Obsah fóra Shadow Owners Club Portal
 FAQ  •  English  •  FaceBook FaceBook  •  Kronika  •  MotoAkce  •  Registrace  •  Nastavení  •  Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
petr.ccc

Věk: 52

Motorka: Honda Shadow VT600
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne 08 únor, 2009 15:12  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

http://irondogs.ic.cz/

Jsem členem klubu, čínských motorek. A už ani prezident nemá čínu.

Váhy Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele petr.cccZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovi WWW stránky
Petr
Momentálně zabanován

Věk: 58

Motorka: VT1100 C3
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne 08 únor, 2009 15:21  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Jerry souhlasím s tebou, hezky jsi to napsal a je to přesné.
Nicméně je asi potřeba odlišit klubové členství a setkávání se. Možná v polemiku by se dalo sklouznout úvahou kdo je více členem zdali ten co pouze zaplatí příspěvek a garáži má motorku nebo ten co pravidelně pracuje pro klub a je "v centru dění". Zaručeně spolu vyjmenujeme několik kluků co do obou částí které jsem vyjmenoval přesně zapadají a oba víme koho by jsme v "klubu" raději. Je škoda že přechod do "bývalý člen" se bere jako vyřazení z "kolektivu" i když si myslím že to tak nikdo z členů nebere a hlavně nechce.

Možná se cítí poškozen ten co ho rozhodnutí VH a změna stroje připravila o členství. Možná ten co motorku SHADOW má a bojí se že bude jednou v klubu sám s partou zmrzlinářů motorek jiných značek.

Vodnář Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele PetrZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
Stenly

Věk: 65

Motorka: TWA Trike 1600
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne 08 únor, 2009 15:56  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Protože jste tady několikrát vypomínali trajka,nedá mi to, abych se neozval. Jelikož jsem bývalý člen SHOC,ale stále navštěvuji tento portál,chci se k tomuto tématu taky přidat. Jelikož jsem byl také členem Harley Davidson Clubu Praha,vím jaké tam měli problémy s přílivem nových členů. Taky měli podmínku,že členem se může stát jenom majitel motocyklu Harley Davidson. Ale bohužel za bývalého režimu těch Harleyů tady v republice bylo málo, a na dovoz ze zahraničí se pomýšlet nedalo,začal být velký problém s novými členy. Staří umírali a noví nebyli. Vzhledem k tomu ,že to byl nejstarší Harley club na světě, tak nechtěli aby zanikl. Byla by to škoda. To si řekli a začali dělat malé ústupky. Kdo měl zájem být členem a vlastnil motocykl,tak měl šanci na členství a poté se tak i stalo. ""Byl členem Harley clubu byť měl třeba i japonskou motorku. Hlavně že se club udržel. Ale Ti staří členové měli motivaci. Tady mi to opravdu připadá, že majitelé VTX a jiných motocyklů vstoupí do SHOC až když už bude club před zánikem. Můj názor je takový,že kdo to myslí dobře s klubem, nemůže se striktně držet stanov, byť byli k tomu sepsány. Myslím si,že nějaká benevolence by měla být. Byl bych nerad, aby si na to co jsem napsal, někdo vzpomněl před ukončením činnosti SHOC. Je to pouze můj názor, a tak to vidím já. chopper

Lev Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele StenlyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
HondaMCH

petr.ccc

Věk: 52

Motorka: Honda Shadow VT600
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne 08 únor, 2009 19:10  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

A taky je dost motorkářů co jezdá na VT 600, tak 750 bude pořád něco napřed. A taky než jsem koupil Shadow, tak mi tady někdo psal, že Honda Shadow může být motorkou na celý život.

