Obsah fóra Shadow Owners Club Portal
 FAQ  •  English  •  FaceBook FaceBook  •  Kronika  •  MotoAkce  •  Registrace  •  Nastavení  •  Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
mat
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá 19 prosinec, 2008 10:47  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

MY nepotřebujeme žádné bowlink, to je jenom pro čehůny oni potřebují záminku k chlastu. U nás na Moravě to nepotřebujem bo chlastáme furt. Enjoy

bosster
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá 19 prosinec, 2008 11:45  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Já budu mět k bówlingu večer blízko ......... bo budu lézt do betle nalité jak bówlingová kóla Enjoy

Martin_K

Věk: 57

Motorka: VT 1100 C2 ACE
blank.gif
PříspěvekZaslal: po 22 prosinec, 2008 00:03  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Hoši. nevímco na to říci v pátek jsem se sotva dobelhal z fachy a pad jsem hubou do madrací usnuvše před dopadem. Doufám že jste naházeli i přes to že jsem vás nechal ve štychu. Sad

Rak  Opice OfflineOsobní galerie uživatele Martin_KZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Lexani

mat
Anonymní

PříspěvekZaslal: st 14 leden, 2009 11:05  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Zdar borci z východu,
čeká nás další kolo bó pivo wlingu
tentokráte 23.1. TADY máme rezervačku od 18:00
těším se na vás xichti Enjoy

hide
Anonymní

PříspěvekZaslal: st 14 leden, 2009 11:36  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

tou dobou uz budu 130 mil jihozapadnim smerem nasavat jihocesky vzduch.
toz, panove, uzijte ve zdravi letosni start i cely zbytek roku....

bosster
Anonymní

PříspěvekZaslal: st 14 leden, 2009 12:04  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Tam jsem ještě nebówlingoval, takže už se těším Enjoy Good Good Good

Lexani

Anonymní

PříspěvekZaslal: čt 15 leden, 2009 13:01  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Čau Chlapi uz se tesim
Potvrzuji ucast. Martin

pat
Anonymní

PříspěvekZaslal: út 20 leden, 2009 18:29  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

uvidíme se tam Enjoy

Grizzly
Kapitán

Věk: 65

Motorka: VT 600
confederate.gif
PříspěvekZaslal: út 20 leden, 2009 22:07  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Jsem tam jak na koňu Enjoy Enjoy pivo pivo pivo pivo pivo

Rak Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele GrizzlyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Lexani

mat
Anonymní

PříspěvekZaslal: st 21 leden, 2009 10:35  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Grizzly, my s Patem tam budem ještě dřív Liar

bosster
Anonymní

PříspěvekZaslal: st 21 leden, 2009 13:44  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

..... v kolik že tam otvírají?? popiskovat is

mat
Anonymní

PříspěvekZaslal: st 21 leden, 2009 13:56  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

To bys chtěl vědět co? bleee

Lexani

pat
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá 30 leden, 2009 19:31  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

ahoj chlapáci už se těším na další pivní pokec Enjoy

bosster
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá 30 leden, 2009 21:14  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Pate, pozor na slova, my přece chodíme bówlingovat, ne? Very Happy
Už se taky těším až budu tu kouli drink držet v rukou Very Happy

mat
Anonymní

PříspěvekZaslal: po 02 únor, 2009 12:24  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

No výborně chlapci, mám z vás radost. Máme tu únor a jak říká pranostika "kdo v únoru pivo saje března se dřív dočká".
No sice se to vůbec nerímuje,
mě je to však jedno,hlavně když se pije.
TAK KAM, zase na plzeň,nebo někam jinam?
Co třeba tak 20.2.?????????????????????????????????????????????

Lexani

bosster
Anonymní

PříspěvekZaslal: po 02 únor, 2009 16:42  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

20.2. můžu, můžu, můžu song song song

(Šel bych jak naposledy, bo tam měli lepší informační panel o stavu bówlingování v celé republice.....a to je velice inspirativní a důležité pro zvyšování výkonu a úrovně při tomto masivně rozšířeném druhu sportu...tečka)

Grizzly
Kapitán

Věk: 65

Motorka: VT 600
confederate.gif
PříspěvekZaslal: po 02 únor, 2009 20:32  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

20.2.na stejným, jsem pro všema 10 - ti Enjoy

Rak Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele GrizzlyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
petr.ccc

Věk: 52

Motorka: Honda Shadow VT600
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 03 únor, 2009 00:00  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

A co kdyby někdo vyhlásil PIVO na Vysočině? song
Já se hlásím pivo supr

Váhy Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele petr.cccZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovi WWW stránky
Lexani

wiki

Věk: 61

Motorka: VT1100C2 ACE
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 03 únor, 2009 10:58  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Tak 20.2. by to snáď vyšlo aj mne. Vynasnažím sa. Enjoy

Panna Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie uživatele wikiZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
mat
Anonymní

PříspěvekZaslal: út 03 únor, 2009 13:04  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Tak máme na 20.2. zamluvenu zase dráhu č.4 v Pubu na Běhounské Enjoy

Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru