Autor |
Zpráva |
pepista
Anonymní
|
|
nazdárek chlapi....zajímaly by me vaše názory na tuhle motorku....je docela zajímavá a vypadá tak trochu i jako malej vrod....ještě ale jak to bude s kvalitou zpracování a spolehlivostí....zaslech jsem něco, že snad spolupracujou ňák se suzuki
|
gv650aquilawithaccessorry1.jpg |
Komentář: |
|
Velikost: |
43.3 kB |
Zobrazeno: |
7524 krát |

|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Petr

Věk: 58
Motorka: VT1100 C3

|
|
je to nějaký moc nadivoko, žádný styl v tom nevidím, nevím kam to zařadit
každý může mít vlastní vkus o tom nic, ale ta značka má co dohánět....
|
|
|
|
      |
 |
petr.ccc

Věk: 52
Motorka: Honda Shadow VT600

|
|
Zrovna včera jsem se díval v TV na pořad, kde stavěli závodní choppery. Tak to bylo něco podobné, ale víc barevné. Rám to má sice jako HD V - Rod ale motor se tam moc nehodí. Jak kdyby se srazili 2 - 3 motorky a z toho vzniklo tady to. Na Hondu nemají.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
Jára Cimrman

Věk: 72
Motorka: BMW R1100R

|
|
Známej si koupil Chunlana 125 za 75 000 Kč, po 4000Km měnil řetězovku a rozsypaly se mu vejfuky a nyní je rád že to za 25 000 Kč prodal. Cena odpovídá kvalitě a spolehlivost ceně M.P.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
BEECH
jednatel

Věk: 68
Motorka: VT 1100 ACE

|
|
nevím sice kolik tahleta mašinka stojí, ale asi bych volil Honda Shadow 125- osvědčená kvalita, slušná cena ,ale hlavní deviza Hondy- spolehlivost
|
|
|
|
_________________ Over the bridge where you start to believe
Down at the edge of the rainbow
Dark is the night though it's in another time
Follow the light of your shadow
|
|
 |
     |
 |
petr.ccc

Věk: 52
Motorka: Honda Shadow VT600

|
|
Myslím, že to stojí kolem 150tisíc. Je to dělané jako cestovní motorka a taky to tak jede. Mám dojem, že maximální rychlost je 200 km/hodinu.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
Týša

Věk: 53
Motorka: VT 1100C sc 18

|
|
BEECH napsal: | nevím sice kolik tahleta mašinka stojí, ale asi bych volil Honda Shadow 125- osvědčená kvalita, slušná cena ,ale hlavní deviza Hondy- spolehlivost |
O to něco málo vím
|
|
|
|
_________________ We’re just passengers. Enjoy the ride.....
|
|
 |
      |
 |
Simox

Věk: 40
Motorka: Honda VT 1100 Shadow

|
|
Beech: Sory, ale 125ka je trochu někde jinde ne ???
Myslim že to bude jako s každou Koreou, Čínou, Taiwanem. Jeden kus bude na výborný úrovni zpracování a funkčnosti, a druhý se ti po chvíli rozpadne pod zadkem.
Ale nevim, jak kvalitně tu mají zajištěný servis, díly apod.....
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Grizzly
Kapitán

Věk: 65
Motorka: VT 600

|
|
Na mě tenhle kousek působí stylově roztříštěným dojmem, celkem souhlasím že si čintámani z Koreje vzali od každýho něco a vznikla motorka (asi potmě) . U prodejce Hyosung jsem prohlížel Komet 650, vono to nevypadá špatně tak ze 3 m , jak se zaměříš na podrobnosti, je zřejmá snaha o co nejlevnější výrobu. Na silnici jsem zatím žádnýho Hyosunga nepotkal, až se tak stane, je potřeba vyslechnout názor majitele.
|
|
|
|
 |
     |
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
FOXXX

Věk: 45
Motorka: VT750C (RC50)

|
|
můj baťůžek si koupil před nějakými třemi lety Yuki 125 a 2 roky už na ní raději nejezdí po nějakém tom tisíci kilometrů se z Yukiny stal neseříditelný problémový kostitřas.. Bojím se, že tohle bude podobně kvalitní značka..
|
|
|
|
_________________ čau FOXXX
Peugeot 307 Break 1.6HDI 80kW
|
|
 |
      |
 |
Simox

|
|
Právě že na to neni žádnej jednotnej názor. Jeden jí chválí do výšin a druhý jenom popisuje závady.......
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Jára Cimrman

Věk: 72
Motorka: BMW R1100R

|
|
Nevím ale chválit do výšin ji může chválit tak akorát prodejce a nebo ten kdo si ji včera koupil a myslí jak ušetřil. Když pominu vzhled tak kvalita použitých materialů, zpracování bývá tak na úrovni bolševické babety a na babetě chromy vydrželi víc než na Yuki, Chunlanech a jinejch rádoby motorkách. Ať si vyrábějí skutry, ten když doslouží tak ho vyhodíš M.P.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
Jerry
President

Věk: 57
Motorka: VT750C

|
|
"Chopper se srdcem silnice", vždyť i Honda vyrobila VF 750 C Magna nebo Harley Davidson V-Rod. Přesto bych tuto motorku zařadil do kategorie silnice připomínajíci chopper. Co se týče značky Hyosung, je to Korejská značka která vždy ležela nejen zeměpisně, ale i kvalitou a cenou mezi Japonskem a Čínou. Ještě loni by byl rozdíl v kvalitě patrný na první pohled. Letos, pokud jste si na výstavě Motocykl 2009 všimli, šla z vnějšího pohledu kvalita čínských strojů výrazně nahoru. Ovšem tomu co se skrývá uvnitř bych už rozhodně nevěřil.
Pod třídu Choper jsem samozřejmě skoval i ostatní motky typu cruiser, powercruiser, custom atd.
PS: Přiznejte se, kdo z Vás hlasoval v soutěži "Motocykl roku". Tam byl tento motocykl jako první cena. Já hlasoval také. Co kdyby. A nic.
|
|
|
|
Naposledy upravil Jerry dne ne 22 březen, 2009 07:55, celkově upraveno 1 krát
|
|
 |
      |
 |
BEECH
jednatel

Věk: 68
Motorka: VT 1100 ACE

|
|
TOO SIMOX: možná jsem to špatně napsal, ale smysl toho byl, že bych si koupil radši 125 Shadow, která bude spolehlivá (a jede i víc než 100 s otevřenými laufy- Týšovi jsme nestíhali), než nějakou Korejku byť s větším obsahem- na tom bych se těch deklarovanejch 200 asi bál i dosáhnout
|
|
|
|
_________________ Over the bridge where you start to believe
Down at the edge of the rainbow
Dark is the night though it's in another time
Follow the light of your shadow
|
|
 |
     |
 |
Simox

|
|
To je možný že je 125ca živá, ale výkonově trochu jinde.
Já kdybych si měl vybírat v týhle kategorii, tak bych chunlana kopnul do..... a pořídil si nějakou udělanou VT600 Šediwku a nebo LS650 Savážku. Myslim, že i cenově by ti to vyšlo. Ten hyosung mi přijde docela drahej.......
Ale už možná rozvíjim moc velkou teorii. Jestli ti jde jenom o názor na tuhle mašinu tak bleeeee
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
Qwerty
Anonymní
|
|
S touhle mašinou byl někdo ve Vnorovicích na tý oslavě, bohužel už nevím kdo to byl. Motor je v tom ze Suzuki SV nic víc nevím krom toho že je to prej spolehlivá mašina. To Beech: Hyosung je se zpracováním dílů trochu někde jinde, než značky jako chunlan, yuki atp.
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Simox

|
|
Já zase slyšel, že tomu při vyšších otáčkách nestíhá vodní pumpa a následkem pravidelně do 10000km odchází zadní válec (přidírá se, praskaj ventily)
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Jerry
President

Věk: 57
Motorka: VT750C

|
|
Teď jsem teprve na popud Simoxovi poznámky a při podrobnějším zkoumání objevil ten motor do V, který není z tohoto fota vůbec vidět.
|
|
|
|
      |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
goldi

Věk: 67
Motorka: Honda VT 1100 Shadow spirit

|
|
    |
 |
Simox

|
|
Ten článek snad psal nějakej dealer ne ???
Jinak hodnocení můžeš upravit klidně sám. Jde jenom o kliknutí......žádnej kvalitní názor.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|