Obsah fóra Shadow Owners Club Portal
 FAQ  •  English  •  FaceBook FaceBook  •  Kronika  •  MotoAkce  •  Registrace  •  Nastavení  •  Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
barat

Věk: 60

Motorka: VT 600 C Shadow
slovakia.gif
PříspěvekZaslal: st 23 červenec, 2008 09:01  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

to jita: ten predchadzajuci anonim som ja - barat
caves Enjoy

Váhy Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie uživatele baratZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Martin_s
Kapitán

Věk: 39

Motorka: VT1100 ACE
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st 23 červenec, 2008 09:49  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Mno a co anglie? Furt se mluví o tom, že dolar je nízko, ale ona libra stoji taky uz jen 30 korun song
Navíc si tam pro ni můžeš za pár šupů doletět, omrknout a případně udělat si hezkej vvejlet zpátky domů a projistotu to pojistit zpáteční letenkou, když bys nevybral Laughing Do londýna se dostaneš klidně za 2000 tam i zpět...
Jen nevim, abys neměl potom spojku v pravu mad Laughing

Vodnář Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie uživatele Martin_sZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
Gunman

Věk: 46

Motorka: VTX 1800N
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st 23 červenec, 2008 18:48  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

to jíťa: Můžem se pak domluvit,já počítám,že do toho půjdu už koncem srpna. Asi to vezmu tak jak Slávek toho Spirita od tý samý firmy,neb jsem to již se Slávou konzultoval a říkal že je s jednámím firmy spokojen a co jsem dělal propočty tak taky dobrý.V tomhle týdnu do té firmy zavolám a předběžně by se s nima domluvil,tak ti cinknu. Jinak Slávek říkal,že až bude mít všechny peripetie s dovozem a papírama za sebou tak to sem všechno hodí na fórum ,takže brzy bude informací habaděj. P.S.: nakonec jsem se rozhodl,že na to kašlu a vezmu to VTX 1800. KDYŽ UŽ DO PEKLA,TAK NA POŘÁDNÝM KONI hell s tou Slávovo firmou http://www.dovozautzusa.cz/ při cenně 9500 dolarů za mašinu je konečná cena při dovezení(bez registrace v ČR atd) 224k Kč což je podle mě dost dobrý. Maj i na stránkách kalkulačku kde zadáš cenu mašiny v dolarech a vyhodí ti to konečnou cenu.

Střelec Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele GunmanZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
HondaMCH

Jíťa

Věk: 43

Motorka: M1800R
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st 20 srpen, 2008 11:53  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Tak Slávek konečné dojmy s peripetiema se strojem z Ameriky nějak nedodává... jak to dopadlo ? Co přihlášení ?
Jo a já koukám hlavně na goldy, než na to aby byla nová... klíďo vezmu 2005, nebo 2004 za míň peněz... A 13tky jsou v čechách přibližně od 180 tisíc a 18tky už jsem viděla kolem 190- 200 tisíc... Ještě nejsem definitivně rozhodlá, co nakonec pořídím, přes zimu si to všechno srovnám v hlavě, okouknu u známých ( myslím i na Tebe Gunmane Embarassed ) a koncem zimy začnu řešit... Very Happy
Ještě pokoukávám po jedné máše, ale zradla bych barvy... to by mě mrzelo, ale 240tka pod prdelí byl vždycky muj sen... Wink

Lev Pohlaví:Žena Pes OfflineOsobní galerie uživatele JíťaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Slávek

Věk: 52

Motorka: Honda Shadow VT 600 C už je doma Honda Shadow VT1100C Spirit
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st 20 srpen, 2008 20:54  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Otálí,Otálí....Páč ještě nemá dotáhlo do konce!!!Za Surprised ní ůředníci mad

Lev Pohlaví:Muž Buvol OfflineOsobní galerie uživatele SlávekZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailMSN MessengerICQ
Jíťa

Věk: 43

Motorka: M1800R
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 21 srpen, 2008 08:39  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

A v čem je prblém ? Nějakej Budějckej úředeníček si hraje na presidenta světa? V Praze s homologací to bylo O.K. , ne?

Lev Pohlaví:Žena Pes OfflineOsobní galerie uživatele JíťaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
HondaMCH

Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru