Obsah fóra Shadow Owners Club Portal
 FAQ  •  English  •  FaceBook FaceBook  •  Kronika  •  MotoAkce  •  Registrace  •  Nastavení  •  Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
Dr. Mafioso
Anonymní

PříspěvekZaslal: so 09 leden, 2010 11:31  Předmět: Otázka Shadow VT750C Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Zdravím. Jeden dotaz. Plánuji koupi modelu Honda Shadow VT750C 2010, ale mám takový menší problém. Jelikož jsem zaslechl, že tato motorka není pro lidi kteří mají nad 180 cm! Mám 193 cm. Je to jen pomluva nebo doopravdy krutá realita? Jelikož je Shadow mím snem a nerad bych o tento sen přišel! Za všechny odpovědi předem děkuji!

sirgeorge

Věk: 50

Motorka: VT 1100 C2 ACE
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: so 09 leden, 2010 13:57  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Hele ja mam VT 1100 C2 mam 194cm a i tak je mi trocu kratsi nez bych chtel, nevim teda jak by byla ta 750 tobe...

Váhy Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie uživatele sirgeorgeZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovi WWW stránky
Jerry
President

Věk: 57

Motorka: VT750C
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: so 09 leden, 2010 23:13  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Já se trochu natáhnu na překopech, ale určitě by šlo i přepákování.

Beran Pohlaví:Muž Opice OfflineOsobní galerie uživatele JerryZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
HondaMCH

FOXXX

Věk: 45

Motorka: VT750C (RC50)
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne 10 leden, 2010 09:11  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

mam 187cm a spokojene jezdim na 750 uz 3 roky. Dal jsem si tam padak a na nej predkopy, a obcas si nohy dam dozadu, obcas dopredu. Myslim, ze s tim nebudes mit problem.... Ale uprimne: zada te budou bolet na kazde motorce Smileo

Image Peugeot 307 Break 1.6HDI 80kW

Váhy Pohlaví:Muž Koza OfflineOsobní galerie uživatele FOXXXZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Honza_C

Věk: 67

Motorka: Kawasaki VN 1500 Clasic Tourer
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne 10 leden, 2010 12:48  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Ahoj.
Já mám v pase napsáno 200 cm a dveřma normálně neprojdu. Loni jsem na své Černé wdowě (VT780DC) od června najel 8 000km a v poho. Možná na ní vypadám, jak wosa na bonbónu, ale mě......
Teď řeším přepáčko a asi budu i předkopy. To jen abych si ty nohy mohl občas natáhnou pohodlněji, než opřením lýtek o stupačky.
Těch 200km od pumpy k pumpě mi nedělá problém... chopper

Rak Pohlaví:Muž Pes OfflineOsobní galerie uživatele Honza_CZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Honza_C

Věk: 67

Motorka: Kawasaki VN 1500 Clasic Tourer
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne 10 leden, 2010 13:00  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Oprava:
Samo VT 750 DC - překlep.
Ikdyž je pravda, že jsem v poslední době seděl na VT 1100 a VTX 1300....
Ale to snad na další sezónu. Tuhle ještě na BW song

Rak Pohlaví:Muž Pes OfflineOsobní galerie uživatele Honza_CZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Lexani

Nerviq

Věk: 46

Motorka: VT 750 C4
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne 10 leden, 2010 23:06  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Mam 188,na delší cestu jsou předkopy výhodou,jelikož mám i podrážku bot 6cm,skoro nutnost,ale co mi ted hodně pomohlo tak nová rovná řídítka,donutily mě se víc narovnat a nemusím sedět v záklonu to mi pomohlo nejvíc a pohoda,mě než záda začne spíš bolet zadek...a shadow přes to že je to jen 750 působí robustněji

Rak Pohlaví:Muž Koza OfflineOsobní galerie uživatele NerviqZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovi WWW stránkyYahoo MessengerMSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru