|
| |
Autor |
Zpráva |
Benny
Anonymní
|
|
Ulomený čep přepákování, ví někdo jak to nahradit nebo opravit? Svařit to asi nepůjde... Předem dík za tip.
|
Obraz043_1.jpg |
Komentář: |
|
Velikost: |
7.29 kB |
Zobrazeno: |
3095 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michal Medvěd
Věk: 64
Motorka: Honda Shadow VT600C
|
|
Zrovna jsem minulý týden řešil stejný problém. Nakonec jsem ten kloubek, nebo jak se to jmenuje koupil ve speciálce na šrouby. neměli skladem , ale dle katalogu objednali a druhý den jsem dostal. Ale připrav se stálo to 1200, Kč. To jsem polknul naprázdno.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michal Medvěd
Věk: 64
Motorka: Honda Shadow VT600C
|
|
|
|
|
Lexani
|
|
|
|
|
Benny
Anonymní
|
|
Snad to nebude bráno jako nevyžádaná reklama - natrefil jsem na "kluka s dílnou", který mi za prvé ten čep naprosto perfetně na počkání svařil (nic za to nechtěl, tak jsem mu vnutil alepon kilo na pivo a kafe), a za druhé mi pak cca do týdne sehnal nový čep za 710,- kaček. Pokud budete něco potřebovat pořešit na stroji, volejte 777 670 910, TipMoto Praha Modřany.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|