|
| |
Autor |
Zpráva |
Ivan
Anonymní
|
|
Ahoj pánové motorkáři chtěl bych poprosit o radu.Chci si koupit přes internet boční brašny označené MB 14 E a nevím jestli velikost bude dobrá a nebudu muset potahovat blinkry.Mám Schadow 750 a chtěl jsem se zeptat jestli někdo takové brašny nevlastní na tom samém typu mota.dík.Ivan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jára Cimrman
Věk: 71
Motorka: BMW R1100R
|
|
A kde se MB 14 E nachází, je potřeba nějaký odkaz a taky typ motorky VT 750 je hodně široký pojem, modelů je více J.C.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ivan
Anonymní
|
|
|
|
|
HondaMCH
|
|
|
|
|
Jerry
President
Věk: 56
Motorka: VT750C
|
|
Pořád Ivane nepíšeš o jakou, VT750 jde, napiš tady rok výroby, s tím už se dá něco dělat. Jestli máš šedivku vyrobenou po roce 2004 včetně, vypadá to, že blinkry asi budeš muset posunout. Brašny vypadají dost mohutně. Jesli máš šedivku vyrobenou do roku 2003, blinkry jsou umístěné dostatečně vzadu na všechny brašny. Nejlepší je samozřejmě vzít motku a zajet si někam, kde je mají skladem a tam je vyzkoušet přímo na motce. Bohužel obchod je sice v Pardubicích, ale dostupnost je do 48 hodin, to znamená, že skladem ji nemají.
U nás jsem je nalezl ještě na REPRE moto. Výrobce se mi podařilo vypátrat v Polsku na sakwy.pl.
Tyhle brašny, ale s zavíracími třemi pásky, jse na nějaké motce viděl. Kdo je máte ozvěte se!
|
|
|
|
|
|
Sally
Věk: 60
Motorka: VT 750 Shadow Spirit
|
|
_________________ Omnia mea mecum porto.
|
|
|
|
|
Ivan
Anonymní
|
|
Ahoj chlapy mám 750C rv.99.Mám objednané ty samé jaké jsou v REPRE moto pod značkou S14E a rozměrově budou stejné jako v odkazu od Sallyho.Májí rozměr D-53,V-29,Š-18cm.Doufám že je tam narvu.Přesto ti Jery děkují i Sallymu za info.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HondaMCH
|
|
|
|
|
Ivan
Anonymní
|
|
|
|
|
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|