Autor |
Zpráva |
NAVI
Věk: 34
Motorka: Honda - VT 600 Shadow
|
|
Jo Fido má úplnou pravdu vyjížďka byla perfektní a čekám na foto od profesionála, že jo Fido hezký večer všem. Jinak se nás sešlo cekem 6 ale dva přijeli až na Kuňku.
Zuzko, jestli jsi byla na Kuňce v čase jako my tj. mezi 18.00 až 19.00, tak nás moc mrzí, že jsme tě neviděli a nebo viděli?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strycek Fido
Anonymní
|
|
Nejaky foto jsem sem uz loupnul,ale neni to ono.Tim samozrejme nemam na mysli fotografovane objekty (masiny a nebo motorkare) Holt mobil je porad mobil a neni nad fotak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NAVI
|
|
Fido úplně to stačí a dík za hezkou vyjížďku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HondaMCH
|
|
|
|
|
Strycek Fido
Anonymní
|
|
Napodobne a preju fajn dovolenou.Az dorazis,tak naplanujem nejakou hospodu,at muzes poreferovat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wostuda
Anonymní
|
|
A já pytel jsem si říkal, vem si hlavně foťák no jo, tak snad příště, heh hlavně doufám že jsem moc nezdržoval, fakt ty levý zatáčky zatím moc nemusim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NAVI
|
|
Toho sem si ve zpětném zrcátku vším a myslím že tempo bylo akorát v pohodě to doladíš. tak zas někdy příště chlapáci.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lexani
|
|
|
|
|
NAVI
|
|
Tak už plánuj páč bych to viděl někdy v týdnu druhého až pátého sedmí. Taky se opatruj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dudulinek
Anonymní
|
|
Byla jsem s mamušou na koupališti na cihelně a viděla jsem vas cestou domu z auta. Chystala jsem se skákat z okynka, ale mamina mě chytila :-)))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strycek Fido
Anonymní
|
|
priste dej vedet dopredu a mi te budem chytat domu by te urcite nekdo odvezl,pokud by ti mamca ujela jeste by jsi si mohla vybrat masinu na ktere by jsi jela.doufam,ze me kluci priste neprizabijou,ale nechci radit,ale ta stribrna....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HondaMCH
|
|
|
|
|
Johny
Věk: 46
Motorka: VT 750 C2
|
|
No dneska bylo krasne:-)...pochopili jste nekdo tu bouračku u Telecomu - moto vs favorit?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Martin_s
Kapitán
Věk: 38
Motorka: VT1100 ACE
|
|
Vyjížďka super... Jinak k Fidovi na tu stříbrnou bych nelezl
Nehoda zůstala nepochopena, ale když jsem to tam projižděl ještě kolem desáty, tak už tam byla další, naštěstí jen dvě plechovky...
Navi, přeju šťastnej let, doufam, že s tim nepoletíš ty
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dudulinek
Anonymní
|
|
Ok. Přístě ohlásim skok z okýnka předem Ale třeba příště už budu mít ty papíry a nebudu muset skákat z okna (maximálně radostí) a pojedu s váma celou cestu a na svojíííí (nic proti stříbrnejm motorkam )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lexani
|
|
|
|
|
dudulinek
Anonymní
|
|
Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli se vyjížďky neříděj nějakýma zvláštníma pravidlama nebo tak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Věk: 56
Motorka: VTX1300C
|
|
Zuzko hlavně pravidlama silničního provozu, body straší za každým rohem . Ale nejlepší je praktické vyzkoušení, je to Jinak Navi a Fido, včera jste řešili dovolenou, kdy budete zpátky?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strycek Fido
Anonymní
|
|
Jak pise Mira a v predu zkuseneho "lodivoda", v nasem pripade Naviho.Navi je na dovolene,tak se nemuze branit Miro,ja odjizdim 6.7. a navrat mam 15.7. takze v tom tydnu 2-5.7. tu uz bude i Navi,takze bud vyrazime na masinach a nebo zajdem jenom na pokec do hospy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lexani
|
|
|
|
|
Mirek
|
|
OK, beru na vědomí. Myslím si, že by nemuselo bránit nic tomu, abychom zvládli oboje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Johny
|
|
jojo, ten týden jak píše Fido by šel - určitě něco vymyslíme . A je super, že nás je čím dál víc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dudulinek
Anonymní
|
|
Mirek, Fido - Dikas, pravidla silničního provozu jsou jasny (ale nevěřím, že jezdíte 90km/h) Myslela jsem jestli nemate ještě nějaky svy vlastni, kromě zkusenyho "vudce" ;-P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HondaMCH
|
|
|
|
|
Mirek
|
|
Nic zvláštního, určitě všechno zvládneš.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Johny
|
|
Dudulinku, vudce smečky se střídá i během jízdy nebo po zastávce v boxech (záleží kdo je nejrychlejší ve svlékání a oblékání rukavic a kdo má nejméně plný močák ) . . . jinak už se těšíme na jízdu se členkou SHOC - možná si to už sem psala, ale jak to máš s těma papírama?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|