|
| |
Autor |
Zpráva |
shecu
Věk: 35
|
|
zhanam manual na moju moto,ale v cestine alebo slovencine ja mam v ang jazyku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shecu
Věk: 35
|
|
mam manual na honda SHADOW 600 c 1998 v cestine kto by mal zaujem poslem emailom staci sa len ozvat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
munty
Věk: 38
Motorka: VTX1800c
|
|
Já bych prosil ....moc děkuji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lexani
|
|
|
|
|
munty
Věk: 38
Motorka: VTX1800c
|
|
munty napsal: | Já bych prosil ....moc děkuji. |
Sorry zapoměl jsem na mail... imunty@seznam.cz Dik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Máří
Věk: 54
Motorka: VT 600 Shadow VLX US Version
|
|
Tak ten by se mi také líbil,jestli je možné zaslat emailem na v.maran@seznam.cz ,díky moc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymní
|
|
Joj joj, též by se mi líbil,jestli je možné zaslat emailem na Vroman@centrum.cz ,díky moc
A nemáte někdo doma třebas nabourané přední vidlice na 6ku ? Stačila by jedna. Předem díky :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HondaMCH
|
|
|
|
|
vroman
Věk: 41
|
|
Zdravím,
Saháním, zda někdo nemáte na VT600 přední vidlici, klidně nabouranou, ohnutou... potřebuji jen z vnitřku „kluzáku“ přepouštěcí kroužek tlumiče, bohužel to není samostatný díl, tedy nové = nesehnatelné a je to tam zalisováno.
Nechápu jaký mohl mít někdo předenou důvod to rozdělat a vyndat ?! Nebo zda jí montovali v „pondělí“ a prostě jen na něco zapomněli, jako tomu bývalo kdysi dávno u š105, 120 ( dodělej si sám ) ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|