|
| |
Autor |
Zpráva |
kchrz
Anonymní
|
|
Při předjarní přípravě jsem pod šasí nalezl věc, jenž nevím k čemu je a jestli někam patří. Byla je tak zamotána a přišpendlena k ostatním kabelům. Když s tímto kolečkem uvnitř otočím, motor chcípne. Nezdá se mi, že by tom byl regulátor předstihu, navíc je to napojeno jen na elektriku.
Poradí mi nekdo? Obrázek přikládám.
díky moc
kchrz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
petr.ccc
Věk: 52
Motorka: Honda Shadow VT600
|
|
Vzdáleně mi to připadá jako VT600, ale v dost zuboženém stavu. S něčím takovým jsem se ale u sebe nesetkal. Ale určitě se jedná o starší model, tak třeba někdo bude vědět.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gorky
Věk: 35
Motorka: Honda VT 1100c sc18
|
|
Čau nejsem si jistej ale vypadáto jako čidlo od stojánku, zkontroluj jestli na stojánku nějaký máš.
|
|
|
|
_________________ Smrt jen uzavírá pověst člověka a rozhoduje, zda je dobrá, či zlá.
|
|
|
|
|
Lexani
|
|
|
|
|
Fido
Anonymní
|
|
Je to tak jak pise Gorky.Jde o cidlo bocniho stojanu.Fido
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kchrz
Anonymní
|
|
Díky za rady,
čidlo stojanu by to skutečně mohlo být, to mě nenapadlo.
Opravdu se jedná o VT600, model 1994. Stav se poněkud zubožený, ale to jsem zjistil, až když jsem ji v zimě rozebral. Koupil jsem ji loni v létě v tomto stavu a najezdil na ní cca 3000km.
Musim jí dát někam seštelovat a vyčistit, tohle si nezaslouži. Bohužel, v tomhle stavu jsem jí koupil. Můj první velkej stroj, do té doby jsem jezdil na kejvačce, respektive panelce.
Každopádně diky za rady
kchrz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|
|
|