Obsah fóra Shadow Owners Club Portal
 FAQ  •  English  •  FaceBook FaceBook  •  Kronika  •  MotoAkce  •  Registrace  •  Nastavení  •  Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
Tomas
Anonymní

PříspěvekZaslal: po 06 duben, 2009 21:15  Předmět: Strašný ! Nesvítí přední světla Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Zdar...Jezdil jsem skoro i přes zimu a teď jsem dojezdil. Přestala mi svítit přední světla. Dneska jsem se v tom hrabal půl dne a nepřišel jsem na to. Máte s tím někdo zkušenost? Možná se někde přebrousil kabílek.V předu mám hlavní, dvě přídavné a nesvítí ani jedo. V zadu svítí v pohodě. Pojistky i žárovky jsou ok. Z el. schématu toho asi moc nezjistim.

miláček.jpg
 Komentář:
 Velikost:  175.78 kB
 Zobrazeno:  2949 krát

miláček.jpg

Petr
Momentálně zabanován

Věk: 58

Motorka: VT1100 C3
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po 06 duben, 2009 21:54  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

mohl odejít i vypínač Smile

nevím jak je dělaná kostra, ale i ta může zlobit

žárovkovou zkoušečku a hledat. Když si nebudeš vědět rady tak přijeď nemáš to tak daleko.. klidně ti to okouknu

Vodnář Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele PetrZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
Rudy a Evik

Věk: 56

Motorka: Honda Goldwing GL 1500 SE
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 07 duben, 2009 21:07  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Zkus jestli Ti svítí dálkový, jestli ano může být vypálený nebo jenom zoxidovaný přepínač světel.(promaž olejem třeba WD 40)

Býk Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie uživatele Rudy a EvikZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
HondaMCH

Tomas
Anonymní

PříspěvekZaslal: út 07 duben, 2009 22:34  Předmět: Nápad (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Dneska jsem si půjčil měřák...mašiná vypadá jako vrak ale nakonec jsem na to snad přišel. Sice mi čuba sežrala el. schéma ale dfal jsem to. Přes spínač starování v řidítkách je vedený okruh do světel! Možná pro případný samostatný vypínač. Zřejmě částečně mrtvej protože start jde. Zítra to zkusim nějak proklemovat a uvidim.

Simox

Věk: 40

Motorka: Honda VT 1100 Shadow
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st 08 duben, 2009 12:11  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Při zmáčknutí startovacího vypínače na řídítkách se ti totiž odpojí napájení předního světla. Asi kvůli zmenšení odběru, aby si mohl startér vzít co nejvíc......

Lev Pohlaví:Muž Buvol OfflineOsobní galerie uživatele SimoxZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Anonymní

PříspěvekZaslal: st 08 duben, 2009 17:16  Předmět: Skvělý ! (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

To je asi jen u silnějším kubatur. Mě při startu svítí světla pořád. V tom vypínači jsem to překlemoval a je to OK.

HondaMCH

Simox

Věk: 40

Motorka: Honda VT 1100 Shadow
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st 08 duben, 2009 18:43  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Určitě?? Podle schématu by to tak mělo být mad
K čemu by tam jinak měl být rozpínač ????

Lev Pohlaví:Muž Buvol OfflineOsobní galerie uživatele SimoxZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru