Autor |
Zpráva |
barat

Věk: 60
Motorka: VT 600 C Shadow

|
|
Zdravim vsetkych!
12.-14.6. sa chystam na jazdu juznou Moravou a Cechmi. Chcel by som prejst Palavu(videl som film BOBULE a vyzera to tam super!) a nejak tak spodkom do C.Budejic.Ak to niekto poznate dajte trasu,prip.body k prejazdu a k videniu.V piatok by sme chceli prespat niekde v okoli Lednic...?,zajst do neakeho sklipku ,v sobotu v okoli Budejic na origo pivko a v nedelu spet cez Rakusko .Ak by ste vedeli aj o peknom ubytku...
Dik moc a ak sa niekto prida...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
BEECH
jednatel

Věk: 68
Motorka: VT 1100 ACE

|
|
Jo kamaráde, u té Pálavy to stojí zústat tak 3 dny- dojít s i na Dívčí hrady, do Mikulova atd. - pak bych to vzal přez Vranovskou přehradu na Slavonice, dále Českou Kanadu - Kunžak, pak dolů na Třeboň a Budějky- koupačka všude po cestě a navíc hrady , zámky a tak- přez Čes. Krumlov na Rakousy, ahoj Beech
|
|
|
|
_________________ Over the bridge where you start to believe
Down at the edge of the rainbow
Dark is the night though it's in another time
Follow the light of your shadow
|
|
 |
     |
 |
Boža

Věk: 70
Motorka: Schadow VT 1100

|
|
Čágo, Beech má pravdu. Vranov, Slavonice a dalšínemají chybu. Přeji krásnou cestu a hlavně dobré počasie. Boža
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
Michal Medvěd

Věk: 65
Motorka: Honda Shadow VT600C

|
|
Chválím kolegy jak mají projetý můj kraj. Rád bych ti dělal společníka kolem Budějc, ale mám naplánovaný výjezd na Glosgocner. Ale skutečně to vem nejjižnější cestou Znojmo Jemnice Slavonice Až pojedeš zpět Rakouskem tak se nežen po dálnici na Víden a vem to zase severní cestou kolem českých hranic. Jede se tam sice pomalu ale je to vejletový. Já tak rád jezdím.
Tak at se ti u nás na jihu líbí
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
barat

Věk: 60
Motorka: VT 600 C Shadow

|
|
dik hosi,a neviete o nejakom tom ubytku,kde sa daju odlozit aj motky...piatok v okoli lednic, v sobotu c.budejice...?
dik
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
goldi

Věk: 67
Motorka: Honda VT 1100 Shadow spirit

|
|
Když jsel podobnou trasu byl jsem ubytován ve Vodňanech-kousek od ČB,pěkný penzion s hospodou, WC + sprcha+ TV na pokoji,motka se dá uklidit do dvora,jen není pod střechou cena cca 300.- osoba tel.605486001,v okolí Lednic nevím,ale poblíž-cca 20km jsou Mušovská Jezera vodní nádrž Nové Mlýny je tam perfektní camp s chatkama a apartmány http://www.novemlyny.cz/ a http://www.bajcamp.estranky.cz/,tady Valtice penzion s garáží
|
|
|
|
    |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |