Obsah fóra Shadow Owners Club Portal
 FAQ  •  English  •  FaceBook FaceBook  •  Kronika  •  MotoAkce  •  Registrace  •  Nastavení  •  Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
Monkey , Monkeyy
Anonymní

PříspěvekZaslal: st 21 leden, 2009 16:44  Předmět:  Heslo Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Žádám administrátora toho klubu aby mi umožnil bezproblémově využívat tento portál, neboť jsem stále ještě členem.
Ani na jednom Nicku nejde přihlášení, špatné přístupové heslo, na SMS z oboustrané lásky pochopitelně nereaguje.
Děkuji Míra

Petr
Momentálně zabanován

Věk: 58

Motorka: VT1100 C3
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st 21 leden, 2009 17:50  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Monkey nežaluj, a nekecej Exclamation Heslo jsem ti posílal, ještě jsi děkoval, to nepopřeš že jsi SMSku s heslem dostal.
Když máš problém tak nebuď línej a zvedni telefon a zavolej a nedělej zde divadlo. Jsi jak malý děcko..
To jsi mě dost naštal !!!!!!!!!!!

Vodnář Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele PetrZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
Petr
Momentálně zabanován

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st 21 leden, 2009 18:02  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Pro všechny co zapomenou heslo:

pod nevyplněnou přihlašovací tabulkou je: Zapomněli jste svoje heslo ?

zde je link na poslání nového hesla

systém pošle na email který jste udali při registraci nové heslo. Nové heslo se musí aktivovat pomocí aktivačního linku. Pozor předem si prověř funkčnost tvé email schránky aby heslo mělo kam odejít.

Monkey nemusíš si zde pobrekávat stačí pořádně koukat, nebo zvednou telefon !

Vodnář Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele PetrZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
HondaMCH

Boža

Věk: 70

Motorka: Schadow VT 1100
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 22 leden, 2009 12:41  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Klucí už zase ??? Shocked

Váhy Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele BožaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
Mlonkey, Monkeyy
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt 22 leden, 2009 16:08  Předmět:  heslo heslíčko... Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Ano psal jsem ti o heslo a taky jsi mi jej poslal. Bylo to "shadow". Ihned jsem ti odepsal, páč naše komunikace byla přes SMS. Vzápětí jsem Tě ale znovu žádal, protože heslo nešlo.. A nejde dosud. Jednou to tedy jde přes SMS a podruhé ne. Dobře. My dva se nemusíme, to je skutečnost. Jestli mi nechceš hesla k Nickům poslat, a zároveň zpřístupnit účet, tak to řekni rovnou a nedělej tady ze sebe klubového hrdinu, protože jinak já musím brečet jako dítě.. Surprised

Petr
Momentálně zabanován

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 22 leden, 2009 17:39  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

nové heslo co jsem ti poslal nebylo shadow

Nejdřív píšeš že na SMSky "pochopitelně nereaguje" a nyní zase vymejšlíš že jsem ti poslal heslo Shadow. Monkey aspoň nekecej Exclamation

Zvedni telefon a zavolej řeknu ti to rovnou a nedělej tady divadlo. Je to ubohý Exclamation

Lexani

Johny

Věk: 47

Motorka: VT 750 C2
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 22 leden, 2009 21:11  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Tady se rozjede veřejná hádka už kvůli neskutečné hovadině mad mad mad

Blíženci Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele JohnyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá 23 leden, 2009 06:13  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Nojo,to je těžký.Buď tady admin někoho umravňuje,nebo maže příspěvky,které mu nejdou pod nos.Ale já osobně na cenzuru tohoto typu nejsem zvědavej... Evil or Very Mad

Pavel Mareček
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá 23 leden, 2009 06:15  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

...není to anonym,jsem to já...Smile

Lexani

petr.ccc

Věk: 52

Motorka: Honda Shadow VT600
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: pá 23 leden, 2009 09:40  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Klucííí, nehádejte se. Buďte rádi za to co je. song

Váhy Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele petr.cccZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovi WWW stránky
Týša

Věk: 53

Motorka: VT 1100C sc 18
honduras.gif
PříspěvekZaslal: pá 23 leden, 2009 13:41  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Kluci,kluci...... mad V Trhovkách jsme se domluvili,že tyhle věci nebudeme řešit přes portál,ale buď osobně,telefonicky,mailem,přes kapitána a tak podobně. A taky jsme se dohodli na vzájemný slušnosti. A myslím,že vy slušný lidi jste, víc nemám co říct. Nezlobte se za upřímnost.Renda

Blíženci Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele TýšaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Pavel Mareček
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá 23 leden, 2009 20:59  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Týšo,je to i o tom,co si necháš líbit...Sad
Mizí odsud staří dobří vlčáci, a to není dobře... mad

HondaMCH

Boža

Věk: 70

Motorka: Schadow VT 1100
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne 25 leden, 2009 12:29  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Nemusíš si nechat líbit vůbec nic, ale můžeš si to vyřídit osobně mimo portál, kde vtahuješ do svých sporů kompletní osazenstvo klubu. Help

Váhy Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele BožaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
Pavel Mareček
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne 25 leden, 2009 21:27  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

to Boža-nevšimnul jsem si,že bych kohokoliv zatahoval do svých sporů (ostatně - žádné spory tady s nikým nemám...Smile
Jen jsem vyjádřil svůj názor na něco,co se mi nelíbí.
Jsem zvyklý říkat to veřejně a slušně,nemám zapotřebí si s někým dopisovat konspiračním způsobem.Pokud tady diskutujeme,sluší se říkat názory na rovinu a přede všemi.Takhle to vidím já... Enjoy

mat
Anonymní

PříspěvekZaslal: po 26 leden, 2009 13:18  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

To Marťan: Enjoy
"Kdo se Tě ptal na tvůj názor? S kým si myslíš,že paseš krávy? To je tím, s kým se taháš, s nějakým anarchistickým bohémem, rudým bolševickým nokem!“
"Rozkaz ten zněl jasně, nesmí projet za žádnou cenu. … Nebyl čas lámat si hlavu, kdo je kdo.“

HondaMCH

Anonymní

PříspěvekZaslal: st 04 únor, 2009 13:53  Předmět:  beze slov... Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

ať se snažím jak se snažím, mám stále za to, že opsat několik čísel, několik písmen a přitom rozlišit malá a VELKÁ písmena zatím zvládnu, leč se stále přihlásit nemůžu.
Myslím si, že mi to Petříčku Administrátorečku děláš už schválně a žádné jiné vysvětlení už proto to nemám. Dodržel jsem to co jsi mi napsal, leč asi cenzura na tomto portálu bzude i nadááááále skvěle fungovat. Nedá se chcát proti větru, to asi víš stejně dobře jako já, ale bohužel, opravdu bohužel máš v rukou neomezenou moc filtru... Holt asi budeš stejný i v normálním životě, kdo ti nesedí, dostane od Tebe BAN i tam, viď.. Je asi pozdě hledat čas k nápravě, tak mi nezbývá než opakovat slova Karlose, pamatuješ? Jo , jo, chováš se jako "Komunistickej estébák" . Arogantní a nepříjemnej. Jo, hold když nechceš, tak tě nic nepřesvědčí. Je to tvoje věc. Osobně mě velmi mrzí, že když jsi obklopen kamarády a "členy" klubu, tak máš názor , dalo by se říci stejný jako ostatní, ale v zápětí, co se z Tebe stane Adminstrátoreček, stane se z Tebe svině. Do očí ti to říct nemůžu, protože i svému kraji jsi dal Vale, myslím si, že z osobního prospěchu... ale to je tvoje věc. Čest Tvojí smyslné práci ve prospěch rozrůstající se členské základny.

Anonymní

PříspěvekZaslal: st 04 únor, 2009 13:55  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Abz někoho předešlý příspěvek nemátl, psal jsem jej Monkey.
Bohužel, nick Monkeyy i Monkey je zákázán..

Hlupák navždy zůstane hlupákem..

Taťka

Věk: 78

Motorka: VT 600 C
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st 04 únor, 2009 14:12  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Aniž bych chtěl reagovat na Tvoje kydy, tak jedna technická - pokud jsi přešel z Exploreru na Mozillu, tak je problém v tvým počítači. Vím o čem mluvím, sám jsem tím prošel...

Střelec Pohlaví:Muž Pes OfflineOsobní galerie uživatele TaťkaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
HondaMCH

Johny

Věk: 47

Motorka: VT 750 C2
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st 04 únor, 2009 14:25  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Monkey, brzdi !!! mad ... Tohle si Petr nezaslouží!

Blíženci Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele JohnyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Klárka

Věk: 39

Motorka: VT600 C
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st 04 únor, 2009 16:27  Předmět:  teda.teda... Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Chci jen říct,že se mi občas taky stalo,že mi nešlo se přihlásit.Takže jsem Petrovi napsala mejlík,obratem mi poslal Nové heslo.Taky se stalo,že to i s novým heslem nešlo....Nicméně Petr byl vždy ochotnej poslat nové!!!!
Takže,aby se mi to už nestávalo Vůbec se neodhlašuju a 24 h přihlášenej profil jsem si zkopírovala do oblíbených a není co řešit!!!!
Můj názor..moje strategie! Boo hoo!

Střelec Pohlaví:Muž Buvol OfflineOsobní galerie uživatele KlárkaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru