Věk: 69
Motorka: VT 1100 C Shadow SC23
Já zase namontuju karburátory co jsem včera sundal a také bych vyjel, tady v Mostě pere sluníčko už od rána, ale ve stínu jsou ještě omrzlí okna u aut když vyjedu tak jsem ve dvanáct v Pardubicích tak mě odsekáš ze sedla jo tak čus
Aki Anonymní
to tel. číslo se nějak záhadně přepsalo při ukládání, už by tam mělo bejt dobře... pokud bude hezky, tak možná zkusím vytáhnout mášu v sobotu... ale uvidím, jak mi to půjde s plynem, páč jsem si v neděli při futsalu otočil na pravačce 4 prsty...
jo bez štítu si to více užiješ- to je jasný, ale na delší štreku (víc jak 400) bych bez něj asi nechtěl
_________________ Over the bridge where you start to believe
Down at the edge of the rainbow
Dark is the night though it's in another time
Follow the light of your shadow
já ho sundal, protože jsem testoval táhnutí ke straně, vyleštím ho a půjde honem zpět. Možná příští vánoce se zase projedu "na ostro"
Jelikož se blíží sraz v Jelení a počasí je již skoro zimní udělal jsem si skušební projížďku, 11 stupňů a sluníčko. Asi 40 kiláčků kolem Mostu Skvělé vůbec nebyla zima (náležite jsem se navlík). Pokud by výhled počasí měl být takoví jako dnes tak jedu na motce.
tak to ti Lazile závidím, já jel dnes do práce autem, a když jsem zabrzdil, tak jsem jel jak sáně ještě 10 metrů- dobrý pro boby, pro motku nenenene
Strycek Fido Anonymní
Ja dal ted posledni nedeli 100kilasku kolem komina v 9C a zima mi nebyla a docela to slo,nicmene jsem jeste s klukama vyrazili v pondeli a to bylo lip, no a od uterka jsem nachcipanej Ale svedu to na kolegu,chodil do kanclu a bral antibiotika,takze jsem to spis chytnul od nej,nez z masiny
HondaMCH
calif.350 Anonymní
Končím, právě sem s oním zvláštním pocitem odevzdal značky i s chromovaným rámečkem do depozita a zrušil pojistku
tak zas za půl roku moje drahá............
Calife proč si děláš starosti s depozitem? Já mám pojistku na dobu určitou a to od března do konce řijna a je to, dělám to už takhle druhej rok a žádnej problém
Strycek Fido Anonymní
Lazil napsal:
Calife proč si děláš starosti s depozitem? Já mám pojistku na dobu určitou a to od března do konce řijna a je to, dělám to už takhle druhej rok a žádnej problém
Tady si myslim,ze muze vyvstat problem.Pokud je vozidlu pridelena SPZ,tak ze zakona je povinost vlastnika vozidla sjednat pov.ruceni. Pomalu se zacinaji kontrolovat nepojistena vozidla (ve spolupraci s CAP) a hrozi financni postih od prislusneho magistratu.Ja uz to stesti mel,bylo to za masinu, kdy byla tyden nepojistena (mela pridelenou SPZ),tak mi prisel dopis, kde mi bylo udeleno napomenuti, ze nebylo sjednano povinne ruceni (priste pokuta).Ruceni nemusi byt sjednano skutecne pouze pokud je znacka v depozitu.Tak to je alespon dle meho nazoru.
jak to zjistí??? to bylo na udání???? pojišťovny neposkytují magistrátům své databáze
Strycek Fido Anonymní
Nevim jak to zjistili Taky jsem na to koukal,jak na zjeveni.Jestli nahodou nekomunikuji s CAP (ceska asociace pojistoven)a neporovnavaji to s databazi (registrem vozidel).
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory