Večer nám zahrála prima country kapela. Řádně jsme zapařili.
Ráno snídaně, střzlivění oběd a pak samozřejmě vyjížďka. Cílem vyjížďky je dětský domov v Humpolci. Dětem jsme samozřejmě přivezli mnoho dárků a hlavně měly hroznou radost z nablýskaných motorek. Po návratu jsme si dali večeři. Večer zahrála rocková kapela a nechyběl striptýz a tombola. Večer zpestřilo tetování henou, které zde za simbolickou cenu prováděl kolega motorkář. Tradiční místa tetování nebudu zmiňovat, snad jen Bosák si nechal udělat tetování alla Robert Rosenberg na ksicht a president Jerry použil k tetování "zadní" část těla.
Nesmírně nás potěšila účast zahraničních hostů - Italů. Přijeli se podívat a jsme za to rádi. Jeden z nich si dokonce nechal hennou vytetovat Českého lva na krk.
V neděli po snídani jsme se pomalu začali rozjíždět k domovu. Jako vždy přima akce. A nebýt divného vrchního bylo by to bez chybičky

Image

Fotky 1 a Fotky 2 a Fotky 3 a Fotky 4


Link


28.9.2011 - Ještěd tour 2011


Klasické rozloučení se sezónou. Vyráželo se z Horních Počernic, další motorky se nabrali v Benátkách a já spolu s dalšími motorkami jsem se s hlavním konvojem sešel na Benzině v Mnichově Hradišti.
Odtud již na Ještěd vyráželo 49 motorek, což mi přijde jako velice slušná účast. Přes Český Dub jsme v koloně dorazili až nahoru na Ještěd.
Na Ještědu jsme zaparkovali, udělali pár fotek. Byl nádherný rozhled takže výhledy byly opravdu úžasné. Zaplatili jsme parkovné 60kč - což mě tedy přijde opravdu nekřesťanská suma za parkování motorky.
Odtud jsme vyrazili do hospůdky Ráj v Kokořínském údolí. Jeli jsme přes Mimoň, a Doksy. Někde před Mimoní to jeden účastník jízdy (Sally) nešťastně položil na vyfrézovaném povrchu. Naštěstí se mu vůbec nic nestalo a motorka má jen škrábance na padáku a uhnuté přídavné světlo. Když jsme dorazili do Ráje, zjistili jsme, že námi zamluvená místa neplatí. Někteří odjeli směrem na Mělník, někteří zůstali a postupně obsazovali stoly…

Image

Všechny fotky
Fotky1 a Fotky 2 a Fotky 3 a Fotky 4


Link


3.11.2011 – Zimní posezení střed


Bylo nás tam přes 25 lidiček, přesné číslo nevím, protože někdo odešel, někdo zas přišel. Ještě jednou, bylo to super.
Již teď se těším na příště za měsíc 2.prosince na Mikulášské koulení. Samozřejmě jsou zváni i všichni ostatní, nejen z regionu střed. Všechny případné žádosti o přespání samozřejmě vyřešíme.

Image

2.12.2011 – Zimní posezení střed - Mikulášké koulení


Kdo nepřijel zaváhal! Byloto opět super!
Účast byla rekordní! Napočítal jsem 44 lidiček!!!

Image


Blíženci Pohlaví:Muž Prase OfflineOsobní galerie uživatele Petr.VFZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
admin kontakt
Petr