Obsah fóra Shadow Owners Club Portal
 FAQ  •  English  •  FaceBook FaceBook  •  Kronika  •  MotoAkce  •  Registrace  •  Nastavení  •  Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
petr.ccc

Věk: 52

Motorka: Honda Shadow VT600
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 03 březen, 2009 12:48  Předmět:  Probuzení ze zimního spánku Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Tak jsem nastartoval po zimním spánku.

Link

Váhy Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele petr.cccZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovi WWW stránky
kody

Věk: 50

Motorka: Honda Shadow Spirit 750
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 03 březen, 2009 16:26  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Petre ti jsi teprve nastartoval ja uz mam 300 km poprve jsem vyjel 8.2. a od te doby uz dvakrat a zitra mozna zase chopper

Štír Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie uživatele kodyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
petr.ccc

Věk: 52

Motorka: Honda Shadow VT600
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 03 březen, 2009 17:14  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Já předělával co předělat ještě šlo. Taky tam mám nový zadníí blatník. Ještě vyrobit držáky z nerezu na přídavná světla. Chci je dát na padáky, abych mohl znovu namontovat plexi. Pak to převezu do servisu na výměnu oleje v předních vidlicích, namontování Dynojetu, KN filtru a nových laďáků. Klepal jsem se radostí, když jsem znovu startoval.

Váhy Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele petr.cccZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovi WWW stránky
HondaMCH

goldi

Věk: 67

Motorka: Honda VT 1100 Shadow spirit
yugoslavia.gif
PříspěvekZaslal: st 04 březen, 2009 19:02  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Zatím žádné km nemám,ale dnes jsem resuscitoval srdíčko mé Hondy.Spokojeně broukala a já taky.. Laughing

Link

Panna Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie uživatele goldiZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
goldi

yugoslavia.gif
PříspěvekZaslal: st 04 březen, 2009 19:23  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Zatím žádné km nemám,ale dnes jsem resuscitoval srdíčko mé Hondy.Spokojeně broukala a já taky.. Laughing

Link

Panna Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie uživatele goldiZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
kody

Věk: 50

Motorka: Honda Shadow Spirit 750
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 05 březen, 2009 12:48  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

No pekne skoda ze mi nedavno ukradli mobil nemam to ted cim nahrat protoze mam ted zatim jen obycejny na volani ale stejne za chvilku vsichni uz vyjedeme chopper

Štír Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie uživatele kodyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Lexani

Grizzly
Kapitán

Věk: 65

Motorka: VT 600
confederate.gif
PříspěvekZaslal: čt 05 březen, 2009 16:24  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Goldi je fajnšmekr, motku má na sólo koberečku aby jí nebylo od spodu zima Very Happy

Rak Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele GrizzlyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
goldi

yugoslavia.gif
PříspěvekZaslal: čt 05 březen, 2009 16:38  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Grizzly napsal:
Goldi je fajnšmekr, motku má na sólo koberečku aby jí nebylo od spodu zima Very Happy

Hele Grizzly,každému jak si zaslouží.Vozí mě celou sezonu,v zimě se já válím ,tak ať si holka taky užije trochu pohody... Shocked

amigo
Anonymní

PříspěvekZaslal: út 10 březen, 2009 00:31  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Sobota, 7.3.2009, Praha 5, 4 motorki (3 Hondy + Suza), cca 60km.

HondaMCH

Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru