Obsah fóra Shadow Owners Club Portal
 FAQ  •  English  •  FaceBook FaceBook  •  Kronika  •  MotoAkce  •  Registrace  •  Nastavení  •  Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
Pepino
Momentálně zabanován

Věk: 58

Motorka: VT 1100 sc32
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 21 leden, 2010 11:43  Předmět:  ZTRATY A NÁLEZY PŘÍZPĚVKŮ Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

TAK JAK TO VYPADÁ PRAVDA SE VÁM NELÍBÍ A RADĚJI SMAŽETE CELÉ TÉMA.
POMLOUVANÍ A OSOČOVANÍ BEECHOVI A ADMINOVY JDE ,ALE PRAVDU NEUNESOU.
A POKUD SI NĚKDO MYSLÍ ŽE MU KŘIVDÍM KLIDNĚ AŤ MĚ ŽALUJE.
JÁ TEDY KOPII SMAZANÉHO TEMATU ZVEŘEJNÍM JINDE A NA POŽÁDÁNÍ I ZAŠLU NA EMAIL.
TADY JSOU MC PRAKTIKY A CENZURA NÁZORŮ .

JE ŠKODA TI TO DVA JEDINCI REPREZENTUJI KLUB NA VEŘEJNOSTÍ .
A KVŮLI NIM ODCHÁZELO A ODCHÁZÍ PLNO DOBRÝCH LIDÍ KTEŘÍ PRO TENTO KLUB UDĚLALI MNOHO.

Váhy Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele PepinoZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Petr
Momentálně zabanován

Motorka: VT1100 C3
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 21 leden, 2010 11:47  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

celé vlákno bylo přesunuto do části viditelné pouze členy SHOC z rozhodnutí vedení klubu SHOC Bohemia

link na vlákno ZDE

Vodnář Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele PetrZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
Pepino
Momentálně zabanován

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 21 leden, 2010 11:51  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

A JAK SE MÁM K NA PŘESUNUTÉMU VLAKNU VYJADŘIT KDYŽ MÁM ZÁKAZ VSTUPU?

Váhy Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele PepinoZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Lexani

Honza_C

Věk: 66

Motorka: Kawasaki VN 1500 Clasic Tourer
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 21 leden, 2010 16:10  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Ahoj Pepíno.
Ty nemáš zákaz vstupu. Vždyť jsi i založil nové vlákno. To si to pleteš s portálem shoc-cz, kde se bez přihlášení a vámi zaslaného hesla nepodíváš ani na fotky...........
Takže určitě považuješ za správné, že ne vše je pro všechny.

Rak Pohlaví:Muž Pes OfflineOsobní galerie uživatele Honza_CZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Pepino
Momentálně zabanován

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 21 leden, 2010 17:05  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Honza_C napsal:
Ahoj Pepíno.
Ty nemáš zákaz vstupu. Vždyť jsi i založil nové vlákno. To si to pleteš s portálem shoc-cz, kde se bez přihlášení a vámi zaslaného hesla nepodíváš ani na fotky...........
Takže určitě považuješ za správné, že ne vše je pro všechny.

to Honza-C
Tak to nevím kam jsi se koukal proto že na www.shoc-cz.cz se dostaneš uplně všude-uvod-fotoalbum-guest book-akce-atd..
Jen v rubrice,,klub"je jedno vlákno kde jsou jen technická data o přípravě 1.srazu .
Jinak je vše přístupné.

Ale jak se mám dozvědět odpověď na moji otázku když admin přesunul celé vlákno do míst kam ja nesmím?jak si to teda přečtu nebo odpovím?

Já myslím ,že jde jen o to aby se věřejně nikdo nic neozvěděl co dalšího Beech a Adminem dál šiři a aby se zapomělo na minulost klubu a jen -CENZURA!!!!

Petr
Momentálně zabanován

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 21 leden, 2010 17:49  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Pepíno nech už těch urážek.... je to fakt trapný

Vodnář Pohlaví:Muž Kůň OfflineOsobní galerie uživatele PetrZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
HondaMCH

Pepino
Momentálně zabanován

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 21 leden, 2010 18:03  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Petr napsal:
Pepíno nech už těch urážek.... je to fakt trapný

To asi mluvíš teď o cenzuře?
Tak sem vrať celé vlakno a nebo mě žaluj-tím předce vyhrožuješ každýmu kdo s tebou nesouhlasí ,viz.guest book www.shoc-cz.cz Enjoy Enjoy

Petr
Momentálně zabanován

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 21 leden, 2010 18:11  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

celé vlákno bylo přesunuto do části viditelné pouze členy SHOC z rozhodnutí vedení klubu SHOC Bohemia

link na vlákno ZDE

Pepino
Momentálně zabanován

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 21 leden, 2010 18:15  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

jak muže byt diskuse založena nečlenem dána do klubového vlákna??
Co je to za výmluvy?jak si nečlen může přečíst odpovědi na svoje otázky ? mad mad

HondaMCH

Honza_C

Věk: 66

Motorka: Kawasaki VN 1500 Clasic Tourer
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt 21 leden, 2010 21:20  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

...letos jsem tam ještě nebyl, takže je možná už vše jinak. Pokud ano, asi jen dobře...... V tom případě beru zpět.

Rak Pohlaví:Muž Pes OfflineOsobní galerie uživatele Honza_CZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
goldi

Věk: 67

Motorka: Honda VT 1100 Shadow spirit
yugoslavia.gif
PříspěvekZaslal: pá 22 leden, 2010 21:22  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

To Pepino:zbytečný boj s větrnými mlýny....já byl taky nejdřív vymazán,pak opět přihlášen za člena,vlákno taky přesunuto...kašli na to,pokud to bude tak,jak je to nyní, bude to furt O TOM,že síla a um je jen o tom,kdo je administrantem,či ministrantem?...P.S. jsem rád,že jsi se přihlásil na Věž!!! Cool

Panna Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie uživatele goldiZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
SAMANN

Věk: 48

Motorka: Shadow VT 750 C2
honduras.gif
PříspěvekZaslal: pá 22 leden, 2010 21:43  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

goldi napsal:
To Pepino:zbytečný boj s větrnými mlýny....já byl taky nejdřív vymazán,pak opět přihlášen za člena,vlákno taky přesunuto...kašli na to,pokud to bude tak,jak je to nyní, bude to furt O TOM,že síla a um je jen o tom,kdo je administrantem,či ministrantem?...P.S. jsem rád,že jsi se přihlásil na Věž!!! Cool
Tak co sem lezete, když je to tu tak ,,hrozný" Cool

Lev Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie uživatele SAMANNZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
HondaMCH

goldi

yugoslavia.gif
PříspěvekZaslal: pá 22 leden, 2010 22:33  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

To už opravdu není Tvoje starost,já lezu na stránky,někdo jiný někam jinam

Panna Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie uživatele goldiZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Petr
Momentálně zabanován

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: pá 22 leden, 2010 22:43  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

2 goldi:

Jasně že je SAMANNovo starost jak se kdo taky vyjadřuje
Toto je portál členů klubu SHOC Bohemia

Doporučuji ti aby jsi zanechal výpadů proti tomuto klubu a jeho členům.

goldi

yugoslavia.gif
PříspěvekZaslal: pá 22 leden, 2010 23:24  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Petr napsal:
2 goldi:

Jasně že je SAMANNovo starost jak se kdo taky vyjadřuje
Toto je portál členů klubu SHOC Bohemia

Doporučuji ti aby jsi zanechal výpadů proti tomuto klubu a jeho členům.

J8 vůbec netušil,že to je portál členů klubu???Všichni,kteří zde píší jsou členi?Jako registrovaný snad mám právo ohradit se z výroku "LEZETE".Pokud vím,řádně jsem se přihlásil a nikam nelezl...Uživatelů je 647,členů ? 60?Žádám o doporučení členům klubu zanechat výpadů vůči uživatelům!

HondaMCH

Jerry
President

Věk: 57

Motorka: VT750C
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: so 23 leden, 2010 01:02  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

citace:
J8 vůbec netušil,že to je portál členů klubu???Všichni,kteří zde píší jsou členi?Jako registrovaný snad mám právo ohradit se z výroku "LEZETE".Pokud vím,řádně jsem se přihlásil a nikam nelezl...Uživatelů je 647,členů ? 60?Žádám o doporučení členům klubu zanechat výpadů vůči uživatelům!

Malá technická:
1) členové klubu tento portál platí, takže čí asi tento portál je?
2) Problémy jsou z 647 pouze s několika registrovanými, že by na to stačila jedna ruka dělníka pracujícího na pile.
3) Šaman to psal jen slovníkem který používáš ty Goldi a Pepíno. Přeložím ti to tedy:
,,Tak proč navštěvujete náš portál, když je to tu tak hrozný. Máte svůj, kde se můžete realizovat".

Beran Pohlaví:Muž Opice OfflineOsobní galerie uživatele JerryZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránky
Hammer

Věk: 43

Motorka: VT 750
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: so 23 leden, 2010 16:46  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Jerry Good Good

Váhy Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie uživatele HammerZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovi WWW stránkyICQ
Petr
Momentálně zabanován

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: so 23 leden, 2010 17:16  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

to goldi: toto je "portál členů SHOC Bohemia" a to znamená že Ty jsi tady na návštěvě a tak je záhodno aby jsi se choval slušně.

HondaMCH

BEECH
jednatel

Věk: 68

Motorka: VT 1100 ACE
czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: so 23 leden, 2010 17:41  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Nechápu, proč bývalí členové, kteří založili svůj klub( protože vše co jsme dělali bylo špatně), do našeho stále vandrují a chtějí řešit něco, co jim nepřísluší, zanechte prosím svých hloupých invektiv, starejte se o svůj klub,
Vpřípadě neustálého vměšování a napadání členů Shoc Bohemia bude nucen Admin vaše příspěvky mazat , jako nekonstruktivní a mající charakter spamů
Beech Enjoy

Follow the light of your shadow

Blíženci Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie uživatele BEECHZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Pepino
Momentálně zabanován

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne 24 leden, 2010 17:02  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Psal jsem několikrát-proti klubu nic nemám a nikdy jsem neměl a ani proti jeho členům.

Vadíš mi nečinnost prezidenta ,který pro klub nikdy nic neudělal a o tom mluvím-prezidente.
Jerry bude určitě lepší prezident než ty .
Vadí mi a vždy vadili praktiky Beeche a jeho nečinnost.
A adminova cenzura proti lidem kteří ,,JEMU OSOBNĚ NEJDOU POD NOS"
Nic víc nic míň.
je to škoda že kvůli těmto dvěma odešlo a odchází plno lidí.

O mě tu vůbec nejde-o funkce jsem nikdy nestála nestojím-proto jsem se jich vzdal-funguju totiž i bez nich-mě záleží na lidech v klubu ,který jsem založil a je mi uplně jedno jak se ten který klub jmenuje.Dokonce mi nevadí že někteří jsou i v jiných klubech .

A timto končím s touto diskusi. Enjoy

Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvkyToto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru