Autor |
Zpráva |
mat
Anonymní
|
|
Končím nejenom jeko člen SHOC, ale po zjištění že rozdíl mezi bývalým členem a registrovaným není žádný a nedostanu se ani do některejch svejch příspěvků, tak končím i s členstvím tzv."bývalý člen".
Páček schledáček někde a s někým.
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Hammer

Věk: 43
Motorka: VT 750

|
|
Ahoj MATe. Stejně se uvidíme někdy a někde v jedné stopě. k Brnu vede od nás celkem hezká cesta na projížďku.
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
BEECH
jednatel

Věk: 68
Motorka: VT 1100 ACE

|
|
Ahoj MATE, já tak trochu nechápu o co ti jde, v jiném vláknu jsi napsal:
"Ještě bych prosil o odstranění té zelené barvy, bo jsem se z kraje "bývalých členů" odhlásil. Díky,"
Když teda na tvé přání tě vymažu, tak potom mi to tu fakt zní trochu moc ublíženě, ale jinak ti přeju na motce bezpečnou jízdu a suchou silnici, zdravím z M.L. BEECH
|
|
|
|
_________________ Over the bridge where you start to believe
Down at the edge of the rainbow
Dark is the night though it's in another time
Follow the light of your shadow
|
|
 |
     |
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
petr.ccc

Věk: 52
Motorka: Honda Shadow VT600

|
|
Hele lidi, nic mi není do toho co píše Mat (a ani do toho, co na to Pat), ale jaký je rozdíl mezi členem klubu a členem tohoto fóra? Třeba já jsem členem jiného klubu, ale sem chodím několikrát za den. Hodně jste mi tady pomohli když jsem kupoval a koupil VT600-ku.
Třeba jednou budu v klubu Shadow. Kdyby se platili poplatky za registraci do fóra, tak to beru.
Zažil jsem už několik dohadů u nás v klubu a to ani né ze strany členů.
Mate: Neznám Tě osobně, ale uspěchané názory a rozhodnutí nemusí být správné.
Něco vám řeknu. Před několika dni umřel na nemoc jeden s členů klubu. Čekal jsem, jak všichni pojedeme na jeho poslední rozloučení. Nakonec jsem jel sám. Byl by to důvod abych odešel z klubu. Ale neodešel jsem. A taky jsem prohlásil: "Než umřu, tak vstoupím do pořádného klubu Shadow, ti aspoň vědí co se patří!"
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
petr.ccc

|
|
Co z toho plyne? Klub jsou lidi se společním zájmem. Klub umožňuje jednotlivci být částí většího celku. Společné jízdy ve formaci za klub atd.
Možná píšu blbosti ... ale co, tak to cítím já.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Petr

Věk: 58
Motorka: VT1100 C3

|
|
      |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
Hammer

Věk: 43
Motorka: VT 750

|
|
2 Petr.ccc
Ještě jedna maličkost na doplnění: Klub je taky o poznání nových přátel a zážitků s nimi.
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Jára Cimrman

Věk: 72
Motorka: BMW R1100R

|
|
Já v klubu vlastně taky končím z důvodů které jsem již dříve popsal, ale nebudu už pro jistotu ani naznačovat. M.P.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Lazil

Věk: 69
Motorka: VT 1100 C Shadow SC23

|
|
Petře.CCC dávám ti za pravdu sdružujeme se kvůliva tomu že chceme jezdit spolu, poznávat další kamarády na silnici a ta prokletá pravidla, která jsme museli udělat jen pro to, aby jsme mohly být sdružení jsou stále předmětem svárů, dohad a rozepří. Pro mě a za mě by žádné být nemusely a byl by pokoj, bohužel to tak nejde a prosazuje se přísné dodržování i když s tím mnoho lidí nesouhlasí jak vnitřně tak i veřejně, zvlášť když si zapálený Shadowkář a koupíš si novou mášu a najednou je problém, který vyvrcholí do této situace: bejvalý člen, nečlen, registrovaný nebo zelený člen Mate dovedu si představit jak ti je, a stále přemýšlím o tom, aby se vlk nažral a koza zůstala celá Každopádně bych nechtěl, abys jsi zanevřel na klub a do budoucna se určitě nějaké rozumné řešení najde
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
mat
Anonymní
|
|
BEECH napsal: | Ahoj MATE, já tak trochu nechápu o co ti jde, v jiném vláknu jsi napsal:
"Ještě bych prosil o odstranění té zelené barvy, bo jsem se z kraje "bývalých členů" odhlásil. Díky,"
Když teda na tvé přání tě vymažu, tak potom mi to tu fakt zní trochu moc ublíženě, ale jinak ti přeju na motce bezpečnou jízdu a suchou silnici, zdravím z M.L. BEECH |
Prostě jsem si chtěl ještě naposledy založit vlákno
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
mat
Anonymní
|
|
Ahoj Lazile, myslím si,že jsi velký optimista (a to je dobře), ale já budoucností nežiju, mě zajímá současnost a proto jsem se rozhodnul jak jsem se rozhodnul a udělal jsem co jsem udělal. Jediné pozitivum,které jsem díky tomuto klubu získal je, že jsem tu poznal pár správnejch kamarádů a s těma se dál a velice rád budu setkávat a rád si s nima připiju. Jsem ale asi stejnej jako většina co z tohodle klub odešla a odchází. Co jim zřezmě vadí projevy principu monarchie jako mě. Rád si s Tebou připiju. Měj se fajn.
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
petr.ccc

|
|
Mate, v každém klubu to je stejné.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
Boža

Věk: 70
Motorka: Schadow VT 1100

|
|
Čágo Mate, s kým si budu povídat? Pošli mi svou mailovou adresu a telefon, až pojedu do Brna, tak si srkneme.
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Anonymní
|
|
to Lazil-
myslím,že řešení jsou možná.
Například takové-"pokud jsi vlastnil SHADOW,máš právo být doživotním členem klubu,a jezdi si na čem chceš".Jinak se může stát,že to tady časem budu motovetránklub,neboť nemáš možnost koupit motorku novou... ((Pokud nechceš z 1100 slézt na 750,a i to je jenom na libovůli výrobce)
A druhej problém je vlastnictví klubových stránek adminem,který je sice stvořil,ale má na ně absolutní právo,a tím drží všechny ostatní v hrsti.Kolikrát se to tady ještě bude řešit ,a kolik ještě bude muset odejít lidí,než to těm zbývajícím docvakne?!
Ahoj Pavel Mareček marťan
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Petr

Věk: 58
Motorka: VT1100 C3

|
|
TO Pavel Mareček: neodpustím si ti připomenout že tomu je půl roku kdy "valná hromada" klubu odsouhlasila kdo může být člen.
Možná patříš mezi kterým to zrovna nejde pod nos, ale to nemusí kolem sebe kopat. Jak čtu z tvých návrhů Shadow Owners Club by vlastně byl klub bývalých majitelů motocyklu Shadow. A adminem by byl pouze ten co by ti do ničeho nekecal a nemohl by mít žádně pravomoci.
Co je na tom, že SHOC možná bude veterán klub možná na to členové budou hrdí víc a budou rádi že jsme ho předem nerozložili zevnitř členstvím jiných značek motorek. A možná HONDA bude stále pokračovat v značce SHADOW a tento klub nikdy nebude mít nedostatek přírůstků. Proč odsuzovat značku SHADOW když ještě neskončila. Ono se to asi někomu hodí...
|
|
|
|
      |
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
petr.ccc

|
|
A to jako myslíte, že Honda nebude pokračovat ve vývoji tak známé značky? No Fury je sice úplně něco jiné, ale třeba to je nový začátek.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
BEECH
jednatel

|
|
TO: Pavel Mareček
Víš Pavle, tvůj názor mi připomíná názor člověka, který chce v klubu Škoda Rapid prosadit,aby tam směla i Škoda Octavia a proč ne rovnou Superb, ber to jenom jako přirovnání-"napokon" majitelům VTX nic nebrání, aby si založili Club Honda VTX a klidně se můžeme navštěvovat, já myslím, že po republice jich minimálně 50 najdeš, ale je to jenom o lidech, náš bývalý člen a kamarád z Aše- Čárli, si taky koupil jinou motku- Golwinga, slušně se rozloučil a tím to pro něj skončilo, já jestli si někdy pořídím na stáří třeba trajka, tak třeba taky ukončím členství ( pokud to nebude trajk Shadow), ahoj a suché silnice
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Anonymní
|
|
to Beech-asi máš pravdu,vnímám to jinak.V našem OLYMPUS FRIENDS CLUB máme několik lidí,kteří fotí Nikonem nebo jinými značkami,ale nikdo je kvůli tomu nevyhazuje,jsou fajn....
Sám mám doma (kromě Shadow-ky) ještě sajdu Urala a Guzzinu,nejsem ortodoxní vyznavač ničeho.Ale není pro mne stravitelné,když příjdu o kamarády jenom proto,že si pořídili silnější mašinu (přitom znovu upozorňuju,že nemají možnost pořídit si SHADOW-prostě nové neexistují!!!),nebo se protiví libovůli admina (poslední případ Mata).Takže já jdu za kámošema,v klubu SHOC být nemůžu,a v poslední době ani na těchto stránkách.Mrzí mne to.Čus...
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
BEECH
jednatel

|
|
ok ,respektuji tvůj názor
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Jerry
President

Věk: 57
Motorka: VT750C

|
|
Mě osobně je jedno jestlli jsme čistě Shadow, nebo Shadow a ti kteří ji měli, nebo Shadow a VTX. Tyhle diskuze jdou nějak mimo mě. Jak jsem již zde jednou napsal:
"Jen tak mimochodem na naše zimní setkání SHOC střed chodí i lidé co jsou jen registrovaní, nebo taky ne, nemají ani Hondu a občas i lidé kteří namají motku vůbec a k žádnému kastování nedochází. Unás mají členové klubu právo (ne povinnost) mluvit do čistě klubových věcí a těch není zas tak mnoho. Ostatní mají poradní hlas. Dokonce podzimní setkání St.Lysá 2008 pomáhali připravovat nejen členové středu, registrivaní, ale i lidé mimo klub třeba i s uplně jinou značkou motocyklu a to jen proto že je jim s námi asi dobře. Myslím že to je o pohodě která se dá schovat pod značku SHOC a toto je toho důkazem."
Ten kdo se s námi scházel, scházet bude a je mu s námi dobře, je mu střed otevřen, ať jezdí třeba na tříkolce. Howk!!!
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
|
Jdi na stránku 1, 2, 3 Další
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|