Autor |
Zpráva |
Gunman

Věk: 46
Motorka: VTX 1800N

|
|
Zdarec
chci jen upozornit, že na se objevil rožšířený již dříve vydaný knižní titul DOKONALÁ JÍZDA NA MOTOCYKLU. Pro začátečníky je skoro povinost a pro zkušenejší je to rozhodně zajímavé a poučné čtení,které dle mého názoru stojí za to. A názory typu, že to je tak pro zmrzlináře bych já osobně přešel jen s úsměvem v koutku,neb nikdo z nás nejsme tak dobrej, aby jsme se nenechali poučit či si nechali poradit. Zhruba půl knihy je věnováno technice motocyklu jako takového a všeho okolo a druhá je věnována samotné jízdě a tréninku. Než sleze sníh,co takhle trochu teorie???
P.S.: Dá se samozřejmě objednat jinde na SEVTu, davám to zde jenom jako odkaz pro zájemce, aby věděli co hledat.
http://www.sevt.cz/produkt/dokonala-jizda-na-motocyklu-D5915005/
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Jast

Věk: 80
Motorka: Honda VT 600 C PC21

|
|
Ahoj Gunmene.
Díky za upozornění, knihu jsem si objednal ahoj.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Gunman

|
|
Není zač,kde můžu pomůžu. Proto jsem to sem dával
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
Michal Medvěd

Věk: 65
Motorka: Honda Shadow VT600C

|
|
Díky kolego zítra si pro ní zajdu. At promrsknu teorii když je venku tolik sněhu a Chopper čtyřkolku nemáme
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Gunman

|
|
Když už jsem v tom doporučování tak mi jeden kolega poslal dost zajímavý odkaz a nechci kvůli tomu zbytečně zakládat další vlákno. Jedná se o stránku jednoho pořadu o mašinách. Je to taková motocyklová verze PRIMA-ckého Autosalonu. V pozdějších dílech jsou tam i rady ohledně údržby,kam vyrazit na vyjíždku,výběru oblečení a helem apod. Vyrábí to naše místní jihočeská Gimi televize a když je v televizi prd stojí tomu těch 20 minut věnovat. V sekci Video je kompletní sestava doposud odvysílaných dílů.
http://www.moto-bar.cz/
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Michal Medvěd

Věk: 65
Motorka: Honda Shadow VT600C

|
|
 |
    |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
Boža

Věk: 70
Motorka: Schadow VT 1100

|
|
 |
      |
 |
Jíťa

Věk: 43
Motorka: M1800R

|
|
Michal Medvěd napsal: | Když už jsme u toho doporučování knih při dlouhých zimních večerech předhazuji taky 1 typ. Je od stejného vydavatele. Jen tak pro Gunman víš že to vydavatelství je v ČB u nemocnice?
http://www.kopp.cz/www/index.php?product=565&aln=cz |
Tak ta "Techniská rukovět motocyklisty" se mi celkem zamlouvá, asi se na ní dojdu mrknout
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Jíťa

Věk: 43
Motorka: M1800R

|
|
To a Moto.bar se dá jen pochválit... Mimo jiné je fajn vydět testování motorek v " našem rajonu "
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Lexani
|
|