|
|  |
Autor |
Zpráva |
saman
Anonymní
|
|
Já samosebou tuším vaši volbu, ale o to mi asi jde laká mě ještě trochu blbnout a klopit atd. Ale domnívám se, že by měl zvítězit styl a pohoda, kardan a potom to bude má celoživotní investice /nejsem totiž podnikatel a sportka mi nevyšla./ A taky už nejsem nejmladčí Takže vás prosím o podporu, aby mohla zvítězit dobrá volba před mladickou nerozvážností.Předem děkuji za podporu.
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Jerry
President

Věk: 57
Motorka: VT750C

|
|
Trošku mi uniká o co ti přesně jde. Snad o tu správnou volbu motorky, chtěl by jsi Shadow a jak píšeš čekáš jen potvrzení své volby. Vždyť už jsi se rozhodl, jinak by jsi sem nepsal a do popisu svojí motorky nepsal po čem toužíš.
Tak na co čekáš a jdi do toho!!!
|
|
|
|
      |
 |
saman
Anonymní
|
|
Já vím už je to jasná volba takže pojedu do Budějovic maj tam loňskej model red and white za 170tis. a to se vyplatí. Vstřikování kardan dobrej club, co víc si přát.
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
Hammer

Věk: 43
Motorka: VT 750

|
|
Jerry to jsi napsal přesně.
Taky jsem nevěděl co si koupit. Přišel jsem do motocentra a můžu říct že to byla "láska na první pohled" a jsem max spokojenej.
Vybírej srdcem a najdeš si motorku jakou chceš. Nenech si do toho kecat. Jakmile se ti bude nějaká líbit vyzkoušej - a potom si ji kup.
Nebudu daleko od pravdy když napíšu, že ptát se na jinou motku na tomto portále je zbytečnost. Jsme majitelé Hondy Shadow a to říká snad vše.
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
kody

Věk: 50
Motorka: Honda Shadow Spirit 750

|
|
Tak tak chlape jak pisou kluci vybirej srdcem bud se ti masina libi nebo ne i kdyz ta cena za novou masu je fakt dobra ja jezdil vzdy suzuki ale po shadowech jsem vzdy pokukoval no a kdyz prisel na svet novy spirit a navic za 170000 tak jsem nevahal u suzuki jsem chtel sice zustat ale bohuzel nedelaji zatim momentalne zadneho choppera ktery by me nadchnul a klasicky stary intruder se prodava uz jen v usa proto mam ted Hondu a jsem spokojen tuhle masu uz si necham dloooooooooooouho
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
petr.ccc

Věk: 52
Motorka: Honda Shadow VT600

|
|
Jo, ať to bude cokoliv, musíě se zamilovat na první pohled. Ale Shadow je klasika.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
Slipak
Anonymní
|
|
Myslím že je to jasná vec,Shadow je Shadow ,urobíš ďalší správny krok a prajem hodne kilometrov bez nehody, AHOJ NA CESTE.
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|