Po ukončení prohlídky je plánován hromadný odjezd do restaurace. Odjezd z Brna nejpozději do 20:00. Cena dopravy je při počtu 17 lidiček 500,-Kč (už je nás víc).
Cena vstupného 100,-Kč
Provozní doba, vstup na veletrh: 9.00 – 19.00 hod.
Prosím objednávejte si pouze závazně.
(Pozor! Odjezd z Černého Mostu je poblíž posezení středu, ale není to to samé místo.)
Hlásit se můžou uplně všichni do vyčerpání kapacity autobusu (45 míst).
Naposledy upravil Jerry dne út 02 březen, 2010 18:39, celkově upraveno 1 krát
Prosím hlašte se zde na tomto fóru, kapacita je omezena velikostí autobusu asi na 40 míst.
Pro svoz do Prahy, kontaktujte prosím své kapitány, ti o akci již vědí.
Západ - Lazil
Jih - Rudy
Střed - Jerry, se dopraví na výše určená místa jednotlivě.
Sever - Navi, si organizuje odjezd na výstavu sám (přeci jen by to byla zajížďka.
Východ - Grizzli, je přímo u zdroje nebo ho můžem přibrat cestou.
Grizzli zajistí místo v restauraci podle počtu zde přihlášených.
Návrat - odjezd z Brna nejpozději do 20:00.
Už se těším a doufám, že se vše povede jak má ke spokojenosti všech zúčastněných.
Ahoj Jerry.
Hlásím se,že pojedu, ale nevím jak bych se potom dostal z Čerňáku v noci do Uhříněvse skusím se domluvit s Pitrsem kdyby jel autem a vzal mě, nebo kdyby jsi na dálnici najížděl ale i sjížděl v průhonicích nebo v Říčanech což by byla bomba, ale to už bych chtěl příliž.Ahoj
To Lemmy: Byl bych hrozně rád, kdyby ti to vyšlo.
Jde o starší Karosu, mám jí půjčenou za 15,-Kč/km, k tomu jsem připočítal 1000Kč parkovné a řídit budu sám. Počet míst upřesním až to v pondělí spočítám.
Věk: 46
Motorka: VT1100
ČAU JERRY
Prosím zarezervuj mi tam tři místa. na 100 %
díky veliteli. A poprosím o potvrzení míst.dík. pokud tam bude místo můžu vzít ještě dva.
ps. bude vínová, ta karosa
že bych tomu přizpůsobil oblečení a půjčil si od marušky pouta.
Libor si zamluvil ještě jedno místo, Lála a Makinka taky po jednom. Ještě čekám jakou správu mi dá Týša , Lazil, Supáci, Johny Deer, Pepe a Eňa.
Takže zatím: Jerry s Thanou, Libor+1, Fanda s Janou, Míra s Monikou, Jast, Honza C, Gorky, Adamte, Petrs+2, Lála, Makinka, Jirka.
Dohromady tedy 18 téměř jistých.
V autobuse je 45+1 míst, takže můžete vzít sebou i své známé!!!
Zdar všichni.
Já sice do Brna dorazím, ale busem s Váma nepojedu Je pro mně snažší a i časově výhodnější jet vlakem. Ráno hopnu Č. Budějcích do vagonu a cca po 10h se probudim v Brně (doufam)
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory