Obsah fóra Shadow Owners Club Portal
 FAQ  •  English  •  FaceBook FaceBook  •  Kronika  •  MotoAkce  •  Registrace  •  Nastavení  •  Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
bimbo
Anonymní

PříspěvekZaslal: po 26 únor, 2007 15:50  Předmět: Mrk Několik dotazů- střílení do výfuku Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Budu asi za dementa,ale přesto- Dotaz č.1- Moto zahřáté na prov. teplotu,při jizdě s kopce, plyn stažen,při přezazení na menší přev. stupeň-střílí do výfuku (dost mě to prudí) Je to nornální? Nebo pomůže kontrola ventilovích vůlí a sinchronizace karburátorů? Kde je problém? Problém č.2-ventilové vůle- v kolika km je mám uděllat? ( Honda VT 750 C2 najeto 22000KM) Zjistil sem že vůle- sání 0,13-0,17mm, výfuk 0,18-0,22mm,což se mě zdá jako celkem velká tolerance, tak že KOLIK? Díky moc za jakoukoliv odpověď BIMBO

Petr
Momentálně zabanován

Věk: 58

Motorka: VT1100 C3
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 26 únor, 2007 16:42  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

připiš jestli máš originální výfuky, nebo jakou úpravu máš.

Vodnář Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele PetrZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
bimbo
Anonymní

PříspěvekZaslal: po 26 únor, 2007 16:47  Předmět:  strílekí do výfuku Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Výfuky jsou originál- Ahoj BIMBO

HondaMCH

lemmy
Anonymní

PříspěvekZaslal: po 26 únor, 2007 16:47  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

já to vidim buď na laďáky nebo proražená přepážka v originálech ....

Taťka

Věk: 78

Motorka: VT 600 C
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 26 únor, 2007 17:01  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Za starejch časů u karburátorů platívalo: příliš chudá směs - střílí do karbecu, příliš bohatá - střílí do výfuku. Takže možná zkusit poladit bohatost směsi při volnoběhu.

Střelec Pohlaví:Muž Pes OfflineOsobní galerie uživatele TaťkaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Lazil

Věk: 69

Motorka: VT 1100 C Shadow SC23
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 26 únor, 2007 20:16  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Ahoj mám VT 700 C mám stejný problém ale střílí jen zadní. Mám laďáky, trysky orig. Dělel jsem hladinu v karburátoru, bohatost směsy, dával jsem do tlumiče i drátěné špony a je to pořád stejné na tyto úpravy to nemá absolutně vliv, také si s tím nevím rady.

Váhy Pohlaví:Muž Koza OfflineOsobní galerie uživatele LazilZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Lexani

Grizzly
Kapitán

Věk: 65

Motorka: VT 600
confederate.gif
PříspěvekZaslal: po 26 únor, 2007 20:45  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Z vlastní zkušenosti, souhlasím s Lemmym, já mám čistý roury, bez jakýchkoliv tlumičů hluku, a při prudkým zavření plynu, je to rána až píchá v uších i přes přilbu, ALE mě to vyhovuje Very Happy Very Happy . Do toho se přidá nefunkční dohořívání paliva ve výfukách = zášlech modrejch plamenů. chopper VT 600

Naposledy upravil Grizzly dne po 26 únor, 2007 21:06, celkově upraveno 2 krát
Rak Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele GrizzlyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Gorky

Věk: 36

Motorka: Honda VT 1100c sc18
confederate.gif
PříspěvekZaslal: po 26 únor, 2007 21:02  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

To já když jedu chvíli bez plynu tak stelí a mam origo, ale už trochu vykuchanej Cool ale v poho mě to nevadí.

Panna Pohlaví:Muž Had OfflineOsobní galerie uživatele GorkyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Petr
Momentálně zabanován

Věk: 58

Motorka: VT1100 C3
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 26 únor, 2007 21:24  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Shadow střílí, střílí dobře a já střílím rád Wink

Vodnář Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele PetrZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
Lexani

lemmy
Anonymní

PříspěvekZaslal: po 26 únor, 2007 21:26  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

kdo nemá rád střelbu je ke svojí smůle odsouzen buď jezdit autem nebo se stí prostě smíří.....

BEECH
jednatel

Věk: 68

Motorka: VT 1100 ACE
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 26 únor, 2007 21:32  Předmět:  o Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Laďáky jsou jeden problém- málokterá fabrika to dokáže spočítat tak,aby to fungovalo jako originály,stačí jiný úhel trubky od válce a veškeré poměry hlučnosti a tlaku se tím mění, proto taky většina výrobců doporučuje jen laďáky určitých typů k určitým strojům

Follow the light of your shadow

Blíženci Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie uživatele BEECHZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Johny

Věk: 47

Motorka: VT 750 C2
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 26 únor, 2007 21:56  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

mě originální lauf střílel, teď laďák a bez střelby .... trošku mi to chybí Very Happy

Blíženci Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele JohnyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
HondaMCH

BEECH
jednatel

Věk: 68

Motorka: VT 1100 ACE
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 26 únor, 2007 22:00  Předmět:  jo Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

hm a ještě jsem zapomněl na ty ventily, ale myslím ,že tam máš hydroštesly jak u jedenáctek, takže na to bych nešahal, to je nastavené z fabriky a seřizuje se to samo, tak možná při 100 000 km překontrolovat Enjoy

Follow the light of your shadow

Blíženci Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie uživatele BEECHZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
NAVI

Věk: 35

Motorka: Honda - VT 600 Shadow
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 26 únor, 2007 23:07  Předmět: Skvělý ! originál laďák Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Osobně jsem doladil originál výfuky vrtáním do jedné třetiny, na kříž 2 x 12mm, 2 x 8mm, zvuk se zlepšil o 100 % není to jako laděný výfuk , ale nestřílí mi to. Cool

Kozoroh Pohlaví:Muž Had SkrytýOsobní galerie uživatele NAVIZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Radek

Věk: 62

Motorka: VTX 1300 S
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 27 únor, 2007 19:46  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

já mám originál výfuk, bývalý majitel do nich vrtnul pár děr , aby to mělo lepší zvuk , při deceleraci mi taky" bouchne " , radil jsem se s mechanikama , musel bych je zavařit ,ale to bych přišel o ten krásný zvuk ... takže jsem ochudil směs a střílí mi jen při vyšších otáčkách.

Blíženci Pohlaví:Muž Kočka OfflineOsobní galerie uživatele RadekZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
HondaMCH

NAVI

Věk: 35

Motorka: Honda - VT 600 Shadow
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 27 únor, 2007 21:14  Předmět:  to bych přišel o ten krásný zvuk Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Ahoj Radku. Každá sranda něco stojí. Tak se bude střílet. Enjoy Good Enjoy

no many no funy !!!!!!

Kozoroh Pohlaví:Muž Had SkrytýOsobní galerie uživatele NAVIZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Simox

Věk: 40

Motorka: Honda VT 1100 Shadow
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st 28 únor, 2007 03:04  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Kámošovi jednou motka střelila do vejfuku tak silně, že mu to vytrhlo celej vnitřek tlumiče, a ten vyletěl dobrý dva metry za něj :-)

Lev Pohlaví:Muž Buvol OfflineOsobní galerie uživatele SimoxZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Mako

Věk: 62

Motorka: VT 600 C
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st 28 únor, 2007 08:26  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Tak já mám VT 600C vše origo, pravidelně servisované. Střílí, pokuckává, vynechává, poblafává prostě dělá vše jako správnej V-Tvin. Razz

Blíženci Pohlaví:Muž Kočka OfflineOsobní galerie uživatele MakoZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
HondaMCH

lemmy
Anonymní

PříspěvekZaslal: st 28 únor, 2007 09:44  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

já myslim že ta střelba k tomu patří ......... já mám originály a jen tak trochu poprdlává, trochu mě to mrzí ale protože jezdim hodně ven tak nechci dávat laďáky ........ nejlepší by byl nějakej elektronickej decibelátor na tlačítko Laughing

bimbo
Anonymní

PříspěvekZaslal: st 28 únor, 2007 22:32  Předmět:  Střílení do výfuku Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Pánové děkuji Vám všem,Za podmětné rady a odpovědi na můj problém. To střílení bych ještě rozdýchal, (i když nejsem zastánce , toho že nutně motorka musí dělat kravál. Very Happy ) Když sem po noční a projede kolem nás motorka s ladákem tak bych vraždil. (asi už sem na to moc starej blbec, kterej zastává názor, že motorka má zůstat v originálu tak jak jí vyrobil-výrobce, Shocked Shocked Ale proti gustu žádný dišputát. Kamarád má na SAGAVE laďák, vydržím za ním jed jenom chvíli , pak ho musím předject protože mě duní celá šiška.(sem asi měkej) Nejpoctatnější problém je ten, že neschořelé palivo dohořívá ve výfukovém svodu zadního válce a začíná se my pozvolna opalovat chrom Mad Musím někde začít, takže první co udělám, nechám provést měření podtlaků a synchronizaci karburátorů- poté podám dobrozdání.

Problém číslo2.-VENTILY
Mám sice dílenskou příručku na VT 750 C2 r.v. 1999, ale v němčině.Tuto řeč, ale neovládám, tak že prd vyčtu. Má tato HONDA hydrostav- Ano nebo NE?
Zaujalo mě, že HONDA 1100 toto má. Pak, ale jednoduchou dedukcí docházím k názoru, že VT 750, při mírách- sací 0,13 až0,17 a výfuk 0,18 až 0,22mm má také hydrostav a toto rozmezí se šteluje samo v závislosti na teplotě a tlaku oleje. Mám pravdu a nebo se mýlím?
Jaké ventilové vůle má HONDA VT 1100?
Díky za odpovědi. Celej spocenej než sem to nadatloval. Uf,uf. Váš BIMBO Laughing Embarassed

Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru