Autor |
Zpráva |
Monkey
Anonymní
|
|
Kdo se živí jako řidič z povollání tak POZOR!! K 1.4.2008 začíná platit novela zákona č. 247/2000Sb. , zejména se změny týkají řidičů profesionálů a platnosti profesních osvědčení !! Některým bude končit platnost 31.3.2008 a ostatním 31.12.2008 !!! Pozor aby jste je nenechali propadnout, páč nový "profesák" bude pro sk. C jen za 180hodin školení a pro sk. D za 280 hod. školení... Přezkoušení vyjde na cca 35 hod.
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Vojda

Věk: 59
Motorka: VT750

|
|
Tomu moc nerozumím razítko platí přeci na rok od školení a průkaz je na pět let a pak si ho musíš vyměnit jinak ti nemaj kam dávat razítka ne?
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Jerry
President

Věk: 57
Motorka: VT750C

|
|
Jo ale když propásneš roční školení, tak ti propadá a musíš znova. Podle novýho zákona první školení 180/280h a tomu bude odpovídat i cena. Teda jestli tomu dobře rozumím, tak nám to vysvětlovali už před rokem na školení
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
Monkey
Anonymní
|
|
|
|
 |
Grizzly
Kapitán

Věk: 65
Motorka: VT 600

|
|
podle mejch informací, se navíc testy, musej vykompjůtrovat na nagistrátě a už ne u školitele (autoškola) jako dřív.
|
|
|
|
Naposledy upravil Grizzly dne pá 11 leden, 2008 10:00, celkově upraveno 1 krát
|
|
 |
     |
 |
Vojda

Věk: 59
Motorka: VT750

|
|
jo to nám taky vysvětloval jak na to zapomeneš je to v háji a musíš začít od začatku, myslel jsem že je něco nového že mi něco uniklo
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
Monkey
Anonymní
|
|
Školení budou zajišťovat jenom školící centra a testy bude dělat komisař Obce s rozšířenou působností, nebo komisař z magistrátu. Bude to probíhat uplně stejně jako teoretické zkoušky v Autoškole, kde mj. bude i toto školící centrum.
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
lucka
Anonymní
|
|
ahojky potřebovala bych vysvetlit jak získám ten profesní prukaz a kolik stojí a tak a jak jsou težké ty zkoušky prosím napište mi to na lusy15@seznam.cz chtela bych jezdit truckem
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Grizzly
Kapitán

Věk: 65
Motorka: VT 600

|
|
Lucko, získáš ho blbě! Pokud chceš přesný informace podívej se na stránky ministerstva dopravy - bude Ti fakt těžko!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
 |
     |
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
Anonymní
|
|
Ozvi se Monkeymu, mám autoškolu a vím jak obejít úřednického šimla v rámci zákona. Tel: 777 862 086
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Jerry
President

Věk: 57
Motorka: VT750C

|
|
Předchozí příspěvek jsem upravil po dohodě s Monkeym.
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
|