|
| |
Autor |
Zpráva |
sotek
Anonymní
|
|
Ahoj chlapi, co všechno musím demontovat, abych se k němu dostal? a jaký nářadí je potřeba na jeho utažení? kolik to zabere času? díky
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sotek
Anonymní
|
|
karlos: dik, jen nevim, jakym klicem to otocit. ale mam origo naradi tak na to vecer mrknu. ryska je nad cislem primo proti ocim-oddelal jsem ten levej plastovej kryt a to prosredni cislo ma nad sebou takovej plastovej vystupek a ,,uprostred,, jak je vyriznuta dira pod tim cislem tak tam je jakejsi dolicek. to je to, na jakym to mas nastaveny. ja tam mam 2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sotek
Anonymní
|
|
karlosi diky, klic se nachazel v origo naradi, takova ploutev a na ni je nastavec pro vetsi paku, dal jsem to na 5 tak uvidime. jeste jednou dik moc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lexani
|
|
|
|
|
sotek
Anonymní
|
|
je to fakt prace na 3 minuty, ale bez toho klice s tim zrejme nehnes do brna to mam dost z ruky, jsem z hradce králové
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mako
Věk: 61
Motorka: VT 600 C
|
|
Karlos napsal: | no tak to se máš já nařadí nemám, ani origo ani jiný. Tak si to nacvič a udělej si vejlet do Brna. přehodíš mi to. |
Proč jsi něco , měl jsem nářadí sebou .
|
|
|
|
_________________ Dejte svým láskám volnost a svobodu. To jediné je k Vám připoutá !
|
|
|
|
|
wiki
Věk: 60
Motorka: VT1100C2 ACE
|
|
Zdar Karlosi.
Skoč do Jawa mototechny na Táborské v Brne a kup si klíč na matice kolen výfukov na Jawu350. Treba len trocha upraviť /pribrúsiť/ koniec a funguje to, teda aspoň na 1100.
A zabudol som ti dať tú 18 na sviečky čo som ti kúpil. Tak inokedy. Vozím ju v mašine.
Wiki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lexani
|
|
|
|
|
Grizzly
Kapitán
Věk: 64
Motorka: VT 600
|
|
o Weekendu (So) jedu do Hoškovic na dragstery, a přímo (nocuju na Seči) přejíždím na Českou TT(Ne) do Hořic, tudíž nejsem v Brně.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|