Autor |
Zpráva |
Fananek-Jarda

Věk: 49
Motorka: vt 750 shadow c - us verze

|
|
Pristi tyden to je 30.1 - 1.2 se kona nejvetsi zimni motorkarsky sraz.Jedeme uz ponekolikate a kdyby mnel nekdo zajem muze se pridat.Takze zase rozhejbame stare dobre kejvacky a jedem.Sracky jezdi na sraz jenom v lete - my srdcari ty slony nemuzem vynechat
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
kody

Věk: 50
Motorka: Honda Shadow Spirit 750

|
|
No ona by treba spousta lidi i jela ale ne kazdy ma cas a penize na takove vylety tak nechapu proc pouzivas slovo SRACKY bud nerozumim tve srande nebo jsi tak OMEZENY ze tu nemas co delat kdyz tady tu partu tak oslovujes se PROBER !!!
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Fananek-Jarda

|
|
Tady vubec nejde o cas a penize kdo chce ten si cas udela a nikdo na tomto foru neni urcite najaky social pac te na to staci stejna castka jako kdyz jedes na sraz u nas a v lete.A jestli se te to nejak dotklo tak sorry ale probrat by si se mnel asi ty protoze asi opravdu nerozumis srande a skoro v kazdem prispevku je nejake " lidove rceni " neboli motorkarska mluva
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
Fananek-Jarda

|
|
Jo a zapomnel jsem dodat ze prave tam jsou vetsinou ty skalni motorkari kteri si nehrajou na machry a vubec to neni o tom kdo vlastni novejsi a drazsi motorku.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Boža

Věk: 70
Motorka: Schadow VT 1100

|
|
Zdarec, kde se to koná? Díky za odpdvěď.
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Klárka

Věk: 39
Motorka: VT600 C

|
|
Fananek-Jarda napsal: | Pristi tyden to je 30.1 - 1.2 se kona nejvetsi zimni motorkarsky sraz.Jedeme uz ponekolikate a kdyby mnel nekdo zajem muze se pridat.Takze zase rozhejbame stare dobre kejvacky a jedem.Sracky jezdi na sraz jenom v lete - my srdcari ty slony nemuzem vynechat |
A co takle místo kde se to koná??????
ps: nehádej te se
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
mat
Anonymní
|
|
Božo ty máš teda dotazy ,no přece ve skalách, páč se tam sjíždí skalní motorkáři.
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Petr

Věk: 58
Motorka: VT1100 C3

|
|
převzatý oficiální text
Elefantentreffen 30.1.-1.2.2009 ortodoxním motorkářům netřeba připomínat... Kdo má v plánu podívat se na 53.ročník zimního srazu v Bavorském lese v Německu a chtěl by se připojit(třeba i po trase),vyjíždíme v pátek ráno 30.ledna ze Žďáru nad Sázavou směr Havl.Brod, Pelhřimov, Tábor, Písek, Strakonice, Vimperk. Oheň po dobu srazu zajištěn. Informace na www.bvdm.de
|
|
|
|
      |
 |
Boža

|
|
Já bych jel, ale nemám zimní ani skalní gumy.
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
Jerry
President

Věk: 57
Motorka: VT750C

|
|
Asi jsem sociální sračka s novou a drahou motkou co machruje a nerozumí srandě. Bohužel k mojí 11-leté berušce mi na druhou, i když starou dobrou kejvacku, už třeba nezbývají finance, čas, místo na parkování, těch důvodů je přeci spousta. Třeba nemám srdce poslat motku o kterou se celý rok starám do solné lázně. Asi nejsem správnej srdcař. Tak mi nezbývá, až sleze sůl ze silnic, zase nasednout a jako správná sociální sračka vyjet někam s novou motkou aniž bych se někde pobavil protože přeci nerozumím srandě a zamachrovat o těch co jezdí na Elefantentreffen.
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Jíťa

Věk: 43
Motorka: M1800R

|
|
Já na Elefanty sice taky nejezdim, ale zdá se mi, že na motorkáře je to tu samá cíťa...
Bez urážky kohokoli... Znám sprostější slova a drsnější srandu... a bikeři, s kterýma jezdim nemívaj vytříbenou mluvu... a to asi už k tomu patří...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
valec

Věk: 59
Motorka: honda shadow 125

|
|
nazdar bejci, jak bylo ve skalach? tisko vam zavidim cencule rampouchy na ritiach a vitr ve vlasech... napiste raport dik mejte se, zima ide pomaly ale isto do prdele huraaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
Jerry
President

Věk: 57
Motorka: VT750C

|
|
Mezi sebou se můžem bavit jak chceme, sám nejdu v normální mluvě pro sprosté slovo daleko, ale tady je snad nastavena určitá úroveň. Chodí sem třeba i starší lidé a když je někdo osloví sra... nemusí jim to být příjemné. Také existují nějaká pravidla portálu. Viděl jsem na jiných portálech dost tvrdé zásahy admina, kvuli daleko menším prohřeškům. Je ale pravda, že to není moje starost, od toho jsou tady jiní a proto už do podobných excesů nebudu zasahovat.
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
mat
Anonymní
|
|
Nedá mi, ale raz som bol svedkom situácie, keď
vulgarizmus
neprekážal:
Bol som v autobuse, kde bola jedna cca 16-ka???, mala
na tvári silnú
vrstvu makeupu , nastúpil chlapec, tiež v jej veku a
po skúmavom
pohľade na jej tvár prehlásil:
"Paštika patrí na chleba a ne na xicht....".
Nastalo hrobové ticho. Všetci sme boli zvedaví ako a
či vôbec
dievčina
odpovie alebo sa rozplače. Neubehlo > ani 5 sekúnd , keď
prehlasila:
" A kokot > patrí do piče a nie do autobusu......" .
PS: dobry ne? Souhlasím s Jerrym
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Boža

|
|
Dámy a pánové, musím také souhlasit s Jerrym, páč je to můj kapitán a poslouchat se musí. Přeci nejsme Anarchisti.
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
Fananek-Jarda

|
|
Jelikoz je tady nastavena urcita uroven a jsem omezenec tak se za vulgarni slovo a pojmenovani Sra...ky omlouvam (opravdu jsem necekal ze se do mne takhle pustite ) a musim si taky rejpnout pac v jinejch prispevcich nekteri do sebe taky "rejete" a to je asi v pohode.A kdyz nekdo da oznameni o srazu v lete tak je zajimave ,ze nikdo nepise ze nema cas a penize no nejak to nechapu a ocekavam ze dostanu za toto ban no uvidime.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|