Obsah fóra Shadow Owners Club Portal
 FAQ  •  English  •  FaceBook FaceBook  •  Kronika  •  MotoAkce  •  Registrace  •  Nastavení  •  Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
francjin

Věk: 66

blank.gif
PříspěvekZaslal: čt 07 květen, 2009 06:21  Předmět:  Honda Shadow Sabre 1100 Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Ahoj, jsem majitelem nejeté Hondy VT 1100 Sabre, dovoz USA. Mým předchozím motocyklem byl Dragstar 650. S Hondou jsem velice spokojen, pečlivě zajíždím a jsem unešen její pohodlností. Chci se však zeptat zkušených, zda poněkud hutné vibrace při vyšších otáčkách či akceleraci jsou u Shadow běžné, nastavené výrobcem či "žádoucí".
Motor je v pořádku, startuje napoprvé, na volnoběh běží klidně, složení směsi vyhovující, při ubrání malinko střílí do výfuku
Díky
JF Enjoy

Beran Pohlaví:Muž Prase OfflineOsobní galerie uživatele francjinZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Petr
Momentálně zabanován

Věk: 58

Motorka: VT1100 C3
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 07 květen, 2009 07:09  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Ahoj,

občasné střílení po zavření plynu je celkem běžné
11ka dost vibruje, spíše v nízkých otáčkách, nebo bez zátěže. V zátěži se poměrně zklidní. Některé vibrace mohou být plošky na gumách od dlouhého stání.

Předpokládám že popsané vibrace nejsou něco jiného. Konfrontuj to až někoho s VT11000 potkáš

Vodnář Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele PetrZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
Radovan

Věk: 61

Motorka: VT1100 C2
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 07 květen, 2009 09:54  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Vibrace u 1100 jsou. Zejména při silnějším záběru z malých otáček. Ze začátku jsem byl z toho taky překvapen.
Střílení do výfuku se děje.

Beran Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie uživatele RadovanZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Lexani

Boža

Věk: 70

Motorka: Schadow VT 1100
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: út 12 květen, 2009 12:37  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Mě střílí jako Ďábel - asi laďáky
Vibrace dělají gumy

Váhy Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele BožaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru