|
| |
Autor |
Zpráva |
francjin
Věk: 65
|
|
Ahoj,
je to můj druhý dotaz směrem ke zkušeným. Z Hondy vt1100 jsem nadšen, ale jediné, co mne znepokojuje je docela dobrá dávka vibrací při akceleraci. Není to moje první motorka a věřím, že je technicky v pořádku. Mám jen strach, abych ji nějak netraumatizoval. Vibrace pociťuji při akceleraci a při překročení vyšších otáček-říká si sama o vyšší kvalt..(platí pro 1-4.kvalt) Při jízdě na 5.rychlost 90-100 km/h vibrace nevnímám, motor jde klidně. V návodu k motorce je "návod" k řazení na vyšší rychlost : 2-od 12km/h, 3-od 30 km/h, 4-od 40 km/h, 5-od 50 km/h.
Jsou to dle mého nízké rychlosti a řadím dle sluchu a citu. Chci se zeptat, jak obvykle řadíte a jak jezdíte pro radost (jak vytáčet.)
PS: Jdu na ní znova civět do garáže..
JF
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BEECH
jednatel
Věk: 67
Motorka: VT 1100 ACE
|
|
5 řadím tak v 60-70 km - jestli máš ACE- tak ta vibruje docela dost, ale tak v 25-30km se při jízdě uklidní, takže pokud řadíš 5 v 90-100, tak ji docela férově roztáčíš- nic se jí nestane, akorát si šmákne tak o 1/2 l/100km více
|
|
|
|
_________________ Over the bridge where you start to believe
Down at the edge of the rainbow
Dark is the night though it's in another time
Follow the light of your shadow
|
|
|
|
|
Radovan
Věk: 60
Motorka: VT1100 C2
|
|
4 řadím v 50 - 60 a za 5 tak od 80. Ale když si chceš zadovádět tak o 20 výš.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HondaMCH
|
|
|
|
|
medabeda
Anonymní
|
|
Dle řádění mám 4kvalt, tak za 4 zhruba při 70km když bouchaj saze tak si nechá líbit hóóóóódně .........km/h(když je třeba) za 3 ale to je tím 4kvaltem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|