Autor |
Zpráva |
Durďas

Věk: 41
Motorka: VT 600c

|
|
[color=#] [/color]
Zdravim shadowaky. Obracím se na Vás s žadostí o radu či zkušenost. Mám vtčko už přes dva roky a spokojenost až do teď. Poslední dva týdny mi na volnoběh klepe něco v motoru. Jako u klikovky. Měl jste s tím někdo problém? Možná to bude jen nějaká lehká závada. Jen se mi moc nechce sundavat blok klikovky...Ještě jedna otázka: Pod blokem klikovky je už olej?Myslim, že ne jen si nejsem jist. Díky za radu.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Petr

Věk: 58
Motorka: VT1100 C3

|
|
nesundaval jsi výfuky? Malá netěsnost výfuků je ve volnoběhu slyšet jako klepání. Poznáš to že místo černá od spalin.
klikovka je v oleji
|
|
|
|
      |
 |
Durďas

|
|
Ten přední jsem nedávno povoloval tak to zkontroluju. Kéž by to bylo ono. Klikovka by měla být v oleji:-) Jen jsem nevěděl, jestli už je za tím krytem. V nejhorším to asi rozhodim sám. Dík za radu. Dám vědět jak jsem dopadl.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Lexani
|
|
|
|
 |
Durďas

|
|
Tak to neni v motoru ale ve vodí pumpě. Dnes to rozdělám a uvidim jestli to půjden opravit. Docela se mi uzlevilo, že to neni v motoru.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Durďas

|
|
Ahoj, tak abych to dokončil: Vypustil jsem ch. kapalinu a rozpůlil pumpu. Jen tak rukou jsem zkoušel vůle kde to asi rachtá ale na nic jsem nepřišel. Jen jsem ji vyčistil a po složení byla krásně tichounká.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Jára Cimrman

Věk: 72
Motorka: BMW R1100R

|
|
Samo začlo a samo přestalo, jen jsi tomu možná trochu pomohl M.P.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
HondaMCH
|
|