Autor |
Zpráva |
BEECH
jednatel

Věk: 68
Motorka: VT 1100 ACE

|
|
no, mně se stalo to, že v práci mi admin vymazal vše, co jsem tam měl, a protože doma jsem přihlášený pořád, takže si heslo nepamatuju, musel mi Petr poslat nové a já to musel celé předělat, ale jak píše TAŤKA, s přechodem na Mozzilu jsem měl taky problémy, a vím, že je to většinou počítačem, neb náš kamarád- nyní bývalý člen- ČÁRLI z Aše, se nemohl přihlásit asi skoro 3 měsíce, ale já jsem se klidně s jeho heslem přihlásil jako on, takže heslama to asi není, já bych zkontroloval "ohnivou zeď"- jestli je tam povolen přístup, úrověň zabezpečení atd.- není to jednoduché, počítač není můj kámoš, tak byc si možná na to někoho pozval
|
|
|
|
_________________ Over the bridge where you start to believe
Down at the edge of the rainbow
Dark is the night though it's in another time
Follow the light of your shadow
|
|
 |
     |
 |
Boža

Věk: 70
Motorka: Schadow VT 1100

|
|
To Pavel Mareček:
Nemyslel jsem to osobně na Tebe. Použil jsem jen špatně druhou osobu/ češtinsky/. Obecně na vztahy lidí zde na portálu. Měli by si ty animozity vyřídit osobně. Poslední příspěvky jsou dost hustý. Budoucnost můžeme ovlivnit, ale minulost ne. Zdarec.
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
mat
Anonymní
|
|
Ahoj Petře. Po tom zrušení členstvíJá nemůžu mazat fota ve své galerii, Prosím o nápravu nebo o radu. Dík
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
mat
Anonymní
|
|
Ještě bych prosil o odstranění té zelené barvy, bo jsem se z kraje "bývalých členů" odhlásil. Díky
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Pavel Mareček
Anonymní
|
|
Hmm,bez Mata tady nebudu...
Admine,zruš mi,prosím ,registraci.
Vy ostatní se mějte fajn,a někdy zase v lepších časech AHOJ !
Marťan
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
BEECH
jednatel

|
|
Ahoj Pavle, tak nevím, asi jsi tu byl kvůli Matovi??, no je to tvé rozhodnutí a já ho budu akceptovat, je ale škoda, že odchází lidé z důvodů :Když tu není ten, já tu taky nebudu,no hodně ŠTĚSTÍ A SUCHOU SILNICI
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
Anonymní
|
|
to Beech-v několika diskusních příspěvcích jsem naznačoval,co se mi nelíbí.Buďto byly vymazány,nebo jsem dostal umravňující a vysvětlující maily,že to tady bude tak,jak chce admin.
Nejsem žádnej malej jura,abych si to nechal líbit,psal jsem vždy slušně a v klidu- na rozdíl od admina,který más ještě nedávno označoval za hejno vrabců a sebe za orla,který nejraději létá sám... ))
Takže neodcházím kvůli Matovi,ale kvůli adminovi,kterej si tady dělá co se mu zlíbí,káže vodu,pije víno a vyhání spoustu dobrejch lidí...
Tebe si,Beechi,moc vážím,věřím,že se někde zase "sjedeme"...
Pavel Mareček
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
BEECH
jednatel

|
|
Pavle tak to je mi líto, ale na druhou stranu tu musí být někdo, kdo to bude umravňovat, je pár "nezbedů", kteří do všeho zbytečně ryjí a Peťa se hned vytočí, ale na druhou stranu se mu ani nedivím
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Anonymní
|
|
to Beech-Mat není žádnej "nezbeda",a o tom to v podstatě je....
Mohl by Petra vyučovat o tom,co je kamarád.Místo toho je okřikován,že se nechová v duchu pravidel diskuse na tomto fóru, když upozorní nově příchozího,že je slušné pozdravit.Kdo zná Mata,ví ,jak to myslel-v dobrým.Nato se mu dostalo lekce,že zahání potencionálního plátce příspěvku...? ((A diskuse byla -po zralé adminově úvaze-smazána... ((
Víš,Beachi,nevadí mi ani tak názor na ortodoxní členství-nakonec je to legitimní názor valné hromady-a tím pádem většiny SHOC-i když s ním nesouhlasím.Pokud bych to chtěl změnit,budu za tu změnu bojovat.
Vadí mi,když někdo místo diskuse maže nevhodné příspěvky...
PS...škoda,že to neřídíš ty,máš na to kredit,rozhodně u mne...
PSS..na druhé straně mi Petr (kromě ostatních) vždycky ochotně pomohl při řešení technických otázek.Za to díky...
PSSS.Petře,díky,že už další "nevhodné "příspěvky nemažeš.Třeba svítá na lepší časy...
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
Anonymní
|
|
...marťan...
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
BEECH
jednatel

|
|
Mar´tane ale já jsem namyslel Mat= nezbeda, jeho humort nemusí chápat každý to bylo obecné přirovnání( ale pokaždý se do Petra někdo naváží), můj názor je ,že klub řídí kapitáni, a ono by to asi nijak jinak nefungovalo, protože kolik hlav=tolik názorů a presi., je jen čestná funkce- i když vůči úřadům je asi podstatná, ahoj a opatruj se na silnici
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Anonymní
|
|
to Beech-i tobě pohodu a sucho,a to tak,že brzy.Tady sněží,a tak jsem udělal alespoň nostalgické 500m dlouhé kolečko na Uralovi...:)enjoy
PS...celý systém kapitánů a krajů považuju za zbytečný,a vymlouvat se na to,že stanovy nařizuje ministerstvo vnitra je blbost (vím přesně o čem mluvím).Kór pro motorkáře... ))
Šéf stačí jeden,a ten musí mít přirozený respekt....
PSS...každý nový příchozí musí projít určitou hierarchií.Není možný sejmout starýho dobrýho pardála kvůli nováčkovi,zejména v případě,kdy mu nijak (ani verbálně) neublížil.Tohle kámoši nedělají...
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
Anonymní
|
|
...sakra,zapomínám,že nejsem přihlášenej... ))marťan
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Anonymní
|
|
...a ještě glosa-to,že se někdo do Petra naváží ,má svůj důvod,nemyslíš,Beechi!?Je to přece o akci a reakci,vždyť to tady sleduji už rok a půl...
Až se to změní,rád se vrátím..!!!
Pavel Mareček Marťan...
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Jast

Věk: 80
Motorka: Honda VT 600 C PC21

|
|
Ahoj kamarádi.
Taťka má pravdu s Mozilou to opravdu nejde, je to podle mě uplně zbytečný spor.
Navrhuji:sejdeme se ve výčepu dáme si panáka a na všechno zapomenem jako skuteční chlapi.
Ahoj Honza.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
Petr

Věk: 58
Motorka: VT1100 C3

|
|
TO Jan Postránský : KOUKNI
já nic jinýho než mozillu nepoužívám, krom jedné verze je vůči našemu fóru spolehlivá. Dle statistik návštěvy portálu je celkem rozšířená.
|
|
|
|
      |
 |
Taťka

Věk: 78
Motorka: VT 600 C

|
|
To Honza : Je to v těch cookies, musíš je vymazat v Mozille, na portálu to nestačí. Přeju úspěch...
|
|
|
|
_________________ Život nemá barvu šedou, když jsi v sedle Hondy SHADOW.
|
|
 |
     |
 |
Monkey

Věk: 56
Motorka: VT 750 C2 ACE, VT 125 ,VT 500C, VTX 1300

|
|
Mohu a chci s politováním konstatovat, že operace se zdařila a pacient žije dál. JIž nejsem členem a chci poděkovat administrátorovi tohoto fóra, že zrušil předchozí účet, abych si mohl založit nový.
Ještě jednou mu touto cestou děkuji.
P.S. Pro informaci, přihlášení mi jde z Mozzily i Exploreru
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
goldi

Věk: 67
Motorka: Honda VT 1100 Shadow spirit

|
|
Miluji vůni napalmu na tomto fóru
|
|
|
|
    |
 |
SAMANN

Věk: 49
Motorka: Shadow VT 750 C2

|
|
goldi napsal: | Miluji vůni napalmu na tomto fóru | to měla být ironická poznámka???
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 Další
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|