Váhy Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele petr.cccZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovi WWW stránky
BEECH
jednatel

Věk: 68

Motorka: VT 1100 ACE
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne 08 únor, 2009 20:18  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Stenley, děkujeme za názor, ale nejde o stanovy, ale o podstatu klubu, pokud by to klub chtěl brát tak, jak jsi říkal, tak už to nebude klub Honda Shadow, ale klub všech Hond a pak proč ne i jiných, a takových příkladů jako Harley Chapter lze uvést ( je fakt, že to příliš nesleduji, ale neviděl jsem nikoho s logem HOC na zádech sedět na jiné mašině než HD) Enjoy

Follow the light of your shadow

Blíženci Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie uživatele BEECHZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Saints

Věk: 44

Motorka: Honda Shadow VT750 C4
slovakia.gif
PříspěvekZaslal: ne 08 únor, 2009 20:29  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Niesom clenom ale, ked to tu citam, tak cely tento kolotoc je LEN o JEDNOM slove a to -= SHADOW =- .
Ak by firma HONDA nazvala VTX - SHADOW_om, tak v klube mozu byt aj "tieto motorky"?

Su tie motorky v niecom ine? t.j. napriklad Shadow VT750 roku 2004 a VTX 1800 z roku 2004 okrem objemu, su ine?

Su iny česi a slovaci? (vsetci su to len ludia)

Je pekne mat klub cisto len zo Shadow motocylami ale moto KLUB je o ludoch/spocnych zaujmoch/priatelstvach, a kde nebudu ludia nebude ani kluby.

Chapem obidve strany ....ale asi to bude chcet kompromis.

Blíženci Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie uživatele SaintsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
HondaMCH

BEECH
jednatel

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne 08 únor, 2009 20:36  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

já taky chápu co píšeš, chápu i argumentaci těch, kteří si koupili jinou motku než Shadow, ale o tom to právě je, protože jinak jsou si všechny motky podobný, ale to asi abychom si založili jiný klub, jak už jsem jednou psal, když budeš mít Klub Škoda Rapid, tak tam asi taky nebudeš přijímat Octavie a Superby ( jsou to taky Škodovky) Enjoy

Blíženci Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie uživatele BEECHZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Saints

Věk: 44

Motorka: Honda Shadow VT750 C4
slovakia.gif
PříspěvekZaslal: ne 08 únor, 2009 21:16  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

BEEH: Ano, to je pravda stymi "skodovkami" ... len su rozne moznosti ako to dopadne:

1. Niekto sa nastve a spravy novy klub: HODNA SHADOW & VTX & Fury
2. SHOC zacne upadat, malo ludi. Neviem kolko kazdorocne novych clenov pribudne....
3. Bude dalsich X internetovych for/webov a na kazdom toho moc nebude preto je lepsi vacsi a poriadny web.

Inak v nazve je slovo BOHEMIA t.j. clenom by nemal byt NIKTO, kto nieje z CIECH ale na druhu stranu clenom sa mozem stat aj ja Wink, hmm?

A v poslenom case to na SHOC vre ... No ale posledne slovo bude mat aj tak Petr a verim, ze sa kriza v prospech vsetych zazehna lebo skoda by bolo clubu/webu.

Blíženci Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie uživatele SaintsZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne 08 únor, 2009 21:23  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

to Saints-no vida,zase někdo,kdo přemýšlí...:)Ale demokracie není o tom,že má poslední slovo Petr.Demokracie je vláda většiny.Chyba je,že diskutujeme na jeho stránkách...Enjoy
Pavel Mareček Marťan

Lexani

Boža

Věk: 70

Motorka: Schadow VT 1100
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 09 únor, 2009 10:28  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Většina se nějak usnesla na Valné hromadě a proto se to dodržuje.
Stránky nejsou jeho, ale klubu. Petr je pouze správce a administrátor.
Pokud má někdo privátní animozity, tak ať si je vyřídí osobně mimo server.
Nějakou dobu jsem měl také problém s přístupem, ale vím, že byla chyba na mojí straně, protože nejsem počítačový mág / a to mi s tím pomáhal Lála/.
Snažme se být všestraně tolerantní. Chlapci mám Vás rád.

Váhy Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele BožaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
Anonymní

PříspěvekZaslal: po 09 únor, 2009 11:55  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Nejenom Mat, ale koukám že v tichosti i Pat zrušil členství.
Asi fak jeden bez druhého ani ránu Very Happy

Pepino
Momentálně zabanován

Motorka: VT 1100 sc32
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 09 únor, 2009 13:03  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Tak se taky přidám do diskuse.
Tento klub jsem zakládal s myšlenkou že klub bude mít třeba jen 12-15 lidí a třeba i 50let.
Všichni členové měli mít SHADOW kvůli pomoci s technickými problémy a sháněním třeba i dílů na Shadow a měli to být ti co chtějí něco dělat a měli zastřešovat motorkáře všech značek a kubatůr.Při činnosti měli používat známé a kontakty v organizování čehokoliv.
Neměli se platit přízpěvky,maximálně se vždy jednorázově dle potřeby složit nebo vydělat to nejnutnější třeba na provoz webu.
Původně tedy Shadow club měl být spíše organizační klub,měli se všichni osobně znát ,aby při organizování čehokoliv mohli se spolehnout na člena třeba i z druhého konce republiky a měli být všichni být aktivní.
Hned od začátku jsem nechtěl aby se z toho stalo tzv.masové hnutí a lidi se hádali .
Dnes je to už uplně jinde. Vše se vyvýjí.

Prosím toto je to jen vzpomínka-není to podnět k hádkám nebo nějakému vyčítání čehokoliv komukoliv.

Váhy Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele PepinoZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Lexani

BEECH
jednatel

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 09 únor, 2009 14:18  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Pepíno máš pravdu- ono ten samotný název to už říká-"Klub majitelů Shadow"
jinak Saintsy: to že je to Bohemia, je to, že jsme na území ČECH+ MORAVY, ale jsme stejný klub jako Shoc Germany, Shoc Belgian apod., není zde omezení, jestli je někdo ze Slovenska nebo Německa, v Německém klubu je 1 Čech, 2 Poláci mám ten dojem a dokonce maník z Brazílie, TAKŽE TADY OMEZENÍ NENÍ, KAŽDÝ KLUB JE TROCHU JINÝ, NĚKDE SE PLATÍ ČLENSTVÍ, NĚKDE O TOM UVAŽUJÍ A NĚKDE - JAKO V NĚMECKU TO PLATÍ PODNIKATELÉ, KTETŘÍ KLUB SPOZORUJÍ Enjoy

barat

Věk: 60

Motorka: VT 600 C Shadow
slovakia.gif
PříspěvekZaslal: út 10 únor, 2009 09:45  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

ja suhlasim s pepinom - je to KLUB MAJITELOV HONDA SHADOW - ale kazdy sa moze pridat a ma dvere otvorene ... Enjoy

Váhy Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie uživatele baratZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
BEECH
jednatel

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 10 únor, 2009 13:09  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Pepíno, asi jsem to prve špatně přečetl, v zásadě vše souhlasí až na toto:
měli zastřešovat motorkáře všech značek a kubatůr., tak o tom to právě není, to bychom pak byli normální MC a ne klub značkový s exkluzivitou SHADOW.

Lexani

Petr
Momentálně zabanován

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 10 únor, 2009 13:18  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

nevím jestli to nebyl jen překlep, protože na prvotním srazu jsem byl taky a zakládal se klub "majitelů" i prvotní annonce na motorkari.cz byla zakládající sraz "majitelů" ....

Vodnář Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele PetrZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
Pepino
Momentálně zabanován

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 10 únor, 2009 15:50  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Petře-ale když jsem s Beechem v Lužanech přišli na myšlenku a víkend to tam probírali a oznamovali to veřejnoti ,že bychom založili klub a o dva měsíce později teprve byla slezina na Orlíku kam si teprvé poprvé přijel i Ty .
A i tam jsem to říkal znovu.

