Autor |
Zpráva |
Strycek Fido
Anonymní
|
|
Tak jsem koukal na predpoved na pristi tyden a zatim to vypada slibne.Takze blizi se termin Horniho Jeleni,takze smer cesty je dany.Omrknem mistni silnice,aby jsem vedeli, kde vsude umistit cedule atd.Co vy na to?Takze navrhuji sraz 8.10. v 16.00h benzina Shell na Dubine.Zadam cleny o hojnou ucast
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strycek Fido
Anonymní
|
|
pozn.V pripade neprizne pocasi,se vyjizdka operativne odlozi na nasledujici den (tak s tim prosim pocitejte)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Věk: 56
Motorka: VTX1300C
|
|
Nevím, nevím, budu mít asi problém s časem. Měl bych makat do 18h., když bych si protočil směnu, tak to stejně dřív jak v 17h. nezvládnu. Spíš se mnou nepočítejte, když to vyjde, bude to příjemný překvapení.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lexani
|
|
|
|
|
Pavel Mareček
Anonymní
|
|
Já jsem pro,pondělí nebývá moc nacvakaný,takže podle počasí a taky jestli mně stihnou vyměnit olej...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Johny
Věk: 46
Motorka: VT 750 C2
|
|
Když to dobře dopadne v praci, tak jedu!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dudulinek
Anonymní
|
|
kdyz nebude mrznout nebo padat trakare, tak jedu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HondaMCH
|
|
|
|
|
Pepino
Věk: 58
Motorka: VT 1100 sc32
|
|
A co třeba v sobotu nebo v neděli??Má být pěkně a byl by na to celý den??Já bych měl být doma-Hustopeče mají burčákový slavnosti a nemám kde bydlet ,tak mě ženou domů.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Monkey
Anonymní
|
|
Hele Pepíno, když tam zůstaneš na weekend, možná budeš mít i batůžek..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pepino
Věk: 58
Motorka: VT 1100 sc32
|
|
ale spal bych pod mostem proto že to tady mají rezervovaný skopčáci.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lexani
|
|
|
|
|
Strycek Fido
Anonymní
|
|
Bohuzel mam opet neslavne znamou akci zvanou Šťára,pardubaci treba slyseli a pro ostani to je dost tezkej zavod po mistnich hospodach a ke vsemu na kole .Takze sobota jsem zabitej.Pokud to nedopadne spatne,tak bych mozna mohl vyrazit v nedeli,ale to zatim neodhadnu.Porad sleduju pocas a pondeli by mohlo vyjit.Tu nedeli si tady muzem pisnout nebo si cinknem.Pred chvili jsem se akorat vratil z lesticiho odpoledne,holt novej mazlik je novej mazlik,takze masina je pripravena a uvidime,jak na tom bude ridic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jára Cimrman
Věk: 71
Motorka: BMW R1100R
|
|
Když mi to vyjde a bude hezky, možná se připojím. M.P.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Monkey
Anonymní
|
|
Pepino napsal: | ale spal bych pod mostem proto že to tady mají rezervovaný skopčáci. |
Nespal , neboj se. Holky z Moravy jsou štědrý... A když vidí hezkého chlapa, jaký jsi zajisté, tak by jsi se asi divil kde by jsi mohl nocovat...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lexani
|
|
|
|
|
Monkey
Anonymní
|
|
Fido, koukám dole pod lištou, že má být v sobotu okolo čtrnácti, proč to nejde o weekendu? Zase něco tajíš ty kluku jeden?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strycek Fido
Anonymní
|
|
Monkey netajim Šťára je v sobotu,je to taková místní tradice,takže proto mám sobotu zabitou (je to 2x do roka a letos jedu 18štaci).Ale pokud nebudu mít v neděli ráno opici na zádech tak bych vyrazil v neděli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dudulinek
Anonymní
|
|
at zijou veseli ridici
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HondaMCH
|
|
|
|
|
NAVI
Věk: 34
Motorka: Honda - VT 600 Shadow
|
|
Ahoj chlapáci hlásím přílet v pondělí mi to vyhovuje v úterý přijedu až pozdě večer a co se týče víkendu tak ještě nevím páč bych se chtěl taky trochu věnovat mému malému kloučkovi (3roky) a ten bohužel ještě semnou jezdit nemůže.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Věk: 56
Motorka: VTX1300C
|
|
Tak to já bych neděli docela uvítal. Ale dopoledne, po obědě vyrážím na Zlatou přilbu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Johny
Věk: 46
Motorka: VT 750 C2