Autor |
Zpráva |
risose

Věk: 44
Motorka: honda shadow vt600

|
|
Zdravim vas.Poradte mi ake su dobre sviecky na VT600,s akymi mate ake skusenosti a ktore by ste mi doporucili? Dik Riso
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
risose

|
|
Dakujem velmi pekne vsetkym ze ste mi poradili zrejme nepozivate sviecky.alebo Slovakom neodpovedate...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Fananek-Jarda

Věk: 49
Motorka: vt 750 shadow c - us verze

|
|
Mne je jedno jestli jsi slovak ale opravdu to nevim pac mam stare vt750 - 1985 a to je asi jinac takze ja te asi nepomuzu ale urcite se nekdo ozve. A jinak na slovensko jezdim rad a to do termalek Velky Meder a lepsi dovca neni
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
Petr

Věk: 58
Motorka: VT1100 C3

|
|
Fananek-Jarda napsal: | Mne je jedno jestli jsi slovak ale opravdu to nevim pac mam stare vt750 - 1985 a to je asi jinac takze ja te asi nepomuzu ale urcite se nekdo ozve. A jinak na slovensko jezdim rad a to do termalek Velky Meder a lepsi dovca neni |
Velký Meder jsem byl na mašině taky, dost dobrý a vyjížďky supr.
Svíčky bych dal doporučené výrobcem myslím že nic pokazit nemůžeš, VT 600 není mašina která by byla odkázaná na HQ svíčky
|
|
|
|
      |
 |
Jára Cimrman

Věk: 72
Motorka: BMW R1100R

|
|
Originál NGK DPR7 EA-9 Jen se divím že by jsi je u vás na netu nenašel M.P.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
risose

|
|
Problem je len v tom ze jeden znamy mi vlozil chrobaka do hlavy a povedal ze sa robia dva druhy NGK jedny su francuzske a tie vraj nejsu dobre a druhe su Japonske a tie ze su dobre,,,,ale na chopre su vraj dobre sviecky MNK DPR8EA 9 alebo Demco X24EPR U Vobec som o takych svieckach nepocul tak preto sa vas pytam aky mate na to nazor.Od vyrobcu na VT600 su odporucane NGK DPR8EA 9.V stredu idem do Hondy do Breclavy tak sa skusim spytat ich.dik za vase odpovede
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
Týša

Věk: 53
Motorka: VT 1100C sc 18

|
|
Rišo,Rišo.... fuj,politiku sem netahej
Jinak ty NGK jsou dobrý, V manuálu jsou doporučenou alternativou X24EPR-U9 od NIPPONDENSA - ty možná budou malinko lepší....
|
|
|
|
_________________ We’re just passengers. Enjoy the ride.....
|
|
 |
      |
 |
Slipak
Anonymní
|
|
NGK sú dobré doporučujem ,a prosím Ťa nevrč ,kluci su tu príma to u nás doma nemáme takých dobrých ľudí ako za riekou Moravou ale to prebereme niekdy na výjazde pekný deň všetkým , už nám to konečne začalo
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Jára Cimrman

Věk: 72
Motorka: BMW R1100R

|
|
Já jsem dal to co doporučuje výrobce a spokojenost, nevím proč vymýšlet něco, když už to vymyslel někdo jiný a asi věděl proč M.P.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
risose

|
|
Slipak mas pravdu vazim si nasich Ceskych bratou.Su omnoho viac ustretovejsi...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|