| Autor | Zpráva | 
| Bombr Anonymní

|  

| 
| 
 |  
| Dnes jsem nastartoval motorku,už byla ohřatá a najednou zdechla.Motor točí jako blázen,benzín tam je,svíčky jsou OK a přesto to ani neškytne.N emáte stím někdo skušenost? Je ve VT1100 nějakej palivovej filtr?
 |  
|  |  |  |  
| 

|  | 
|  |  | 
|  | 

| lemmy Anonymní

|  

| 
| 
 |  
| no nevim, nerad bych tě podceňoval, ale nemáš vyplej benzín? jestli jo tak zkus vyndat svíčku jestli je mokrá. |  
|  |  |  |  
| 

|  | 
|  |  | 
|  | 

| Petr 

Věk: 58

Motorka: VT1100 C3

|  

| 
| 
 |  
|  někdy se lecos stane i ostříleným kozlům |  
|  |  |  |  
| _________________

|  | 
|      |       | 
|  | 

| HondaMCH 
   |  | 
|  |  | 
|  | 

| Jára Cimrman 

Věk: 72

Motorka: BMW R1100R

|  

| 
| 
 |  
| Jsou dvě možnosti, vyndat svíčku a zkusit jestli hází jiskru, když ne byl by problém v elektrice, podívat se jestli je svíčka mokrá nebo zkusit vypouštěcim šroubkem na karburátoru jestli je tam benzín kdyby ne může byt problém v palivovem čerpadle nebo v palivovém filtru obojí je pod vzduchovým filtrem nebo za spodu motorky ale dost blbě přístupné. M.P. |  
|  |  |  |  
| 

|  | 
|      |      | 
|  | 

| Jára Cimrman 

Věk: 72

Motorka: BMW R1100R

|  

| 
| 
 |  
| Dej vědět jak jsi dopadl. M.P. |  
|  |  |  |  
| 

|  | 
|      |      | 
|  | 

| Bombr Anonymní

|  

| 
| 
 |  
| Svíčky hází jiskru,vypustil jsem karburátory odkalovacím šroubem a pak startoval.Karburátor je plný benzínu,ale svíčky jsou suché.Takže to vypadá na rozebrání karbeců.Z čehoš mám hroznou radost. |  
|  |  |  |  
| 

|  | 
|  |  | 
|  | 

| Lexani 
   |  | 
|  |  | 
|  | 

| Pepino 

Věk: 59

Motorka: VT 1100 sc32

|  

| 
| 
 |  
|  	  | Bombr napsal: |  	  | Svíčky hází jiskru,vypustil jsem karburátory odkalovacím šroubem a pak startoval.Karburátor je plný benzínu,ale svíčky jsou suché.Takže to vypadá na rozebrání karbeců.Z čehoš mám hroznou radost. | 

Ještě bych s tím nespěchal,podobnou závadu jsem už pomáhal řešit na jedné VT600,běhm jízdy to přestalo jet jako když tam není benzín a nakonec jsme zjistili že 2 hlavní kabely mají špatný kontakt k zapalování.A při ohřátém motoru nebo otřesech se točil starter ale nenaskočil.
 Tak třeba máš podobný problém???
 |  
|  |  |  |  
| 

|  | 
|      |      | 
|  | 

| wiki 

Věk: 61

Motorka: VT1100C2 ACE

|  

| 
| 
 |  
| Podľa toho čo píšeš to fakt vyzerá na karburátory. Do nich benzín ide ale z nich už nie. Tak asi trysky alebo čerpadlo. Daj vedieť ako dopadla rozrorka-zborka. 
 Wiki
 |  
|  |  |  |  
| 

|  | 
|      |      | 
|  | 

| Bombr Anonymní

|  

| 
| 
 |  
| Takže odešla řídící jednotka co dává impulsi čerpadlu. Prej to není na každém VT. Kdyby to mněl nekdo doma at se mi ozve |  
|  |  |  |  
| 

|  | 
|  |  | 
|  | 

| HondaMCH 
   |  | 
|  |  | 
|  | 

| Lazil 

Věk: 70

Motorka: VT 1100 C Shadow SC23

|  

| 
| 
 |  
|  Ahoj zkus tedy vzit kabelem proud přímo na čerpadlo jestli cvaká (čerpá), já to tak měl udělané na krátko u té mé, nakonec jsem zjistil že v krabičce co je pojistka na čerpadlo byl povytažený konektor a občas tam nešla šťáva.Jo a čerpadlo má ještě vlastní relátko se třema kabelama.Potíž je v tom že čerpadlo běží jen při startování a při běhu motoru ale když motor stojí tak čerpadlo nejde i když máš zapnutý klýček.Mám zjištěno z vlastí praxe, pokud v karburátorech není dostatečná hladina motor nechytne ani se sitičem. |  
|  |  |  |  
| 

|  | 
|      |       | 
|  | 

|  |