Autor |
Zpráva |
Networ
Anonymní
|
|
Ahoj mohl by mi někdo poradit jak udělat boční držák na SPZ na Hondu Shadow VT 600?Díky ... Nechce se mi za to dávat 5000Kč
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strycek Fido
Anonymní
|
|
Ahoj,pokud jsi jenom trochu zrucnej a tak je to uplne v poho.Ja mel na sve 600 bocni drzak a to hned 2x.Prvni jsem si delal samo doma,ale pouzil jsem blbej material,takze cca. po 3mesicich mi to prasklo a prisel jsem o znacku:(Nicmene druhy pokus byl uz o mnoho lepsi (uz jsem ho nedelal ja) .Drzak je uchycen k masine pouze prostrednictvim osy zadniho kola,takze to neni nic sloziteho.Bohuzel ti nemuzu detailneji nafotit,protoze 600 ma jineho majitele.Mrkni na moji puvodni masinu v galerii VT600,je tam videt puvodni drzak.Jeste mrknu doma,jestli nenajdu nejakou foto s novym.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Networ
Anonymní
|
|
Hele a z čeho si to udělal?? jAKÝ MATERIÁL A TAK??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lexani
|
|
|
|
|
Petr
Věk: 57
Motorka: VT1100 C3
|
|
na předcházejícím stroji jsem měl boční držák SPZky a litoval vyhozenejch peněz. Protože se to dá zvládnou za desetinu ceny.
3 nebo raději 5mm nerez leštit a leštit.
U řemeslníka co tě nenatáhne tak za 500 bez leštění.
|
|
|
|
|
|
Strycek Fido
Anonymní
|
|
Jak pise Petr,ten samo doma byl z nerezu 3mm,ale po tom co upadl doporucuji silnejsi Uklepal se v miste u osy.Zkusim dohledat,mozna najdu vykres,ktery jsem si nakreslil a myslim,ze ho nekde budu mit oskenovanej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Networ
Anonymní
|
|
Tak díky moc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lexani
|
|
|
|
|
Strycek Fido
Anonymní
|
|
Networ napsal: | Tak díky moc |
mrkni semka (alespon inspirace),mel jsem neco podobnyho.
tady
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Petr
Věk: 57
Motorka: VT1100 C3
|
|
koukni SEM musí se sice přikoupit nebo udělat osvětlení a podkladovou desku viz obrázek dole
je kvalitní měl jsme jí na vyrážce
|
|
|
|
|
|
Monkey
Anonymní
|
|
|
|
|
Lexani
|
|
|
|
|
Monkey
Anonymní
|
|
|
|
|
Strycek Fido
Anonymní
|
|
Monkey to je presne ono tak to je puvodni nez mi ulitnul.material nebyl nic moc,takze nasledoval druhy pokus
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Networ
Anonymní
|
|
No zkusím si to vyrobit sám a uvidím protože 3000Kč je docela dost za takou věc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HondaMCH
|
|
|
|
|
Akmall
Anonymní
|
|
Cau posilam par fotek home made snad pri inspiraci pomuzou.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grizzly
Kapitán
Věk: 64
Motorka: VT 600
|
|
Já,ji mám uchycenou už 3 r. tak, jako je na foto od Akmalla, za vybrání pro šponování řetězu. protože přes brašny není pořádně držák vidět, šel jsem cestou nejmenšího odporu a ohnul 5 mm pásovinu, ke které jsem příšrouboval RZ s hliníkovou podložkou, je to celé v mat.černi, Letos to vylepším, chromovanou podložkou, kterou mě sehnal, (ochotnej !) Lazil. S osvětlením, jsem si hlavu nedělal a kšiltům, drze tvrdím, že v noci nejezdím
|
|
|
|
|
|
|
Networ
Anonymní
|
|
Tak už ho mam taky vyrobenej ..... ale dal jsme tam matroš o tlouš´tce 6mm a šroub u osy pořádně pítáhl ale bojím se aby to nemělo nějaký vlim na kolo nebo jestli těch 6mm neni hodně???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lexani
|
|