|
| |
Autor |
Zpráva |
Jára Cimrman
Věk: 71
Motorka: BMW R1100R
|
|
Chlapáci, chci se zeptat zda jste na VT 1100 už někdo někdy měnil palivový filtr, nebo jestli to už někdy někoho vypeklo koukám totiž že originál stojí něco přez pětset korun což docela jde a v době zimní nečinosti bych mohl udělat preventivní výměnu. Jen jestli zbytečně neplaším M.P.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BEECH
jednatel
Věk: 67
Motorka: VT 1100 ACE
|
|
Ahoj Mílo, já mám origo knížku s údržbou,je to rozepsané asi na100 tis km,ale o výměně paliv. filtru tam nic není, nejen žádný interval,ale ani zmínka o tom, že by se měl nějak udržovat
|
|
|
|
_________________ Over the bridge where you start to believe
Down at the edge of the rainbow
Dark is the night though it's in another time
Follow the light of your shadow
|
|
|
|
|
Týša
Věk: 52
Motorka: VT 1100C sc 18
|
|
Měnil jsem na šestikilu a to jen proto,že jsem nalil do nádrže nějakej sajrajt na vyčištění a všechno se pak zachytilo na tom filtru.....
|
|
|
|
_________________ We’re just passengers. Enjoy the ride.....
|
|
|
|
|
Lexani
|
|
|
|
|
Jára Cimrman
Věk: 71
Motorka: BMW R1100R
|
|
Asi zruším poplach, když jsem měl kdysi Formana tak jsem ho měl každých 20000Km ucpanej, ale Škoda je Škoda a Honda je Honda. Nadarmo se neříká Hondu si nekupuj, nebudeš mít co opravovat M.P.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|