Autor |
Zpráva |
Mirek

Věk: 57
Motorka: VTX1300C

|
|
Vážení přátelé, tak jsme ochutnali Ameriku. Kromě hromady zážitků a nových poznatků jsme se zúčastnili nedělní vyjížďky motorkářů z předměstí Detroitu. Na "obyčejnou" vyjížďku se sjelo téměř 300 motorek. Mezi lavinou značky HD jsme našli i čtyři zástupce zn. Honda, jednu z nich - VTX 1800 - vlastnil i náš skvělej průvodce Honza alias Drobek. Další zajímavej kousek - Valkyrie v provedení tříkolka vám přikládám na foto. Akce byla skvěle zorganizovaná, na jejím hladkém průběhu se podíleli i americký policajti a přál bych vám vidět tu parádu, když podél silnice stojí špalíry lidí s americkejma vlajkama, fakt mazec. Pro našince je tenhle svět opravdu nabitej spoustou parádních kousků, bublá to tam na každým kroku. Vzhledem k tomu, že pomalu ale jistě přecházím od Hondy k HD, musím říct, že obchody a salony s touhle americkou značkou, to je pohádka, kterou v našich podmínkách asi ještě dlouho nezažijeme. Obrovskej výběr, nádherný kousky vč. staveb, prostě SUPER. Nechci vás tady trápit chválou značky HD, vím jaký panuje obecný názor:-), jen jsem se chtěl podělit o pěknej zážitek. Pro Pardubáky máme připravenu hromadu fotek a obsáhlý komentář. Když budete chtít vidět výjezd cca 290 HD a 4x Honda na vyjížďku, můžu sem dát video.
|
Detrit 2008 - vyjížďka .jpg |
Komentář: |
Jedni z mnoha zástupců zákona. |
|
Velikost: |
119.95 kB |
Zobrazeno: |
7174 krát |

|
Detrit 2008 - vyjížďka 1.jpg |
|
110.17 kB |
7174 krát |

|
Detrit 2008 - vyjížďka 2.jpg |
|
122.73 kB |
7174 krát |

|
Detrit 2008 - vyjížďka 3.jpg |
Drobek, Robert a moje maličkost - české zastoupení na americké vyjížďce :-) |
|
134.09 kB |
7174 krát |

|
Detrit 2008 - cesta z Chicaga.jpg |
Tak tohle je můj novej mazel. Na cestě z Chicaga - 300 mil v sedle. |
|
36.94 kB |
7174 krát |

|
Detrit 2008 - prodejna HD.jpg |
Prodejna HD - jedna z mnoha - MAZEC. |
|
108.86 kB |
7174 krát |

|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Strycek Fido
Anonymní
|
|
tise zavidim,jel bych hned miro,tak jsem zvedavej ve ctvrtek na srovnani vtx, versus hd
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
mat
Anonymní
|
|
super
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
Klárka

Věk: 39
Motorka: VT600 C

|
|
 |
      |
 |
Pepa

Věk: 67
Motorka: VT 600 SHADOW

|
|
Ahoj Míro,
znám všechny dealery HD kolem Detroitu v okruhu asi 70 mil a tenhle do kruhu orientovaný, který máš na foto je na Telegraph Road - Biker Bob's HD Motown - isnt it . Doma mám stále VT 600, jezdí na ní dcery, ale sám jsem přesedlal na HD. Na VT 1100 vzpomínám ve velmi dobrém a k pomluvě se nesnížím. Táhnul mne ale větší kalibr a VTX je dle ortodoxního "SHADOW zákona" stejně na černé listině (tedy teď i pro tebe). Stejně tak se nezařadím k pomlouvání mého hoga - sorry . Tedy na viděnou někde na silnici a neplivejte na všechny co sedlají hoga, můžou to být stále kamarádi .
Pepa H.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
NAVI

Věk: 35
Motorka: Honda - VT 600 Shadow

|
|
Ahoj Mirku no prostě super.
TO Mirek : Pro Pardubáky máme připravenu hromadu fotek a obsáhlý komentář. Když budete chtít vidět výjezd cca 290 HD a 4x Honda na vyjížďku, můžu sem dát video.
Co takhle příští čtvrtek 9.10.2008
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
dudulinek
Anonymní
|
|
Navi - vždyť se v jiným vlákně plánuje pátek 10.10.
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
NAVI

|
|
To zas ale bude ukazovat fotečky Johny.
Já myslel aby sme to všechno stihli
Jinak z našeho vlákna viz.
Mirek : Tak vás všechny zdravím. Už se těším, určitě je o čem vyprávět a připravte se na to, že to bude asi dlouhý . Fotky a kompletní materiály budou až na příští týden, kdo bude chtít přijít na pokec, jsme už domluveni s Fidem na tento čtvrtek v 17 hod. v Road Cafe.
PS: Já mam totiž tenhle čtvrtek akci v Chrudimi sem zván od kluků co jdou do civilu už to mám půl roku v kalendáři
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Grizzly
Kapitán

Věk: 65
Motorka: VT 600

|
|
 |
     |
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
Mirek

|
|
Pepa napsal: | Ahoj Míro,
znám všechny dealery HD kolem Detroitu v okruhu asi 70 mil a tenhle do kruhu orientovaný, který máš na foto je na Telegraph Road - Biker Bob's HD Motown - isnt it . Doma mám stále VT 600, jezdí na ní dcery, ale sám jsem přesedlal na HD. Na VT 1100 vzpomínám ve velmi dobrém a k pomluvě se nesnížím. Táhnul mne ale větší kalibr a VTX je dle ortodoxního "SHADOW zákona" stejně na černé listině (tedy teď i pro tebe). Stejně tak se nezařadím k pomlouvání mého hoga - sorry . Tedy na viděnou někde na silnici a neplivejte na všechny co sedlají hoga, můžou to být stále kamarádi .
Pepa H. |
Nardar Pepo, klobouk dolů, máš to zmapovaný naprosto přesně - vyjížďka se konala pod záštitou dealera z Farmington Hills - asi taky znáš. Jinak naprostý souhlas, není důležitý na čem jezdíš ale s kým jezdíš - tak snad někde brzy....
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Mirek

|
|
TO Navi : mám za to, stejně jako Zuzka, že si všechno ukážeme a řekneme příští pátek. Jestli bude mít fotky i Johny, bude to o to zajímavější (a náročnější ). Teď ve čtvrtek to bude pro nedočkavce
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Jíťa

Věk: 43
Motorka: M1800R

|
|
"Jinak naprostý souhlas, není důležitý na čem jezdíš ale s kým jezdíš - tak snad někde brzy.... [/quote]"
Je důležitý ne čem jezdíš, ale neni důležité na čem jezdí druhej, ale jakej je... ...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
NAVI

|
|
OK Mirku, tak příští pátek
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Johny

Věk: 47
Motorka: VT 750 C2

|
|
No, já jsem fotky tahat nechtěl - je to velký album jako prase ..ten páteční večer patří našim cestovatelům a Americe
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Alaram

Věk: 40
Motorka: Shadow Spirit VT 750

|
|
tak to je nádhera,pokud to tedy pro tebe není problém tak to video sem dej a cvakni i tu tvou novou mašinu... dík
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
BEECH
jednatel

Věk: 68
Motorka: VT 1100 ACE

|
|
pěkné pěkné
|
|
|
|
_________________ Over the bridge where you start to believe
Down at the edge of the rainbow
Dark is the night though it's in another time
Follow the light of your shadow
|
|
 |
     |
 |
Jast

Věk: 80
Motorka: Honda VT 600 C PC21

|
|
Ahoj moc pěkný, tm se asi nikdy nedostanu.
ahoj honza.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
barat

Věk: 60
Motorka: VT 600 C Shadow

|
|
to mirek-to je naozaj super dostat sa na taku "obyc.vyjizdku"...to musela byt fakt parada!
ale chcel by som sa spytat na tu vasu ROAD CAFE.ja som teraz v pardubiciach za pracou a rad by som sa aj ja zucastnil neakej akcie,prip.len stretnut kamosov a dat neaky pivec ...dostante ma neak do obrazu kde to je,resp.ako sa tam dostanem
cau vsetci
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
Mirek

|
|
nazdar Barat, určitě doraz, rádi tě uvidíme , Road Cafe je v Pardubicích v ulici Hronovická, přímo naproti kulturnímu domu - divadlu - u sídliště Karlovina. Kohokoliv se v Pce zaptáš na Hronovickou ulici, tak ti řekne. Možná, že by ti sem mohl Fido hodit mapku - nebo ti ji pošle Dudulínek - taky to hledala podle mapy . Kdyby bylo nejhůř, tak v pátek zavolej na 777 633 062 a já tě budu navigovat.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Strycek Fido
Anonymní
|