|
| |
Autor |
Zpráva |
bari
Věk: 69
Motorka: vt 600 C Shadow
|
|
Původně jsem chtěl opravit poškozené původní koženkové sedlo, na mojí hapině. Po domluvě se sedlářem jsem si namaloval zhruba tvar nového dvousedla. Především jsem chtěl potěšit spolujezdkyni, abych nekecal, sebe taky. Takhle to dopadlo, ty ozdoby - vlastnoruční výroba.
Požádal jsem Petra o připojení zaslaného obrázku, mě to nešlo,
takže ještě dík jemu. Ještě se o fotku jednou pokusím.
Sedlář se jmenuje p. Sládek, je z Křemže, pracuje svědomitě precizně a ne draze. Kontakt příp. zájemcům přepošlu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shnack
Anonymní
|
|
Právě řešim děravou koženku, tak mě zajímá, jak jsi ji vyřešil ty. Pokud už ti jde poslat fotku, budu vděčnej. Inspirace se cení O tom kontaktu se můžeme třeba domluvit potom...
Hmm, tak koukám, že je tomu už věnováno jednoauditko. Sedlo je super, beru kontakt a doufám, že ho jak se patří využiju :-) Díky V@_
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NAVI
Věk: 34
Motorka: Honda - VT 600 Shadow
|
|
Pěkná práce
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lexani
|
|
|
|
|
Akmall
Anonymní
|
|
Bari muzu poprosit o kontakt na toho sedlare? Jinak kolik byla priblizna cena a je to site na puvodnim plastovem spodku?
Diky
PS: kontak jsem jiz nasel v jinem tematu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bari
Věk: 69
Motorka: vt 600 C Shadow
|
|
Cena asi 5-6000,-, záleží jak se domluvíte na materiálu. Doporučuji zde nešetřit.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jíťa
Věk: 42
Motorka: M1800R
|
|
Jojo, já k Sládkovi dnes dávám brašny na vyspravení... Taky jsem na něj slyšela jen chválu a navíc je to příbuzný kolegy ... tak už se těším, až to bude hotové...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lexani
|
|
|
|
|
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|
|
|