Obsah fóra Shadow Owners Club Portal
 FAQ  •  English  •  FaceBook FaceBook  •  Kronika  •  MotoAkce  •  Registrace  •  Nastavení  •  Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
Mike28

Věk: 45

Motorka: Shadow VT600C
slovakia.gif
PříspěvekZaslal: čt 16 duben, 2009 10:24  Předmět:  Ladene vyfuky Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Viem že to tu bolo viac krat spominane ale chcel by som na moju Shadowku namontovat ladaky, skuste ak viete poradit nejake dobre tipy cenovo aj zvukovo Smile a hlavne nejake lacnejsie, dik moc za pomoc.

Býk Pohlaví:Muž Opice OfflineOsobní galerie uživatele Mike28Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt 16 duben, 2009 10:32  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Mrkni sem na novy: zde
Na svy drivejsi jsem mel ty Fatpipes,fotky najde v mym profilu.Strycek Fido

Petr
Momentálně zabanován

Věk: 58

Motorka: VT1100 C3
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 16 duben, 2009 10:54  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

možná jen pro inspiraci a porovnání cen www.ladaky.cz

jinak na Slovensku je dost dobrý výrobce jen si nepamatuju jméno

možná to doplním, nebo někdo rychlejší

Vodnář Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele PetrZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
HondaMCH

Gorky

Věk: 36

Motorka: Honda VT 1100c sc18
confederate.gif
PříspěvekZaslal: čt 16 duben, 2009 14:31  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Čus Petře asi máš na mysli [url=http://www.buyak. sk]buyak.sk[/url]

zmrzačil jsem ten odkaz, protože v době kdy jsi to postnul tak na těch stránkách nyl virus

Panna Pohlaví:Muž Had OfflineOsobní galerie uživatele GorkyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Mike28

slovakia.gif
PříspěvekZaslal: čt 16 duben, 2009 19:58  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Strycek Fido a aky mali tie vyfuky fat pipes zvuk dali sa? Celkom su pekne vzhladovo, tie dragon pipes sa mi zdaju na masinu nejak priuzke, ale mozno to je len moj pohlad tak neviem.

Býk Pohlaví:Muž Opice OfflineOsobní galerie uživatele Mike28Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
Petr
Momentálně zabanován

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 16 duben, 2009 20:15  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Gorky napsal:
Čus Petře asi máš na mysli buyak. sk

pozor na těch stránkách je virus Exclamation

Vodnář Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele PetrZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
Lexani

Gorky

confederate.gif
PříspěvekZaslal: čt 16 duben, 2009 21:27  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Já tam žádnej virus neměl

Panna Pohlaví:Muž Had OfflineOsobní galerie uživatele GorkyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Petr
Momentálně zabanován

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 16 duben, 2009 21:51  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Gorky napsal:
Já tam žádnej virus neměl

jak jsi to poznal? AVGčko hlásí virus. Už jsem tuhle verzi jednou chytil Smile doporučuji kontrolu a léčení

Týša

Věk: 53

Motorka: VT 1100C sc 18
honduras.gif
PříspěvekZaslal: čt 16 duben, 2009 23:03  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Dragon pipes mám já a hrajou pěkně Very Happy Very Happy

Blíženci Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele TýšaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Lexani

Strycek Fido
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá 17 duben, 2009 09:16  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

oproti seriovkam se zvuk zmenil rozhodne k lepsimu a na druhou stranu,to zas nebyl takovy benkal,aby se klepaly okenni tabulky.kazdemu se libi neco jineho,ale preci jenom ty fatpipes jsou vetsiho prumeru a jsou i trochu zalomene kolem bloku motoru,coz se mi libilo vic.

kody

Věk: 50

Motorka: Honda Shadow Spirit 750
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: pá 17 duben, 2009 11:48  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

No vyfuky tam maji docela pekne jen ty ceny to je masakr pri dnesni krizi by je meli poupravit stejne i tak na tom musi vydelat balik a navic novy SPIRIT uz neni karburator ale strikacka takze ten kit je k nicemu a ty ladaky na nej take protoze pokud odpojis lambda sondy tak to pojede hodne mizerne s brutalni spotrebou pokud to vubec pojede !!! no snad na to jednou hosi prijdou ?! Confused

Štír Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie uživatele kodyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Grizzly
Kapitán

Věk: 65

Motorka: VT 600
confederate.gif
PříspěvekZaslal: pá 17 duben, 2009 15:41  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Dám Ti osobní kontakt na mého guru na výfuky p. Balaše, tenhle člověk ti udělá téměř cokoliv za dobrý ceny. mob. 608950921 volat do 16 : 00 h

Rak Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele GrizzlyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
HondaMCH

Mike28

slovakia.gif
PříspěvekZaslal: pá 17 duben, 2009 18:38  Předmět: Skvělý ! (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Grizzly dik moc, skusim mu zavolat a nejak sa dohodnut, mimochodom rad by som Vas navstivil na tom chystanom zraze 26.6, mozno sa ku mne pripoja aj dalsi ludia a prideme vo vacsej skupinke chopper

Zatim dik vsetkym ktori sa pridali do diskusie a prehodili par slov o vyfukoch.
Osobne sa mi pacia aj orig, ale kvoli bezpecnosti snad budu lepsie ladaky. supr

Gorky

confederate.gif
PříspěvekZaslal: pá 17 duben, 2009 20:27  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

To Petr to je zajímaví že mam taky AVG a nic ale kdyžtak říkáš tak to projedu

RaZZoR

Věk: 42

blank.gif
PříspěvekZaslal: pá 17 duben, 2009 20:44  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Dragon pipes z yshopu mi dnes přišly. Zítra na to jdu, tak sem zvědavej.

Panna Pohlaví:Muž Prase OfflineOsobní galerie uživatele RaZZoRZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
HondaMCH

Petr
Momentálně zabanován

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: pá 17 duben, 2009 21:14  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

www.buyak.sk virus nehlásí konec poplachu

Gorky jsou to oni co jsem myslel

RaZZoR

Věk: 42

blank.gif
PříspěvekZaslal: so 18 duben, 2009 12:55  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Tak dragony namontovány. Zvuk jak buk song

Panna Pohlaví:Muž Prase OfflineOsobní galerie uživatele RaZZoRZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
petr.ccc

Věk: 52

Motorka: Honda Shadow VT600
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: so 18 duben, 2009 16:06  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

A tak budou vypadat ponějaké době.

dragon pipes.jpg
 Komentář:
 Velikost:  54.2 kB
 Zobrazeno:  6828 krát

dragon pipes.jpg

Váhy Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele petr.cccZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovi WWW stránky
HondaMCH

Strycek Fido
Anonymní

PříspěvekZaslal: so 18 duben, 2009 16:37  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

takhle budou casem vypadat vsechny jednoplastovy laufy diky vypalovani,pokud je clovek nebude prubezne pucovat.existuje na to specialni pripravek,jmenuje se to Blue Job (cena 4kila za malou krabicku),psal jsem tady o tom nekde ve starsim prispevku.Pouzival jsem to na svoji starou stribrnou krasku a lesk,jak blesk (kdo ji pamatuje,tak mi muze dat za pravdu hell )

Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru