Obsah fóra Shadow Owners Club Portal
 FAQ  •  English  •  FaceBook FaceBook  •  Kronika  •  MotoAkce  •  Registrace  •  Nastavení  •  Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
Jára Cimrman

Věk: 72

Motorka: BMW R1100R
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: so 02 leden, 2010 22:21  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Vzhledem k rokům který už mám za sebou to tedy nehrozí, za chvíli budou chtít abych chodil na prohlídky jestli vůbec můžu jezdit Sad M.P.

Býk Pohlaví:Muž Had OfflineOsobní galerie uživatele Jára CimrmanZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Boža

Věk: 70

Motorka: Schadow VT 1100
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: so 02 leden, 2010 22:34  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

A můžeš? Razz

Váhy Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele BožaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
Jára Cimrman

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: so 02 leden, 2010 22:51  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

No zatím jo Embarassed M.P.

Býk Pohlaví:Muž Had OfflineOsobní galerie uživatele Jára CimrmanZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Lexani

goldi

Věk: 67

Motorka: Honda VT 1100 Shadow spirit
yugoslavia.gif
PříspěvekZaslal: so 02 leden, 2010 23:04  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

jako soukromá osoba až v 60-ti,i když je to totální blbost,když důchod je od 62 a asi nám to protáhnou do 65...Jo prohlídky u doktora jsou 60-65-68-70 a pak co 2 roky Shocked

Panna Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie uživatele goldiZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Jára Cimrman

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: so 02 leden, 2010 23:57  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

No a to je právě ono, skoro v 57 budu psát testy jak učedník mad M.P.

Jast

Věk: 80

Motorka: Honda VT 600 C PC21
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne 03 leden, 2010 00:02  Předmět:  předpisy Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Já teď musím také na prohlídku v dubnu mě bude 65 a mám trochu strach aby mě nezakázali mtorku, náklaďák bych oželel. Ahoj. Sad

Beran  Kohout OfflineOsobní galerie uživatele JastZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Lexani

Jára Cimrman

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne 03 leden, 2010 00:27  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Pánové, čím víc tu vyhlášku čtu tím víc jsem z toho blbej. Poslal jsem odkaz Judr. zeťákovy a jsem zvědavej co odepíše mad M.P.

Jerry
President

Věk: 57

Motorka: VT750C
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne 03 leden, 2010 10:05  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Co se týče skupin, je to pěkně popsáno na www.zakruta.cz

Beran Pohlaví:Muž Opice OfflineOsobní galerie uživatele JerryZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
Jára Cimrman

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne 03 leden, 2010 16:24  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

No a takhle na problém nahlíží právník

Údaj o maximální přípustné hmotnosti (celková hmotnost) tažného i přípojného vozidla je vyznačen v TP i OTP. Podle tohoto odstavce můžete se skupinou B řídit vozidlo do maximální přípustné hmotnosti 3500 kg (M1, N1) a k němu lze připojit vlek do max. přípustné hmotnosti 750 kg (kategorie O1). Takže pro soupravu (3500 kg + 750 kg = 4250 kg) v tomto případě není nutná skupina C ani E.

Řidičské oprávnění skupiny B+E
V zákonu č. 361/2000 Sb., § 81 odst. 10 se praví: „Řidičské oprávnění skupiny B + E opravňuje k řízení jízdních souprav složených z motorového vozidla uvedeného v odstavci 4 a přípojného vozidla, pokud nejde o jízdní soupravu podle odstavce 4 písm. c).
Rozhodující zde není maximální přípustná hmotnost soupravy, ale jen max. přípustná hmotnost tažného vozidla. Platí tedy, že se skupinou B + E můžete řídit i soupravu s max. přípustnou hmotností nad 3500 kg, pokud max. přípustná hmotnost tažného vozidla (auta) nepřesáhne 3500 kg. V praxi např.: max. přípustná hmotnost tažného vozidla 3500 kg, max. přípustná hmotnost přípojného vozidla (vleku) 2500 kg, celkem 6000 kg, není nutná skupina C + E !!!

HondaMCH

Martin_s
Kapitán

Věk: 39

Motorka: VT1100 ACE
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne 03 leden, 2010 23:20  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Mílo já ti nevim je to na mě nějaký složitý ty naše zákony Smile

jestli by nebylo nejlepší zeptat se prostě v autoškole Smile takovej Monkey by to určitě věděl jak to je...

Vodnář Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie uživatele Martin_sZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
Boža

Věk: 70

Motorka: Schadow VT 1100
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 04 leden, 2010 13:17  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Nejlepší je se na všechno vyprdnout. Od 1.1.2010 neznalost zákona omlouvá.

Váhy Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele BožaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
Vojda

Věk: 59

Motorka: VT750
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 04 leden, 2010 13:55  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Jo neni to žádná sranda já to poslouchám každý den na vysilačce a spousta profíku jak si dneska někteří říkají nezna předpisy jak mají vubec jezdit je to mad Ale davejte si bacha dneska už policajti nejso tak blbý je uplně jiná doba.

Panna Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele VojdaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Lexani

davidus

Věk: 43

Motorka: jen vt
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 04 leden, 2010 23:35  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

No super tema docela me to dalo nez jsem vse pobral.Ale je to tak jak pisete hledal jsem to na netu vse souhlasi.Nestaci nam jen na masinu?No uz to neni jako driv,ze kdyz jsem mel na masinu v17letech mohl jsem ridit hadraplana.Ted uz na hadraka musis becko.

Kozoroh Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie uživatele davidusZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Jára Cimrman

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 05 leden, 2010 10:47  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Mluvil jse s Monkym a tvrdí že pouze do 3500kg celkově, tak na co je pak písmeno A vyhlášky, nechápu, povoz s koňma? Sad M.P.

Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru