Obsah fóra Shadow Owners Club Portal
 FAQ  •  English  •  FaceBook FaceBook  •  Kronika  •  MotoAkce  •  Registrace  •  Nastavení  •  Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
Bosabom
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt 16 duben, 2009 00:10  Předmět: Beee ! Pomooc Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Dobrý den, potřeboval bych poradit s jednou pro mě podstatnou záležitostí...

Bohužel dle novely silničního zákona už neplatí a bylo vypuštěno z § 83 odst. 2 z.č. 361/2000 sb. o provozu na pozemních komunikacích slovíčko nebo, což znamená že :
,,Řidičské oprávnění skupiny A udělené osobě podle odstavce 1 písm. d) opravňuje pouze k řízení motocyklů o výkonu do 25 kW s poměrem vykon/hmotnost nepřesahujícím 0,16 kW/kg a motocyklů s postranním vozíkem a s poměrem vykon/hmotnost nepřesahujícím 0,16 kW/kg. " ( novela ze dne 1.4.2008)

A tady nastává můj problém... Sad Jsem držitelem tohoto oprávnění a silně uvažiji o koupi právě VT600, ale převážně nácházím ty 29kw. Tak mě zajímá, jak moc velkej je problém ji nechat stáhnout a kolik to tak může stát a jaké je s tim běhání, tedy jeslti máte někdo zkušenost...

Druhá část dotazu spočívá v tom, že mam cca 110kg, tak jestli na mě nebude třeba shadow malej a neměl bych se poohlédnout po něčem jiném, koukal sem třeba na Kawasaki VN 800.

Díky moc za radu, Bosabom

Jára Cimrman

Věk: 72

Motorka: BMW R1100R
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 16 duben, 2009 08:40  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Chce to hledat na TipMoto.com v sekci 25 kW. Určitě se něco objeví Very Happy M.P.

Býk Pohlaví:Muž Had OfflineOsobní galerie uživatele Jára CimrmanZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Petr
Momentálně zabanován

Věk: 58

Motorka: VT1100 C3
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 16 duben, 2009 08:54  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Ahoj,
něco se probíralo TADY

pozn: nepoužívejte obecné názvy vláken jako "pomoc" zhoršuje to přehlednost a případné hledání

Vodnář Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele PetrZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
HondaMCH

petr.ccc

Věk: 52

Motorka: Honda Shadow VT600
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 16 duben, 2009 09:46  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

No můj názor jako majitel VT600 s osobní váhou 100 kg a 180 cm je ten, že motorka není nijak malá, iveze mnohem víc a ani si nepřipadám jako osa na bombónu. Druhá věc ale je ta, že se možná budeš časem poohlížet po silnejší mašině. Podud más skupinu A do 25 kW, teda s omezením, proč si neudeláš jízdy a nekoupíš pak 750-ku? Mám dojem, že sa ani testy nepíšou. Můžu ti to domluvit klidně u známého v autoškole tady v Pelhřimově. Jde jenom o formalitu. Nebo, se dá zajistit, změření na brzdě a upavit technický průkaz na 25 kW. Vše je možné. Very Happy

Váhy Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele petr.cccZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovi WWW stránky
Jára Cimrman

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 16 duben, 2009 11:14  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Třeba tady http://www.tipmoto.com/motorky/honda/122892-shadow-600-vt-25-kw.html Shocked M.P.

Býk Pohlaví:Muž Had OfflineOsobní galerie uživatele Jára CimrmanZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
petr.ccc

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 16 duben, 2009 12:15  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Pěkná. A ty brašny jsou dost "drsný". Good .

Váhy Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele petr.cccZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovi WWW stránky
HondaMCH

Jára Cimrman

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 16 duben, 2009 12:33  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

ještě tady http://www.tipmoto.com/motorky/honda/121058-vt-600-c-shadow.html Shocked M.P.

Jára Cimrman

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 16 duben, 2009 12:36  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

A tady a ta vypadá pěkně Very Happy http://www.tipmoto.com/motorky/honda/122136-vt-600-shadow.html Shocked M.P.

Bosabom
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt 16 duben, 2009 15:33  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

No, už sem taky přemejšlel o rozšíření na neomezenou... nevíte někdo náhodou co všechno tam po mně budou chtít??? Třeba stojku na uchu či něco takového Good

Blbá byrokracie Surprised

HondaMCH

fata

Věk: 41

Motorka: Honda VT 750 C2 Shadow
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 16 duben, 2009 20:17  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Bosabom napsal:
No, už sem taky přemejšlel o rozšíření na neomezenou... nevíte někdo náhodou co všechno tam po mně budou chtít??? Třeba stojku na uchu či něco takového Good

Blbá byrokracie Surprised

Dělají se jen jízdy s komisařem. Ja si udělal i seznamovací jizdu s motorkou. Takym jsem nadával jak špaček když jsem se to dozvěděl.

Panna Pohlaví:Muž Krysa SkrytýOsobní galerie uživatele fataZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Bosabom
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá 17 duben, 2009 18:46  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Takže jeslti to chápu dobře, tak proste jen přídu odjedu s komisařem... a jinak žádné testy a žádné otázky??? Ta seznamovací jízda je jasná, bůh ví co tam můžou mít a v jakym to bude stavu....

fata

Věk: 41

Motorka: Honda VT 750 C2 Shadow
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: so 18 duben, 2009 05:27  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Bosabom napsal:
Takže jeslti to chápu dobře, tak proste jen přídu odjedu s komisařem... a jinak žádné testy a žádné otázky??? Ta seznamovací jízda je jasná, bůh ví co tam můžou mít a v jakym to bude stavu....

Přesně tak jen povozíš komisaře.

Panna Pohlaví:Muž Krysa SkrytýOsobní galerie uživatele fataZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
HondaMCH

petr.ccc

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: so 18 duben, 2009 07:30  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Jo a pak dej vědět jak to dopadlo. Držíme ti všichni palce. Good

Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru