| 
 |   | 

| Autor | 
Zpráva | 

Mauser 

Věk: 56 

Motorka: VT600C 

|  

| 

Včera jsem motce aplikoval novou řetězovou sadu a zadní pryž. Při kontrole jsem zjistil defektní ložiska zadního náboje - ale Honda je kamarád - jsou tam standardní rozměr 6303 2RS takže i ty jsou teď nové.

Zbývá už jen koupit a vyměnit přední pryž a koupit a namontovat podpěry brašen. 

No ale první letošní kilometry už máme za sebou, v neděli bylo sucho tak jsem udělal 120 km po okolí.
 | 

| 
 |  

| 

| 

| 

| 
     | 

| 

NAVI 

Věk: 35 

Motorka: Honda - VT 600 Shadow  

|  

| 

To Mauser : No ale první letošní kilometry už máme za sebou, v neděli bylo sucho tak jsem udělal 120 km po okolí.     

Ahoj Mauser, tak to musela být parádička a já zas byl celý víkend mimo ČR a ani jsem tu svoji holku nepohladil a ne to ještě provětrat v tak krásném zimním počasí.       
 | 

| 
 |  

| 

| 

| 

| 
     | 

| 

Grizzly 
Kapitán  

Věk: 65 

Motorka: VT 600 

|  

| 

V rámci zimní údržby, aplikuji, hlavně mnou oblíbený Rýnský Ryzlink v domácím prostředí, prokládaný v Pá pivínkem v oblíbeném doupátku MAGIC         
 | 

| 
 |  

| 

ZDAR Grizzly

| 

| 

| 
      | 

| 

HondaMCH 

|  

| 

| 
 | 

| 

Mauser 

Věk: 56 

Motorka: VT600C 

|  

| 

Výborný nápad, také tu jednu láhev Rýnského mám, tak jí běžím otevřít. Dobré víno já smím, to mi paní doktorka povolila.  
 | 

| 
 |  

| 

| 

| 

| 
     | 

| 

Michal Medvěd 

Věk: 65 

Motorka: Honda Shadow VT600C 

|  

| 

Už to svítí a já si na svý  motce ještě nesjel. Chodim kolem ní vod 17.12. garáži a občas si jí pohladim. Jo ale u nás už znovu otevřeli turistickou atrakci. Tak doporučuju Masné Krámy a kroužkový ležák. Až pojedete kolem nezapomente ochutnat  
 | 

| 
 |  

| 

| 

| 

| 
     | 

| 

| 
 | 

| 

Zobrazit následující téma 
Zobrazit předchozí téma 
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
  | 

|   

|