Prosím hlašte se zde na tomto fóru, kapacita je omezena velikostí autobusu asi na 40 míst.
Pro svoz do Prahy, kontaktujte prosím své kapitány, ti o akci již vědí.
Západ - Lazil
Jih - Rudy
Střed - Jerry, se dopraví na výše určená místa jednotlivě.
Sever - Navi, si organizuje odjezd na výstavu sám (přeci jen by to byla zajížďka.
Východ - Grizzli, je přímo u zdroje nebo ho můžem přibrat cestou.
Grizzli zajistí místo v restauraci podle počtu zde přihlášených.
Návrat - odjezd z Brna nejpozději do 20:00.
Už se těším a doufám, že se vše povede jak má ke spokojenosti všech zúčastněných.
Ahoj Jerry.
Hlásím se,že pojedu, ale nevím jak bych se potom dostal z Čerňáku v noci do Uhříněvse skusím se domluvit s Pitrsem kdyby jel autem a vzal mě, nebo kdyby jsi na dálnici najížděl ale i sjížděl v průhonicích nebo v Říčanech což by byla bomba, ale to už bych chtěl příliž.Ahoj
To Lemmy: Byl bych hrozně rád, kdyby ti to vyšlo.
Jde o starší Karosu, mám jí půjčenou za 15,-Kč/km, k tomu jsem připočítal 1000Kč parkovné a řídit budu sám. Počet míst upřesním až to v pondělí spočítám.
Věk: 45
Motorka: VT1100
ČAU JERRY
Prosím zarezervuj mi tam tři místa. na 100 %
díky veliteli. A poprosím o potvrzení míst.dík. pokud tam bude místo můžu vzít ještě dva.
ps. bude vínová, ta karosa
že bych tomu přizpůsobil oblečení a půjčil si od marušky pouta.
Libor si zamluvil ještě jedno místo, Lála a Makinka taky po jednom. Ještě čekám jakou správu mi dá Týša , Lazil, Supáci, Johny Deer, Pepe a Eňa.
Takže zatím: Jerry s Thanou, Libor+1, Fanda s Janou, Míra s Monikou, Jast, Honza C, Gorky, Adamte, Petrs+2, Lála, Makinka, Jirka.
Dohromady tedy 18 téměř jistých.
V autobuse je 45+1 míst, takže můžete vzít sebou i své známé!!!
Zdar všichni.
Já sice do Brna dorazím, ale busem s Váma nepojedu Je pro mně snažší a i časově výhodnější jet vlakem. Ráno hopnu Č. Budějcích do vagonu a cca po 10h se probudim v Brně (doufam)
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory