Autor |
Zpráva |
goldi

Věk: 67
Motorka: Honda VT 1100 Shadow spirit

|
|
Netvrdil jsem kvalitní,jen to co je napsáno,já na tom neseděl a Ty asi taky ne,viď Simoxi?A tak nechme hyosunga šikmookým a věnujme se Shadow,ahoj...
|
|
|
|
    |
 |
Anonymní
|
|
Tahle motorka přijela loni na sraz ve Vnorovicích, spinkala ve stodole. Přijel na ní "Ouško" a v sobotu ráno pádil někam do Severních Čech. Neslyšel jsem Ouška že by něco opravoval, sháněl apod.. Myslím že najede na motorce s motorem Suzuki SV 650 víc než leckteří na Shadow, a co se motoru týká, neznám nikoho s problémem v motoru na SV 650..
Monkey
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Simox

Věk: 40
Motorka: Honda VT 1100 Shadow

|
|
Nemá to motor z SV - je to kopie
Goldi: Šlo mi o to hodnocení. Těch 8,3 bodů tam klidně může naklikat 5ti letý dítě.
I když jsem na týhle motorce nejel, tak při vytváření názoru bych spíše bral v potaz zkušenosti majitelů. Jako třeba na Motorkari.cz
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
petr.ccc

Věk: 52
Motorka: Honda Shadow VT600

|
|
tak nebudeme přece hnusní a dáme šanci i jiným značkám. Chudák z korejský a nebo čínský se snaží taky něco prodat. Já začínal na Yuki Vista a byl jsem spokojen. Znám hodně lidí co mají stroje z číny a klidně jdou do oprav, protože vědí, že díly koupí mnohonásobně levněji naž na naše Shadow. Shadow je prostě značka a té se jen tak někdo nevyrovná. Ale přijde doba, kdy podobné motorky ovládnou trh. Za cenu 140 000,- je ale drahá. To si raději každý připlatí 40 000,- a koupí už novou Hondu Spirit, třeba. Jak jsem již psal, vypadá to jako stavba závodního choppera.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
saman
Anonymní
|
|
Véčkový dvoválec od suzuki není špatnej vo to nic Karle ale ostatnímu nevěřím ani za mák. Takže u nás v Hondu...rasu je to jasná volba a ta se jmenuje SHADOW. A VO TOM TO JE !!!
ALE JÁ JSEM ZAMILOVANEJ DO MÉ MRUŠKY(VT750C2) A VO TOM TO JE...!
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Jára Cimrman

Věk: 72
Motorka: BMW R1100R

|
|
Pánové pro mě je to jednoduchý, Žiguli nikdy nebyl Fiat, Olcit nebyl Citroen, Seat není Wolksvagen, Hyundaj nebude Honda atd. A vo tom to je M.P.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
saman
Anonymní
|
|
MÍRO MÁŠ SVATOU PRAVDU HONDA JE HONDA A KDO KOUPÍ NĚCO JINÉHO JE PĚKNEJ TONDA...
A VO TOM TO JE....
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
kody

Věk: 50
Motorka: Honda Shadow Spirit 750

|
|
Hosi presne jak pisete vo tom to je ale take bych do ni nesel to radsi ojeteho intrudera 800 jezdil jsem ho rok 12000 km a masina v pohode jen trochu slabsi ram a nic moc brzdy ale motor super ale to SV 650 bych moc nechvalil slysel jsem uz na ten motor par spatnych recenzi hlavne kvuli zivotnosti a videl jeden rozebrany a muzu potvrdit nic moc mel najeto kolem 40000 a byl hotovej olej to bralo jak tank a vykon nikde proste ko. tot moje zkusenost ale mozna to byla spatna serie
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|