Obsah fóra Shadow Owners Club Portal
 FAQ  •  English  •  FaceBook FaceBook  •  Kronika  •  MotoAkce  •  Registrace  •  Nastavení  •  Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
fata

Věk: 41

Motorka: Honda VT 750 C2 Shadow
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne 14 prosinec, 2008 22:21  Předmět:  Re: Pokec Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Zdravím všechny blázny do Stínu. Asi před týdnem jsem si jednoho pořídil. Tak už se těsím na teplo. Sakra jak ten absťák zahnat...?

Panna Pohlaví:Muž Krysa SkrytýOsobní galerie uživatele fataZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Jára Cimrman

Věk: 72

Motorka: BMW R1100R
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 15 prosinec, 2008 04:11  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Vyrazit, je nad nulou, já zamlada jezdil na Simsonu do práce i v zimě a to ještě bejval sníh a mrzlo, ne jako teť že mám zimní gumy a o sních jsem ještě nazavadil chopper M.P.

Býk Pohlaví:Muž Had OfflineOsobní galerie uživatele Jára CimrmanZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Anonymní

PříspěvekZaslal: po 15 prosinec, 2008 09:10  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Taky jsem byl takový blázen jezdil jsem i když byly sněhové kalamity, Ale to jsem byl mladý a blbý a jawce to nejak nevadilo. Ale udržet Vt 750 na sněhu je trošku o něčem jinem. Mám ji nově tak bych ji hned ze startu někde obulil.

HondaMCH

mat
Anonymní

PříspěvekZaslal: po 15 prosinec, 2008 09:11  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

To Marťan: Ahoj Pavle, zdařilé foto, hlavně ten stín je super. Good Good

fata

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 15 prosinec, 2008 09:13  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Anonymous napsal:
Taky jsem byl takový blázen jezdil jsem i když byly sněhové kalamity, Ale to jsem byl mladý a blbý a jawce to nejak nevadilo. Ale udržet Vt 750 na sněhu je trošku o něčem jinem. Mám ji nově tak bych ji hned ze startu někde obulil.

Panna Pohlaví:Muž Krysa SkrytýOsobní galerie uživatele fataZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Mako

Věk: 62

Motorka: VT 600 C
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 16 prosinec, 2008 15:16  Předmět:  Re: Pokec Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

fata napsal:
Zdravím všechny blázny do Stínu. Asi před týdnem jsem si jednoho pořídil. Tak už se těsím na teplo. Sakra jak ten absťák zahnat...?

Buď pozdraven. Pošli nějaké fotky, ať Ti jí zhodnotíme vztekle se válet .

Tady v "Práglu" se jezdit dá, záleží na osobní statečnosti, viz. Gorkáč posledně na Středo-sezení song

Blíženci Pohlaví:Muž Kočka OfflineOsobní galerie uživatele MakoZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Lexani

fata

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st 17 prosinec, 2008 16:27  Předmět:  Re: Pokec Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Fotky budou jen co sebou do garáže přiberu foták jinak maximalně z toho co fotil puvodní majitel ale tam je cela zaprášená. Tak někdy mezi svátkama.

fata

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st 17 prosinec, 2008 16:56  Předmět:  Re: Pokec Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Jinak tady jsou ty od předchozího majitele poslední dobou na ní neměl moc čas.

Image
Image
Image

Klárka

Věk: 39

Motorka: VT600 C
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st 17 prosinec, 2008 16:58  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

NO TO JE KOČKA Good

Střelec Pohlaví:Muž Buvol OfflineOsobní galerie uživatele KlárkaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
HondaMCH

fata

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st 17 prosinec, 2008 17:07  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Miroslav Seidl napsal:
NO TO JE KOČKA Good

Díky byla to láska na prví pohled. Embarassed

mat
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá 16 leden, 2009 11:53  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

nový chopper od Hondy
TADY
paráda Good
Shadow už pomalu směřuje do kategorie veterán.
No tak jsem si trošku rýpnul Enjoy

NAVI

Věk: 35

Motorka: Honda - VT 600 Shadow
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: pá 16 leden, 2009 15:04  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Ahoj Mate. Enjoy
Myslím, že se jim to celkem povedlo. hell
PS: supr reklama http://www.furyisunleashed.com/

Kozoroh Pohlaví:Muž Had SkrytýOsobní galerie uživatele NAVIZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Lexani

Boža

Věk: 70

Motorka: Schadow VT 1100
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 19 leden, 2009 12:03  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Čágo Mate, jdem do toho ne? Čistý tvary a asi i dobrý poměr výkon - hmotnost. Je to na jízdu bez baťohu.

Váhy Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele BožaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
mat
Anonymní

PříspěvekZaslal: po 19 leden, 2009 12:11  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Ahoj Božo, já neví tvary to má sice ladný, ale nějak mi tam nesedí ty loukotě a laufy. A ta cena je taky krapet přehnaná. Ještě bych počkal, voni to vylepšej. Enjoy

Petr
Momentálně zabanován

Věk: 58

Motorka: VT1100 C3
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 19 leden, 2009 17:50  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Moc hezký!
přál bych si aby na Motocykl 2009 byl tenhle kousek k vidění, ale bojím bojím....

Vodnář Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele PetrZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
Lexani

mat
Anonymní

PříspěvekZaslal: st 21 leden, 2009 12:02  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Obávám se, že tohle přání se Ti nesplní

Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru