Autor |
Zpráva |
Krbas
Anonymní
|
|
Zdravím potřeboval bych pár rad. Chtěl bych si koupit hondu shadow 125 a chtěl sem vás poprosit o pár typů na co si mám dát pozor při koupi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Jára Cimrman

Věk: 72
Motorka: BMW R1100R

|
|
 |
     |
 |
goldi

Věk: 67
Motorka: Honda VT 1100 Shadow spirit

|
|
abys nekoupil babetu
|
|
|
|
    |
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
Krbas
Anonymní
|
|
to nehrozi ale vim že každá motorka ma svá slabá místa tak jestli by něko nedal pár tipů na co si dávat pozor ...
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Jára Cimrman

|
|
Stopětadvacítku měl Gorky, možná se ozve, jinak kupuješ to kvůli věku a tedy papírům, nebo z jiného důvodu? M.P.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Týša

Věk: 53
Motorka: VT 1100C sc 18

|
|
Začínal jsem na ní a žádnej problém se nevyskytl, nebyla-li zanedbaná údržba,pak bys problém mít neměl. Víc by ti řekl Gorky,ten na ní najezdil hodně.
|
|
|
|
_________________ We’re just passengers. Enjoy the ride.....
|
|
 |
      |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
Krbas
Anonymní
|
|
kupuju to kvůli věku v 16 víc jak na 125 nejde jinak bych vybral jinou kubaturu ale to příjde běhěm let.
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Krbas
Anonymní
|
|
Týša:Měl bych ještě dotaz jak jste řešil výfuk koukám že origo není jestli jste kupoval celý new a nebo jen něják "vylepšil" ?? Jestli si to ještě pamatujete.Díky
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Honza_C

Věk: 67
Motorka: Kawasaki VN 1500 Clasic Tourer

|
|
...ten konec věty je dost dobrej!!!!!!
Týša je stejně jako mi všichni, ještě mladej kluk, takže si pamatuje
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
Krbas
Anonymní
|
|
To že je mladej neznamená že si to pamatuje :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Týša

|
|
No co vy jste to za ...... Jasně.že pamatuju... Jsou to laďáky Laser - zvuk byl o něco lepší - teda dokud jsem nevyndal tlumítka.. Ti, co se mnou jeli do Vnorovic vědí.....
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Krbas
Anonymní
|
|
A nevíte kde jste to kupoval nebo co to bylo přesně za výfuk ? Já bych tam totiž chtěl taky nějáky laďáky ale nevím jaký vybrat jestli by tam šli a tak. Našel jsem jeden Silvertail KO2 ale stojí bazar 8 000 ,- . Kdyžtak nemusí to bejt celej výfuk nevěděli byste o nějákym jen vylepšení ?
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
Petr

Věk: 58
Motorka: VT1100 C3

|
|
za Týšou se nedalo jezdit jeden z důvodů byl ten hrozný kravál
|
|
|
|
      |
 |
Týša

|
|
Na 125 cítku bohužel žádný vylepšení není . Ten objem je na zvukovej projev prostě moc malej. Bejt tebou,tak to vydržím a necpal bych do toho peníze. Já se už poučil, výsledek opravdu není nijak významný. Jinak ty Silvertaily jsou asi to nejlepší co seženeš, pojede to o něco líp od spoda...
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Jára Cimrman

|
|
Co můžeš chtít za zvuk ze dvou velkejch štamprdlat, na to aby to mělo nějakej zvuk to musejí být trochu větší hrnce. Jestli koupíš motorku s originál vejfukama tak je pokud možno nekuchej protože jde o nevratnou záležitost a za chvilku to stejně budeš prodávat a každej není nadšenej že tam jsou vyvrtaný díry M.P.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
KRbas
Anonymní
|
|
No se zvukem u těch 125 moc nejde vymejšlět ale co sem koukal na videa co měly na ty 125 ty silvertail KO2 tak to mělo luxusní zuk.Ale ta cena.
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Jára Cimrman

|
|
Věř že to na tu chvíli co to budeš mít nestojí za to M.P.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Krbas
Anonymní
|
|
No chvile jak se to vezme ono 2 roky nejsou zas tak málo :-) ikdyž zkusim to něják vymyslet origo výfuk se dá koupit v zahraničí za "pár stovek"
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
HondaMCH
|
|
|
|
 |
Gorky

Věk: 36
Motorka: Honda VT 1100c sc18

|
|
Ahoj Krbasi, pokud bude ta motorka udržovaná, tak nebudeš mít žádný problém, protože je to velmi spolehlivý držák. Jediné co vím na co trpěli, tak na to, že se zadrhávala přední brzda. To je způsobeno tím, že těsnící gumičky na pístkám jsou už zpuchřelí a pístky zasekávaj. Řešení je vyměnit za nové a pak máš pokoj. Co se tíče toho výfuku, tak to bych neřešil, protože je to vysokootáčková 125cka a pak to akorád řve jako drnčící plechovka. Toť můj názor a zkušenosti.
|
|
|
|
_________________ Smrt jen uzavírá pověst člověka a rozhoduje, zda je dobrá, či zlá.
|
|
 |
      |
 |
Krbas
Anonymní
|
|
Okey díky moc za užitečné rady :-)
|
|