|
|  |
Autor |
Zpráva |
francjin

Věk: 66

|
|
Ahoj, jsem majitelem nejeté Hondy VT 1100 Sabre, dovoz USA. Mým předchozím motocyklem byl Dragstar 650. S Hondou jsem velice spokojen, pečlivě zajíždím a jsem unešen její pohodlností. Chci se však zeptat zkušených, zda poněkud hutné vibrace při vyšších otáčkách či akceleraci jsou u Shadow běžné, nastavené výrobcem či "žádoucí".
Motor je v pořádku, startuje napoprvé, na volnoběh běží klidně, složení směsi vyhovující, při ubrání malinko střílí do výfuku
Díky
JF
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Petr

Věk: 58
Motorka: VT1100 C3

|
|
Ahoj,
občasné střílení po zavření plynu je celkem běžné
11ka dost vibruje, spíše v nízkých otáčkách, nebo bez zátěže. V zátěži se poměrně zklidní. Některé vibrace mohou být plošky na gumách od dlouhého stání.
Předpokládám že popsané vibrace nejsou něco jiného. Konfrontuj to až někoho s VT11000 potkáš
|
|
|
|
      |
 |
Radovan

Věk: 61
Motorka: VT1100 C2

|
|
Vibrace u 1100 jsou. Zejména při silnějším záběru z malých otáček. Ze začátku jsem byl z toho taky překvapen.
Střílení do výfuku se děje.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
Boža

Věk: 70
Motorka: Schadow VT 1100

|
|
Mě střílí jako Ďábel - asi laďáky
Vibrace dělají gumy
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|