Autor |
Zpráva |
JB
Věk: 46
Motorka: Shadow VT 600 C
|
|
Chtel bych se zeptat, jestli by mi nekdo nedoporucil nejaky dobry mazivo na retez na moji Shadowku. Minulej rok jsem to mazal olejem u ktereho jsem mel problem, ze se po aplikaci rostrikoval a vzdy mi zaspinil zrovna vylesteny kolo,... Nemate nekdo nejakej typ na mazivo, ktery po naneseni drzi na retezu a je idealni pro Choppera?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pexesoo
Věk: 39
Motorka: shadow VT600
|
|
Ahoj
jezdím jen jeden rok , byl mi doporučen Castrol a jsem s ním velice spokojený. Dá se snadno sehnat a mě mazal dobře! Nic jsem neměl zacákané.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grizzly
Kapitán
Věk: 64
Motorka: VT 600
|
|
taky ho používám a dobrý
|
|
|
|
|
|
|
HondaMCH
|
|
|
|
|
major
Věk: 61
Motorka: VT 750 C
|
|
Moc rád bych přispěl radou , ale mám kardan...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jára Cimrman
Věk: 71
Motorka: BMW R1100R
|
|
|
|
|
Jerry
President
Věk: 56
Motorka: VT750C
|
|
|
|
|
HondaMCH
|
|
|
|
|
sirgeorge
Věk: 50
Motorka: VT 1100 C2 ACE
|
|
|
|
|
Týša
Věk: 52
Motorka: VT 1100C sc 18
|
|
sirgeorge napsal: | http://www.interflon.cz/oleje-maziva/produkt/interflon-fin-lube-tf/ zkus tohle v praci s tim mazem prakticky vsechno a je to dost dobry, cisti to a zaroven maze teflonem... na retezy jak delane |
Jo tohle je dobrá a funkční věc,používáme ho na mazání některých dílů ncéčka.... Mám dojem,že to ale stojí ranec
|
|
|
|
_________________ We’re just passengers. Enjoy the ride.....
|
|
|
|
|
davidus
Věk: 42
Motorka: jen vt
|
|
|
|
|
HondaMCH
|
|
|
|
|
Anonymní
|
|
Měl bych tady ještě jednu otázku k tématu. Slyšel jsem že řetěz je možné vyčistit i naftou, ktera by měla plně splnit funkci vzčištění před namazáním. Neví někdo co je na tom pravdy
Jěště bych se rád zeptal, jestli by mi někdo nedoporučil něco na mytí a leštění plechů a plastů. Dík.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Petr
Věk: 57
Motorka: VT1100 C3
|
|
na řetěz bych volil přípravky k tomu určené experimentování s jiným přípravkem může spíš uškodit těsnícím kroužkům
na čištění motorky doporučuji Motowash nebo Motowash plus od Motulu
http://www.motul.cz/oillist.asp?typ=302
|
|
|
|
|
|
Týša
Věk: 52
Motorka: VT 1100C sc 18
|
|
Nafta je průšvihová, může zničit těsnící kroužky!!! Pokud vím, klidně můžeš použít petrolej, mám dojem,že je i součástí čistících sprejů.....
|
|
|
|
_________________ We’re just passengers. Enjoy the ride.....
|
|
|
|
|
HondaMCH
|
|
|
|
|
JB
Věk: 46
Motorka: Shadow VT 600 C
|
|
Petre, kdyz se tu pise o tom cisteni. Pouzivas po tom umyti Motowashem nejakou lestenku na plasty ci lakovane dily? Respektive, jak to s tim Motowashem vypada? Ja jsem do ted pouzival autosampon a lestenku, ale nejsem zrovna spokojenej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Petr
Věk: 57
Motorka: VT1100 C3
|
|
já měl ten předchozí model, tak doufám že to bude stejné.
Byl jsem nadmíru spokojený. Funguje to obdobně, nebo alespoň to tak vypadalo jako ARVA,. Asi tak výrazně neodmašťuje, ale i tak na zimu motorku konzervovat.
Na znečištěné místa jsem nanesl štětcem nebo jen rozprašovačem přípravek a poté opláchl proudem vody rozprašovač, kýbl, jak kdy.
Přípravek po namočení vodou dělá mírnou bílou pěnu a tak když to neopláchneš tak za deště trochu bublinkuješ.
Mockrát jsem to neopláchl a nic se nestalo, po přípravku zůstal příjemný lesk jak na chromu tak na laku. Asi je výhodnější to neoplachovat.
Auto šampony nepoužívám. Používám univerzální čistič HEKRA v rozprašovači na bílé boky u gumy, nějaký ten "iron" na štít a světla, Nevrdull na chrom a štít.
|
|
|
|
|
|
|