A to že se na portále pro motorkáře se sektuje kdo a kam může?
Je v klubu snad něco tajného?
A odvolávat se na to že členové mají přístup k manuálům?
Všem jde o přístup na portále nejde o členství!!!!!!!!!!!!!
A pokud je portál jen pro členy klubu ,který navštěvuje pravidelně jen zlomek ,tak je něco opravdu blbě.

A to že Ty jsi přišel s nápadem ten kdo odejde z klubu , že se nemůže jen tak vrátit ,je prakticky MC praktika a nebo šlo zase jen o peníze?
Nebo to bylo proto abych neměl možnost se vráttit a nezatočil s tebou? mad

Co zase vymyslíš teď ,když jsi portál zaplnil věcma co jsou všude?
Budeš vykládat že ,,TY" jsi udělal???????

Vždyť plno lidí odchází a diskutuje jen proto že ,,jsi TY" a že ,,TY jsi udělal".

Je to jen můj názor?
Nechci nikoho napadat ani ,,házet špínu" je to jen přízpěvek do diskuse.

P.S.
A vím, že trvání toho to klubu ,nezáleží na tom jak dlouho se bude SHADOW vyrábět,ale na tom jak dlouho ,,Tady budeš ".

Váhy Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele PepinoZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Petr
Momentálně zabanován

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 10 únor, 2009 15:58  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

než to celé okomentuju jak souvisí peníze s tím jak se rychle vrátí nebo nevrátí ten co odešel. Které peníze myslíš?

Pepino napsal:

A to že Ty jsi přišel s nápadem ten kdo odejde z klubu , že se nemůže jen tak vrátit ,je prakticky MC praktika a nebo šlo zase jen o peníze?

HondaMCH

BEECH
jednatel

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 10 únor, 2009 16:24  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

JÁ TO PÁNOVÉ VIDÍM Z JINÉ STRANY, ČLENOVÉ SI PORTÁL PLATÍ A TÍM PÁDEM BY MĚLI MÍT VĚTŠÍ PRÁVA NEŽ TI OSTATNÍ, JENOM REGISTROVANÍ MAJÍ PŘÍSTUP JEN NĚKAM, A TO JE CELKEM VPOŘÁDKU ( NA NĚMECKÉM PORTÁLU POKUD NEJSI ČLEN- TAK SI BEZ HESLA NEPROHLÍDNEŠ ANI FOTKU), SMYSL KLUBU JE V TOM, ZDRUŽOVAT SE OKOLO JEDNÉ MAŠINY- POKUD BY CHTĚL NĚKDO BÝT V JINÉM KLUBU , KDE JSOU SUZI A KAVY A HD A XY, TAK MU V TOM NIKDO A NIC NEBRÁNÍ A MÚŽE BÝT I SOUČASNĚ V SHOC (POKUD VLASTNÍ SHADOW), ALE CIZÍ POŘÁDKY AŤ NECHÁ DOMA

JÁ STÁLE NECHÁPU, ŽE JSOU JEDINCI, KTEŘÍ PO NĚKOLIKALETÉ EXISTENCI KLUBU TOTO NEPOCHOPILI, NEBO SE ZBAVÍ SHADOW A CHTĚJÍ BÝT DÁLE V KLUBU

Pepino
Momentálně zabanován

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 10 únor, 2009 16:27  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Tobě už nic nevysvětluju,vysvětloval jsem ti už tolikrát tolik věcí např.Co s odznakama ,přezkama ,kdo by je mohl nosit,jak to bude s penězma z akcí,co s věcma který by se prodávali.
Vysvětloval jsem ti to už i tak že to chápalo i bublající bláto a šumící tráva-ale ty jsi nikdy nic nepochopil a nechápeš.

Já ti to nezazlívám prostě takový jsi.

Možná jsem do,,všeho moc Hrrrrrr"jak jste mi s Beechem o mě řekli ,ale neškodím.

Proto říkám ,tobě nic vysvětlovat už nemíním-nemá to totiž žádný význam.

Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru