Obsah fóra Shadow Owners Club Portal
 FAQ  •  English  •  FaceBook FaceBook  •  Kronika  •  MotoAkce  •  Registrace  •  Nastavení  •  Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
Mike28

Věk: 45

Motorka: Shadow VT600C
slovakia.gif
PříspěvekZaslal: po 20 duben, 2009 20:58  Předmět:  Výroba bočných držiakov batožiny na VT600 Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Čaute všetci Shadowkári, chcel by som Vás poprosiť o radu pri výrobe bočných držiakov pod kufre na VT600, čosi mi už spomenul Risose, ako to má riešené on, origo. sa mi zdajú zbytočné nakoľko ich bočné kufre zakryjú. Ak máte niekto obrázky z výroby niečoho takéhoto, privítam. Vopred dík za pomoc.

Býk Pohlaví:Muž Opice OfflineOsobní galerie uživatele Mike28Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
risose

Věk: 44

Motorka: honda shadow vt600
slovakia.gif
PříspěvekZaslal: po 20 duben, 2009 21:48  Předmět:  drziaky Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Mike myslim ze kazde drziaky budu schovane pod kuframi.Ja mam teraz motorku v Honde ale ked mi dojde tak ti odfotim a poslem ako to mam riesene ale ako som ti spominal mam vrtane do blatniku.

Ryby Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie uživatele risoseZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Mako

Věk: 62

Motorka: VT 600 C
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st 22 duben, 2009 08:06  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Ahoj Já mám od Highway Hawk.

Blíženci Pohlaví:Muž Kočka OfflineOsobní galerie uživatele MakoZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Lexani

Mako

Věk: 62

Motorka: VT 600 C
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st 22 duben, 2009 08:10  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Mako napsal:
Ahoj Já mám od Highway Hawk.

Já v............

držák (1).JPG
 Komentář:
 Velikost:  92.39 kB
 Zobrazeno:  2227 krát

držák (1).JPG

držák.JPG
 Komentář:
 Velikost:  107.43 kB
 Zobrazeno:  2227 krát

držák.JPG

Blíženci Pohlaví:Muž Kočka OfflineOsobní galerie uživatele MakoZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
NAVI

Věk: 35

Motorka: Honda - VT 600 Shadow
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st 22 duben, 2009 17:35  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Ahoj.
Já mám taky Highway Hawk, ale pod brašnama to vidět není hell

Kozoroh Pohlaví:Muž Had SkrytýOsobní galerie uživatele NAVIZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru