|
| |
Autor |
Zpráva |
srychliks
Anonymní
|
|
Prodám opěrku na VT shadow 600 originální, kovová trubice je úplně nová a koženková opěrka je starší, na vrchní části švy moc nedrží,ale jinak moc pěkná. Pro zájemce zašlu foto na maila, cena 1900,- (o 600 méně než nová,ale trubice je nová ještě v igelitu vč. šroubů)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tlamovec
Anonymní
|
|
|
|
|
srychliks
Anonymní
|
|
ahoj omlouvám se,byl jsem v časovém presu a uplně jsem na tebe zapomněl, opěrku nafotím zítra a pošlu k večeru!!!! určitě
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HondaMCH
|
|
|
|
|
srychliks
Anonymní
|
|
tady je jedna fotka, ostatni na mail
|
P9180001-resize.jpg |
Komentář: |
|
Velikost: |
157.5 kB |
Zobrazeno: |
3374 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymní
|
|
Ahoj schanim operku presne na VT 600, chci se zepta jestli ji jeste nemas....vim zes ji nabizel uz pred nejakou dobou. jestli ne tak aspon prosim o radu kde by sla sehnat nova nebo jetá to je fuk.
diky moc.
Honza
odpověď prosim na mail: jan.kummel@gmail.com
diky moc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
srychliks
Anonymní
|
|
ahoj presne jak jsi uhadl uz nemam byl hned pryc, ja ji koupil v pohode v Brne na Vinohradech v Honde, tam jedini me byli ju schopni objednat z cetralniho skladu HONDA, nejdriv jsem to zkousel v Brne u vystaviste, Breclav atd. a tam me nabizeli jenom neoriginalni za 5-9 tis. a ze na centralnim sklade uz nejsou,tak je videt jak v tom maji poradek, tak zdar a silu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lexani
|
|
|
|
|
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|