|
| |
Autor |
Zpráva |
Fananek-Jarda
Věk: 49
Motorka: vt 750 shadow c - us verze
|
|
Prosim kde kupujete nove dily na moto.Mam vt 750 r.v.1986 a nikdo v okoli Klatovy - Plzen neni schopen sehnat nove origo veci.Vim ze moto je stare ale musi preci nekdo existovat kdo origo dily sezene.Jedna se o spinaci skrinku,chromovane krytky tacho a otackomeru.Prosim o tel.nebo adresu JS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strycek Fido
Anonymní
|
|
|
|
|
John Deer
Věk: 55
Motorka: VT 800 C U.S.verze
|
|
Nazdárek, já mám také Oldtimera z 90 roku ( Prostě klassa) Díly bezproblémově sháním u" MCH " Honda-dealer. Sice dodání je i měsíc,ale dá se Táké záleží, zdali máš Evropskou nebo U.S. verzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HondaMCH
|
|
|
|
|
BEECH
jednatel
Věk: 67
Motorka: VT 1100 ACE
|
|
pokud bys jezdil do Němec, tak v Regensburgu u Stadlera je zasoupení Hondy, a vzhledem k tomu, že firma Honda drží všechny náhradní díly po dobu nejméně 20 let od vyběhnutí modelu z výroby, tak bys tam sehnal asi vše
|
|
|
|
_________________ Over the bridge where you start to believe
Down at the edge of the rainbow
Dark is the night though it's in another time
Follow the light of your shadow
|
|
|
|
|
Fananek-Jarda
|
|
Diky vsem za pomoc ,mrknul jsem na odkaz od stricka fida a dily uz jsou objednany a uz to ti kluci japonsky fofrujou ke mne Diky JS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strycek Fido
Anonymní
|
|
jaroslav sperl napsal: | Diky vsem za pomoc ,mrknul jsem na odkaz od stricka fida a dily uz jsou objednany a uz to ti kluci japonsky fofrujou ke mne Diky JS |
ja uz od nich taky objednaval a nevim jak jinde,ale pro srovnani cenove politiky Hondy CR a teto firmy.Rukojet plynu na VT750C2, v Honde (pardubky) 1580Kc a od Parts to je 660Kc Nechci byt sprostej,ale fakt me napadaj jenom samy neslusny vyrazy:x
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HondaMCH
|
|
|
|
|
Fananek-Jarda
|
|
A ta cena je suprova krytka tacho stoji 650kc a u Hondy 1050kc a stejne to neumi protoze je moto stare. A u te firmy neni zadny problem sehnat cokoliv diky fido !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|